ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ " ΤΩΝ ΝΤΑΡΙΟ ΦΟ-ΦΡΑΝΚΑ ΡΑΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΑΙΟΝ

 Για Ένα (1) Εισιτήριο για την Απολαυστική και Θεότρελη Κωμική Παράσταση Το Ελεύθερο Ζευγάρι των Ντάριο Φο - Φράνκα Ράμε σε Σκηνοθεσία - Μουσική Επένδυση Αλέξανδρου Λιακόπουλου με τους Χριστίνα Βογιατζή & Γιώργη Κοντοπόδη, στο Θέατρο Αθήναιον ! Εκείνη…Εκείνος…ο Γάμος τους…οι Απιστίες του…ο Εραστής της… οι Συνεχείς Απόπειρες Αυτοκτονίας…η Ζήλια τους…η Αγάπη τους… και μια Εξομολόγηση στους Θεατές που θα μοιραστούν αμφίδρομα τα συζυγικά τους προβλήματα…σε μία Υπέροχη Κωμωδία με πολύ Γέλιο, Απρόοπτη Εξέλιξη αλλά και Συγκινήσεις Καθημερινής ζωής, που μετά από Δυο Χρόνια Επιτυχίας στην Αθήνα, έρχεται να κερδίσει και το κοινό της Θεσσαλονίκης!

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ

LIFTING ΠΡΟΣΩΠΟΥ&ΛΑΙΜΟΥ-ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ LASER ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ LASERLINE CLINICS

 Η Κορυφαία Προσφορά για Νέο και Υπέροχο Πρόσωπο... με Μία (1) Ολοκληρωμένη Συνεδρία της Διάσημης και πιο Σύγχρονης Θεραπείας Αντιγήρανσης της Κοσμητικής Ιατρικής με την Θεαματικών Αποτελεσμάτων Αυτόλογη Μεσοθεραπεία για Lifting Προσώπου & Λαιμού με τη Μέθοδο PRP LIFT-AUTOSOMA που χρησιμοποιεί το δικό μας Αίμα, αξιοποιώντας τις Επουλωτικές και Αναπλαστικές ιδιότητές του...για Άμεση Αντιγήρανση, Επανάκτηση του Φυσικού Σφρίγους και της Ελαστικότητας του Προσώπου & Ολική Αναζωογόνηση του Δέρματος με Απόλυτα Φυσικό Τρόπο… με την Εγγύηση Αποτελέσματος του Εξειδικευμένου Κέντρου Laser και Αισθητικής Laserline Clinic στην Τσιμισκή, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης! 

100% ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΥΜΙΣ ALOE VERA ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 29,90 ΕΥΡΩ

MEDI MORPHE ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "FRANCISCO HOTEL"

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ZUMBA-PILATES-LATIN ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ NO PAIN JUST GAIN

ΝΑΥΠΛΙΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ IRIA BEACH HOTEL

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ CRETA BEACH HOTEL & BUNGALOWS

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΣΩΜΑΤΩΝ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ DANCE LEGEND BY TRAIN ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ

SMARTPHONE ΜΕ 2 ΚΑΡΤΕΣ SIM ΚΑΙ 4ΠΥΡΗΝΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ HELLASMART.GR

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ CALVIN KLEIN JEANS ΣΕ 3 ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ UNIVERSAL EXPORTS

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΡΑΓΑΔΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ELEGANT BEAUTY ΣΤΗΝ Ν.ΙΩΝΙΑ

ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΑ MEDITERRANEAN VILLAGE HOTEL & SPA ΚΑΙ MEDITERRANEAN RESORT

 Πάσχα στο 4 αστέρων Mediterranean Resort, στην Κατερίνη Πιερίας! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 239€ από 478€ ( Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρονται Τσουρέκια και Αυγά στo δωμάτιo, Ουζάκι και Μεζεδάκια κατά το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με Πασχαλινά Εδέσματα με συνοδεία Μουσικής! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
 Πάσχα στην Κατερίνη, στο 5 αστέρων Mediterranean Village Hotel & Spa! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 318€ από 636€ ( Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Ουζάκι και Μεζεδάκια κατά το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με Πασχαλινά Εδέσματα με συνοδεία Μουσικής το μεσημέρι και Light Dinner το βράδυ! Προσφέρεται Welcome Drink καθώς και ελεύθερη πρόσβαση στο Κέντρο Ευεξίας Spa Venus με απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας με Υδρομασάζ, του Hamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ "MAGIC PARK" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ GYM EXTREME ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΗΝΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ 19 ΕΥΡΩ

 Μια Ολοκληρωμένη Προσφορά από το Γυμναστήριο Gym Extreme ως Ανταμοιβή προς το κοινό, για τα 17 Χρόνια Εμπιστοσύνης, Επιλογής και Προτίμησης του! Πρώτη Επιλογή μόλις 19 ευρώ για ένα Extreme Πακέτο που περιλαμβάνει Oλοκληρωμένο Mηνιαίο Πρόγραμμα Γυμναστηρίου, με χρήση όλων των Οργάνων-Μηχανημάτων Ενδυνάμωσης και Αερόβιας Άσκησης (Διάδρομοι-Ποδήλατα-Ελλειπτικά-Ελεύθερα Βάρη, κ.α.) & Μηνιαία συμμετοχή σε Full Body Action Ομαδικά Προγράμματα Αίθουσας (Zumba, Pilates, Body Extreme, Extreme Bars, Functional, Aerobic- Step, ½ Bottom Up, ½ Total ABS, Brazil, Stretching) & Δωρεάν Μηνιαία Χρήση του Χαμάμ & Δωρεάν Ατομική Ανάλυση Σωματότυπου (Σωματομέτρηση) & Προσωπικό Εξατομικευμένο Πρόγραμμα Γυμναστικής! Δεύτερη Επιλογή μόνο με 18 ευρώ για Ένα Ολοκληρωμένο Μηνιαίο Πρόγραμμα με Συμμετοχή σε όλα τα Μαθήματα των Τμημάτων Κick- Boxing & Αυτοάμυνας & Δωρεάν Μηνιαία Χρήση του Χαμάμ & Δωρεάν Ατομική Ανάλυση Σωματότυπου (Σωματομέτρηση)! 

FROZEN YOGURT ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ MY YOGURT ΣΤΗΝ Π.Π ΓΕΡΜΑΝΟΥ

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΜΕ ΙΡΙΔΙΖΟΝΤΕΣ ΦΑΚΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 20 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΟΠΤΙΚΩΝ "OPTIKONXPRESS"