ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ/ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

Για Ένα (1) Εισιτήριο Εισόδου για μία Πολυαναμενόμενη Συναυλία γεμάτη Υπέροχες Αναμνήσεις και Συγκινήσεις με τους Αγαπημένους Χρήστο Θηβαίο και Μίλτο Πασχαλίδη την Πέμπτη 27 Ιουνίου ... στο Πρώην Στρατόπεδο Κόδρα στην Καλαμαριά! Απολαύστε το Μουσικό Ταξίδι των Δύο Ερμηνευτών σε μια και Μοναδική Συναυλία στη Θεσσαλονίκη, με ένα Ρεπερτόριο από τις Σημαντικότερες Μουσικές Διαδρομές τους αλλά και τις Κοινές τους Αδυναμίες σε Τραγούδια και Δημιουργούς!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ/FISH RESTAURANT "40 KYMATA"

Για Ένα Πλήρες Πλούσιο Γεύμα 2 Ατόμων με Υπέροχες Ελληνικές Γεύσεις Θαλασσινών και Κρεατικών (Θαλασσινοί Μεζέδες, Φρέσκα Ψάρια, Κρεατικά, Ζυμαρικά, Ορεκτικά, Σαλάτες, Επιδόρπια και Ποτά) στον Εντυπωσιακού Design Μοντέρνο Χώρο του Fish Restaurant 40 Κύματα στον Εύοσμο! Μοναδικό Περιβάλλον, Δημιουργικά Πιάτα και Ποικιλίες, Φρέσκο Ψάρι και Άριστο Service, σε Έναν Εξαιρετικά Υπέροχο Χώρο με δυνατό Χαρακτήρα...για τους Εραστές της Θάλασσας και των Αρωμάτων της!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ/ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ "Ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΓΚΑΤΣΜΠΥ"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΒΙΒΛΙΑ/ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΑ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΦΡΑΠΕΣ IZZY/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΩΜΑΤΑ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΡΟΛΟΓΙΑ Q&Q/ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΑΙΓΙΝΑ-ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "HOTEL RACHEL"

ΑΘΗΝΑ-ΓΚΑΖΙ:ΚΑΦΕΣ-COCTAIL "MAGRITE CAFE BAR"

ΑΘΗΝΑ-ΡΑΦΗΝΑ:ΤΑΒΕΡΝΕΣ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΡΕ"

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ "Η ΧΙΟΝΑΤΗ"

ΑΘΗΝΑ-ΠΕΡΑΜΑ:ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΙ "ΠΡΟΝΟΙΑ FUN PARK"

ΑΘΗΝΑ:ΜΑΣΑΖ/BALINESE-RELAXING-FOOT MASSAGE "MEDICHIC"

10€ για να επιλέξετε ένα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ανάμεσα σε BALINESE ή PARADISE ή RELAXING σε όλο το σώμα διάρκειας 60΄ ή INDIAN HEAD διάρκειας 20΄ ή FOOT MASSAGE διάρκειας 30΄. Χαρίστε στον εαυτό σας ή σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, ένα δώρο συνώνυμο της απόλαυσης, ιδανικό για να ξεφύγετε από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας. Για πλήρη αναζωογόνηση του οργανισμού, σωματικής, ψυχικής και πνευματικής ηρεμίας και απομάκρυνση του stress. Από το Ινστιτούτο Αισθητικής και Σώματος MEDICHIC στον Άγιο Δημήτριο, δίπλα στο Metro Mall (στάση μετρό Άγιος Δημήτριος). Αρχικής αξίας 30€. Έκπτωση 67%

ΑΘΗΝΑ:ΑΓΟΡΑ/ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