ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΟΡΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΚΡΙΜΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΛΕΠΤΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ-ΡΥΤΙΔΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 27 ΕΥΡΩ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "OTTOMAN TULIP HOTEL" ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ 299 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ

ΜΗΝΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ 4 ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑΣ&ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



 Χάστε Άμεσα και Αποτελεσματικά τα Κιλά των Διακοπών... και Προετοιμάστε κατάλληλα το Σώμα σας για το Φθινόπωρο με Ένα Εξατομικευμένο Μηνιαίο Πρόγραμμα Διατροφής συνολικά 4 Συνεδριών, με 4 Εβδομαδιαία Διαιτητικά Προγράμματα, με Μέτρηση Λίπους, Μέτρηση Οστικής & Μυϊκής Μάζας, Μέτρηση Υγρών και Εκτίμηση Βασικού Μεταβολισμού! Ένα Πρόγραμμα Διατροφής προσαρμοσμένο σε Εσάς... και...Δείτε τη ζωή σας να Αλλάζει, με Άμεση Απώλεια Βάρους... με την Εγγύηση Αποτελέσματος του Eπιστημονικού Κέντρου Κλινικής Διατροφολογίας & Μεταβολικού Ελέγχου, σε 2 Κεντρικά Σημεία στην πόλη μας, στην Παύλου Μελά και στην Μπότσαρη!

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ 4 ΑΣΤΕΡΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "NEVROS HOTEL RESORT&SPA"



 99€ από 200€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Λίμνη Πλαστήρα, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό στο 4 αστέρων Nevros Hotel Resort & Spa ! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται μία ώρα Prive Sauna και Hamam με 2 ποτήρια Κρασί! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΡΙ & ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΑΡΜΟΝΙΑ



ΑΡΑΧΩΒΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "SKAMNOS BOUTIQUE HOTEL"

 125€ από 250€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στην Αράχωβα, σε δίκλινο δωμάτιο με Bio-Breakfast, στο Skamnos Boutique Hotel! Προσφέρεται Welcome Drink και για κάθε ημέρα διαμονής παρέχεται απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας και του Γυμναστηρίου καθώς και χρήση της Sauna και του Hamam για μία ημέρα! Παρέχεται Early check in στις 11:00 και Late check out στις 15:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες με θέα το δάσος του Παρνασσού στην Αράχωβα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
 109€ από 218€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στην Αράχωβα, σε δίκλινο δωμάτιο με Bio-Breakfast, στο Skamnos Boutique Hotel! Προσφέρεται Welcome Drink και για κάθε ημέρα διαμονής παρέχεται απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας και του Γυμναστηρίου καθώς και χρήση της Sauna και του Hamam για μία ημέρα! Παρέχεται Early check in στις 11:00 και Late check out στις 15:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες με θέα το δάσος του Παρνασσού στην Αράχωβα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

MANICURE-PEDICURE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ SPA ΝΥΧΙΩΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

 13€ για 1 ολοκληρωμένο manicure με ημιμόνιμη βαφή (χρώμα ή γαλλικό) διάρκειας έως 3 εβδομάδες, 1 pedicure (χρώμα ή γαλλικό) και 1 σχηματισμό/καθαρισμό φρυδιών, με επαγγελματικά προιόντα essie και orly, για να χαρίσετε στα άκρα σας την γοητεία που τους αρμόζει, στο εξειδικευμένο Spa νυχιών Γιαννακοπούλου Ελένη, στον Άγιο Δημήτριο. Αξίας 40€. Έκπτωση 68%.
 9€ για 1 manicure (χρώμα ή γαλλικό), 1 pedicure (χρώμα ή γαλλικό) και 1 σχηματισμό/καθαρισμό φρυδιών, με επαγγελματικά προιόντα essie και orly, για μία λεπτομερής ανανέωση των άκρων σας σε μοναδική τιμή , στο εξειδικευμένο Spa νυχιών Γιαννακοπούλου Ελένη, στον Άγιο Δημήτριο. Αξίας 35€. Έκπτωση 74%.
 15€ για 1 ολοκληρωμένο manicure με ημιμόνιμη βαφή (χρώμα ή γαλλικό) διάρκειας έως 3 εβδομάδες, 1 ολοκληρωμένο pedicure με ημιμόνιμη βαφή (χρώμα ή γαλλικό) και 1 σχηματισμό/καθαρισμό φρυδιών, με επαγγελματικά προιόντα essie και orly, για κομψά και ανανεωμένα άκρα, στο εξειδικευμένο Spa νυχιών Γιαννακοπούλου Ελένη, στον Άγιο Δημήτριο. Αξίας 45€. Έκπτωση 67%.

ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ BRAZILIAN KERATIN TREATMENT&OMBRE HAIR ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "MS HAIR & BEAUTY SPA" ΣΤΟ Π.ΦΑΛΗΡΟ

OLOTROPIKI SPA ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΕΞ'ΑΝΑΤΟΛΗΣ

ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΣΚΟΥΠΑ ΑΤΜΟΥ-ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ HYDROCLEAN 5 ΣΕ 1

ΜΑΘΗΜΑΤΑ YOGA ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΖΟΥΝΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΠΑΙΔΙΚΟ TABLET DUAL CORE ANDROID 4.2 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 64,9 ΕΥΡΩ

ΓΥΘΕΙΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 155 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ

ΑΘΗΝΑ-ΠΑΓΚΡΑΤΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΓΕΥΜΑ Η ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "ΜΑΓΕΜΕΝΟΣ ΑΥΛΟΣ"

 Ατομικό Πλούσιο Γεύμα στο Διαχρονικό Εστιατόριο Μαγεμένος Αυλός στο Παγκράτι!! 9,20€ για ένα ατομικό γεύμα με Ελεύθερη Επιλογή από τον πλούσιο κατάλογο, συμπεριλαμβανομένων και των ποτών! Απολαύστε ποιοτικό φαγητό σε ένα από τα πιο ιστορικά μαγαζιά των Αθηνών που έχει φιλοξενήσει αναρίθμητες προσωπικότητες των Τεχνών, των Γραμμάτων και της Πολιτικής. Αρχικής Αξίας 19€. Έκπτωση 53%. Με την αγορά του κουπονιού από το SpecialDeal.gr ΔΩΡΟ ένα προϊόν της επιλογή σας!
 20€ για ένα γεύμα 2 ατόμων με Ελεύθερη Επιλογή από τον Κατάλογο, και Ζωντανή Μουσική στο ιστορικό εστιατόριο Μαγεμένος Αυλός στο Παγκράτι, που έχει φιλοξενήσει αναρίθμητες προσωπικότητες των Τεχνών, των Γραμμάτων και της Πολιτικής. Αρχικής Αξίας 40€. Έκπτωση 50%. Half price για ελληνικές αυθεντικές γεύσεις στο κέντρο! Μόνο 9€ από 19€ (-52%) για ένα (1) πληθωρικό ατομικό γεύμα με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, συμπεριλαμβανομένων και των ποτών, με νοστιμότατες επιλογές από κρεατικά, ψαρικά, ζυμαρικά και άλλες γευστικές συνταγές μαγειρεμένες με πείρα και μεράκι, από το διάσημο, ιστορικό και καλλιτεχνικό εστιατόριο Μαγεμένος Αυλός στο Παγκράτι. 

