ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΛΥΜΜΑ ΜΗΧΑΝΗΣ&ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ HELLAS TECH

MANICURE ΜΕ ΗΜΙΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ/PEDICURE/ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ "ΑΠ'ΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΩΣ ΤΑ ΝΥΧΙΑ"

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΧΙΩΝ/ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ&ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΕ 9€ & 8€ ΑΠΟ ΤΟ "BEAUTY PASSION"

 Γιορτινό Πακέτο Περιποίησης Νυχιών & Ομορφιάς!!25€ από 65€ για ένα (1) ημιμόνιμο manicure (απλό ή γαλλικό), ένα (1) ημιμόνιμο pedicure (απλό ή γαλλικό), ένα (1) καθαρισμό/σχηματισμό φρυδιών και μια (1) αποτρίχωση άνω χείλους, από το μοντέρνο Beauty Passion στο Χαϊδάρι!! Έκπτωση 62%!!
 Νέα Συνεργασία! 9€ για 1 manicure (χρώμα ή γαλλικό), 1 pedicure (χρώμα ή γαλλικό) και 1 αποτρίχωση άνω χειλους, για κάθε γυναίκα που θέλει τα ακροδάχτυλα της να λάμπουν από περιποίηση, φροντίδα και θηλυκότητα! Στο στούντιο ομορφιάς Beauty Passion στο Χαιδάρι. Αρχικής Αξίας 32€. Έκπτωση 67%.
 Χαλαρωτικό Μασάζ σε Απίστευτη Τιμή!!8€ από 20€ για μια (1) συνεδρία χαλαρωτικού μασάζ, από το ολοκαίνουργιο Beauty Passion στο Χαϊδάρι!! Για να απαλλαγείτε από το στρες της καθημερινότητας και το άγχος!! Έκπτωση 60%!!

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΒΙΚΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ-ΝΥΧΙΩΝ

 12€ για 3 υπηρεσίες γυναικείας περιποίησης με ελεύθερη επιλογή ανάμεσα σε χτένισμα (ίσιωμα ή φλου), κούρεμα και manicure (χρώμα ή γαλλικό), για όλα τα μήκη μαλλιών, και ανανεώστε την εμφάνιση σας! στο κομμωτήριο Βίκυ στο Ελληνικό. Αρχικής Αξίας 52€. Έκπτωση 77%.
 15€ από 60€ για 1 βαφή σε όλο το κεφάλι, 1 κούρεμα, 1 χτένισμα (ίσιωμα ή φλου) και λούσιμο - Ή - 19€ από 89€ για 1 ανταύγειες, 1 κούρεμα, 1 χτένισμα και λούσιμο, για όλα τα μήκη μαλλιών, για ολοκληρωμένη και εντυπωσιακή εμφάνιση στο υπέροχο και φιλόξενο κομμωτήριο Βίκυ στο Ελληνικό. Έκπτωση 75%.
 22€ για 3 manicure (χρώμα ή γαλλικό), 1 ημιμόνιμο manicure (χρώμα ή γαλλικό) διάρκειας έως 3 εβδομάδες, 2 pedicure (χρώμα ή γαλλικό), 2 αποτριχώσεις άνω χείλους και 2 καθαρισμούς/σχηματισμούς φρυδιών, και εμπιστευτείτε την λεπτομερή περιποίηση των άκρων σας στο κομμωτήριο Βίκυ, στο Ελληνικό. Αξίας 137€. Έκπτωση 84%.
 8€ από 39€ για 1 manicure (χρώμα ή γαλλικό), 1 pedicure (χρώμα ή γαλλικό) με επώνυμα επαγγελματικά προϊόντα, 1 σχηματισμό/καθαρισμό φρυδιών και 1 αποτρίχωση άνω χείλους με βιολογικό κερί - Ή - 13€ από 44€ για 2 ολοκληρωμένα manicure με ημιμόνιμη βαφή (χρώμα ή γαλλικό) διάρκειας έως 3 εβδομάδες, και αναδείξτε τα άκρα σας με εντυπωσιακό τρόπο, στο μοντέρνο κομμωτήριο Βίκυ, στο Ελληνικό. Έκπτωση 79%.
 Best offer!!! 25€ για 2 ανταύγειες ή 2 βαφές (σε όλο το κεφάλι), 3 κουρέματα και 3 χτενίσματα (ίσιωμα ή φλου) για όλα τα μήκη μαλλιών μαζί με τα λουσίματα, για εντυπωσιακή εμφάνιση όλο το καλοκαίρι, από το κομμωτήριο Βίκυ στο Ελληνικό. Αξίας 220€. Έκπτωση 89%.

ΑΝΔΡΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ 3Η-4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ "ANDROS HOLIDAY HOTEL"

  79€ από 160€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στην Άνδρο μόλις 15 μέτρα από το κύμα, σε δίκλινο δωμάτιο με μερική Θέα Θάλασσα και Πρωινό, στο Andros Holiday Hotel! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί και ένα Καλάθι Φρούτα στο δωμάτιο κατά την άφιξη! Απολαύστε για 3 ημέρες τη φιλοξενία και τη σπάνια ομορφιά του νησιού! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! 

ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΑΡΜΟΝΙΑ

SPECIAL VIP GOLDEN SUMMER ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ "METRO BEAUTY LASER&SPA"

ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΚΑΛΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 14,9 ΕΥΡΩ

ΠΛΥΣΙΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ "CAR WASH-SPIRIDONIDIS"