ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 7.5 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ "MONGIBELLO" ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

CAVEMAN ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΗΠΟΥ & ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

 Το Κορυφαίο Θεατρικό Φαινόμενο, ο Caveman…επιστρέφει στη Β.Ελλάδα… έχοντας στις Αποσκευές του Απίστευτο Γέλιο, Σάτιρα, Αλήθειες και Συγκίνιση! Μόλις 10 ευρώ για Ένα (1) Εισιτήριο της Μεγάλης Παγκόσμιας Θεατρικής Επιτυχίας και Διάσημης Κωμωδίας Caveman, (η Μακροβιότερη Solo Παράσταση στην Ιστορία του Broadway, που πάνω από 10.000.000 Θεατές σε όλο τον Κόσμο έχουν Λατρέψει) με Απρόβλεπτες Εξελίξεις, Ανατροπές και Απογειωτικές Εκρήξεις Γέλιου με τον Μοναδικό Βλαδίμηρο Κυριακίδη, στο Θέατρο Κήπου την Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Αυγούστου και στο Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών το Σάββατο 9 Αυγούστου! Η Προσφορά ισχύει για Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων! 

ΚΕΡΑΜΙΚΟ ΤΕΠΑΝΙΑΚΙ HUMAN ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ P HOME ART

ΠΑΙΧΝΙΔΙ BOWLING ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ&ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟ JUMICAR ΣΤΗΝ Ν.ΜΑΚΡΗ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ALPHA PSIKTIKI ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΘΑΝΑ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 6ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "BOUTIQUE STUDIOS"

ΠΑΓΟΚΥΣΤΕΣ FROSTY FAN PACK ΓΙΑ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 9,9 ΕΥΡΩ

ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΑΣΑΖ BODY SLIMMER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ-ΠΕΡΙΤΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ

ΛΕΥΚΑΔΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΙΟΥΝΙΟ-ΙΟΥΛΙΟ-ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "CHRISTIANA STUDIOS"

 4ήμερο στην πανέμορφη Λευκάδα- Ιούλιος και Αύγουστος ! 50€/βραδυα για δίκλινο ή 55€/βραδυά για τρίκλινο στην πανέμορφη Λευκάδα, σε πλήρως εξοπλισμένο δωμάτιο με θέα θάλασσα, κουζινάκι, ψυγείο, κλιματιστικό και πρόσβαση στο internet, στο Christianna Studios μόλις 250m από τη θάλασσα, από 10 έως 31 Ιουλίου και από 20 έως 30 Αυγούστου. Παιδί έως 6 ετών ΔΩΡΕΑΝ. Εναλλακτικά 65€/βραδυα για δίκλινο ή 70€/βραδυά για τρίκλινο, σε πλήρως εξοπλισμένο δωμάτιο από 1 έως 20 Αυγούστου. Κρατήσεις – Διαθεσιμότητα 6948501189
 Διακοπές στην πανέμορφη Λευκάδα για τον Ιούλιο και το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου για 2 άτομα, στο Christianna Studios, σε πλήρως εξοπλισμένο δίκλινο δωμάτιο με θέα θάλασσα.
 Διακοπές τον Αύγουστο για 2 άτομα στην πανέμορφη Λευκάδα, στο Christianna Studios, σε πλήρως εξοπλισμένο δίκλινο δωμάτιο με θέα θάλασσα.