ΠΙΤΣΑΡΙΑ "PIZZA MIA" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΠΙΤΣΑ ΓΙΑ DINE IN/TAKE AWAY

SPECIAL ΠΛΥΣΙΜΟ&ΚΕΡΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ "CAR WASH BY CHRISTOS"

ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ COSMOS HOTEL


ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "DION PALACE&BEAUTY SPA"

 42€ το ΑΤΟΜΟ ΑΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ για να απολαύσετε μια ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ στο βουνό των θεών το Μαγευτικό Όλυμπο και μια ανάσα από την θάλασσα. Η προσφορά περιλαμβάνει ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ (πρωινό και δείπνο), διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο στο DION PALACE & BEAUTY SPA RESORT και ΔΩΡΕΑΝ διαμονή για ένα παιδί έως 6 ετών. ΔΩΡΕΑΝ χρήση των χώρων του LE SPA και έκπτωση 25% στις τιμές καταλόγου για τις προσφερόμενες θεραπείες). Από το DION PALACE BEAUTY SPA RESORT στο Λιτόχωρο Πιερίας. Αρχικής αξίας 135€. Έκπτωση 69%


 Για Πολυτελή Απόδραση Δύο Ατόμων (έως 30 Σεπτεμβρίου) με 3ήμερη ή 4ήμερη Διαμονή σε Εντυπωσιακό Double Room με Πλούσιο Πακέτο Ημιδιατροφής & Δωρεάν Χρήση των Χώρων του Spa του Διάσημου και Προβεβλημένου Le Spa και Δυνατότητα Late Check Out, στο Επιβλητικό και Παραθαλάσσιο Dion Palace & Beauty Spa Resort με τους Μοναδικούς Κήπους του & τις Υπέροχες Εξωτερικές Πισίνες του! Η Απόλυτα Προσιτή Πολυτέλεια Ποιοτικά, Μοναδικά και Άκρως Οικονομικά...στους πρόποδες του Μαγευτικού Ολύμπου, με επιπλέον Δυνατότητα Υπέροχων Αποδράσεων στο Λιτόχωρο, στα Μονοπάτια του Βουνού των Θεών, στον Π.Παντελεήμονα, στο Κάστρο του Πλαταμώνα, στο Αρχαίο Δίον και στο κέντρο του Νομού Πιερίας στην Κατερίνη!

ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ASSOS ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ/ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΡΟΥΧΩΝ

 Καλωσορίστε την Νέα Σεζόν, Καθαρά και Ανανεωμένα, Δίνοντας στα Ρούχα σας τη Φροντίδα που τους αξίζει με τον πιο Σύγχρονο Εξοπλισμό Καθαρισμού και τη Χρήση Αντιβακτηριδιακών & Οικολογικών Απορρυπαντικών, με την Υπογραφή Ποιότητας του Κορυφαίου Στεγνοκαθαριστηρίου ASSOS , στο κέντρο της πόλης μας και με Δυνατότητα Δωρεάν Παράδοσης στο χώρο σας! Μόλις από 1,25 ευρώ για Επαγγελματικό Στεγνό Καθάρισμα ή Πλύσιμο & Σιδέρωμα Ρούχων της Επιλογής σας (Πουκάμισο, Παντελόνι, Φούστα, Παλτό, κ.α. ) Επιπλέον Επιλογή...Αντιβακτηριδιακό και Αποσμητικό Πλύσιμο & Στέγνωμα Ενός Παπλώματος ή Μίας Κουβέρτας όλων των Διαστάσεων!

ΕΥΒΟΙΑ-ΑΙΔΗΨΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "9 QUEENS SPA HOTEL"

ΟΡΜΟΣ ΣΑΜΠΑΤΙΚΗΣ-ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΣΤΟ "STATHOPOULOS APARTMENTS"

ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΖΩΝΗ MICHAEL KORS ΣΕ 2 ΣΧΕΔΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 39 ΕΥΡΩ

ΜΕΝΟΥ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ SEA FOOD RESTAURANT ΒΥΘΟΣ

ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΤΣΑΝΤΑ ΩΜΟΥ SLOT STAR ΓΙΑ LAPTOP/ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΕ 12,9 ΕΥΡΩ

ΜΠΥΡΑΡΙΑ BEERONI ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΠΥΡΑ&ΜΕΖΕ