ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 19ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΜΑΣΑΖ ΣΤΟ "LILIYA SPA&BEAUTY"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ/ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ 4ΗΣ ΓΕΝΙΑΣ LASER

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 14,90 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 1 ΣΕΤ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ 5 ΤΕΜΑΧΙΩΝ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 20ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ CAVITATION ΣΤΟ "MEDICHIC"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10ΕΥΡΩ ΓΙΑ 1 FULL BODY RELAXING MASSAGE ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 35 ΛΕΠΤΑ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 14ΕΥΡΩ ΓΙΑ MP3 MINI PLAYER WPPP128

 Πανελλαδικά: Μικρό στο μάτι, μεγάλο στο... κομμάτι! Μόνο 14€ για το ΜP3 mini player WPP128, digital, με ενισχυμένα μπάσα και lcd 1.1inch. Λειτουργεί και ως ηχείο για άλλες συσκευές αναπαραγωγής, ενώ ενσωματώνει ψηφιακό ραδιόφωνο FM και δέχεται κάρτα microSD έως 8GB και usb connector, για αναπαραγωγή ήχου & μουσικής. Είναι και recorder για ψηφιακή ηχογράφηση. Δώρο hands free στέρεο. Σε μπλε, πράσινο, ροζ, κόκκινο και κίτρινο για να επιλέξετε. Από την wap5 στον Αγ.Δημήτριο και με δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά. Αρχικής Αξίας 28€ - Έκπτωση 50% !!

Ν.ΙΩΝΙΑ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 6ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΟΥΡΕΜΑ-ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΣΤΟ "THE ART OF HAIR"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 39ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΑΤΜΟ ΚΑΙ ΟΖΟΝ ΑΠΟ ΤΟ "LILIYA SPA&BEAUTY"

ΚΟΛΩΝΑΚΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 27ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ PERSONAL TRAINING ΣΤΟ "POWERPLACE BY TASOS HAMBERIS"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 35ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ-ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ "IMAGEDIET"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 19ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΕ ΚΡΑΣΙΟΥ-ΔΩΡΟ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΥΛΙΝΟ ΚΟΥΤΙ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 20ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΕΝΟΣ Η 2 ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ "PHOTOARTECH"

Ν.ΚΟΣΜΟΣ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 25ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2 ΒΑΦΕΣ-6ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ-2 ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ&ΜΕ 30 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 30 ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ "ΧΡΥΣΑ HAIRPLAY"

 Best Offer!! Μόνο 25€ για 2 Βαφές για όλο το κεφάλι, 6 Χτενίσματα (ίσιωμα ή φλου), 2 Κουρέματα, μαζί με λουσίματα και μάσκα ενυδάτωσης για όλα τα μήκη μαλλιών με επαγγελματικά προιόντα Goldwell, για εντυπωσιακή ανανέωση της εμφάνισης σας με ένα απίστευτο οικονομικό ετήσιο πακέτο από το Χρύσα HairPlay, στο Νέο Κόσμο. Αξίας 200€. Έκπτωση 88%.


ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 99ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ JOOMLA ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ E-SHOP ΜΕΣΩ VIRTUEMART

 Αθήνα: Μοναδικό Σεμινάριο: Φτιάξε μόνος σου το δικό σου e-shop σε 18 ώρες! Μόνο 99€ για ένα Μοναδικό Σεμινάριο Κατασκευής Ιστοσελίδων Joomla και Ηλεκτρονικού Καταστήματος e-Shop μέσω VirtueMart! διάρκειας 18 ωρών. Παρέχονται Δωρεάν Ηλεκτρονικό Βιβλίο (E-Book) με τις απαραίτητες σημειώσεις στους σπουδαστές, Δωρεάν το απαραίτητο OpenSource λογισμικό (XAMPP Server, Joomla και Kunena Component) σε CD και Βεβαίωση Παρακολούθησης! Για όσους ξέρουν ήδη Joomla διαλέξτε το σεμινάριο 10 ωρών μόνο για το VirtueMart και μόνο με 50€ από 150€. Από την ITSS, Σύμβουλοι Μηχανογράφησης και Εκπαίδευσης, στον Πειραιά. Αρχικής Αξίας 300€ - Έκπτωση 67% !!


ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 19ΕΥΡΩ ΓΙΑ MINI CAR SPEAKER MP3 PLAYER

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 17.90 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 4 ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΣΠΩ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ

ΑΘΗΝΑ:ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ Α-Β-Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ Α' ΛΥΚΕΙΟΥ

 Γυμνάσιο βάζουμε τις βάσεις! … Mόνο με 19€ κερδίζετε έκπτωση 50% για ένα Πρόγραμμα Διδασκαλίας 3 μηνών επιλέγοντας τη Β’ ή Γ’ Γυμνασίου και πληρώνετε 315€ από 630€ (δηλαδή 105€ το μήνα). Επιπλέον παρέχουμε 30% έκπτωση στα μηνιαία δίδακτρα του ισχύοντος τιμοκαταλόγου για τη συνέχεια των μαθημάτων στο φροντιστήριο «Ένα προς Ένα». Εξασφαλίστε λοιπόν τα δίδακτρα από σήμερα και για τους υπόλοιπους 7μήνες του κύκλου σπουδών 8 ωρών ανά εβδομάδα, μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς, αρχικής αξίας 1470€ μόνο με 903€ και κερδίστε συνολικά 567€. Clickareto και βγες κερδισμένος!
 Γυμνάσιο βάζουμε τις βάσεις! ... Mόνο με 19€ κερδίζετε έκπτωση 50% για ένα Πρόγραμμα Διδασκαλίας 3 μηνών Α’ Γυμνασίου και πληρώνετε 249€ από 498€ (δηλαδή 83€ το μήνα). Επιπλέον παρέχουμε 30% έκπτωση στα μηνιαία δίδακτρα του ισχύοντος τιμοκαταλόγου για τη συνέχεια των μαθημάτων στο φροντιστήριο «Ένα προς Ένα». Εξασφαλίστε λοιπόν τα δίδακτρα από σήμερα και για τους υπόλοιπους 7μήνες του κύκλου σπουδών 5 ωρών ανά εβδομάδα, μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς, αρχικής αξίας 1162€ μόνο με 714€ και κερδίστε συνολικά 448€. Clickareto και βγες κερδισμένος!
 Α' Λυκείου, θέτουμε τους στόχους! … Mόνο με 19€ κερδίζετε έκπτωση 50% για ένα Πρόγραμμα Διδασκαλίας 2 μηνών Α’ Λυκείου και πληρώνετε 275€ από 550€ (δηλαδή 137,5€ το μήνα). Επιπλέον παρέχουμε 20% έκπτωση στα μηνιαία δίδακτρα του ισχύοντος τιμοκαταλόγου για τη συνέχεια των μαθημάτων στο φροντιστήριο «Ένα προς Ένα». Εξασφαλίστε λοιπόν τα δίδακτρα από σήμερα και για τους υπόλοιπους 7μήνες του κύκλου σπουδών 10 ωρών ανά εβδομάδα, μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς, αρχικής αξίας 1925€ μόνο με 1375€ και κερδίστε συνολικά 550€. Clickareto και βγες κερδισμένος!

Ν.ΣΜΥΡΝΗ:ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ-ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΜΕ 15 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ&24 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΑΚΕΤΟ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ 2 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΥΠΕΡΗΧΩΝ "SANDALWOOD SPA"



 24€ για ένα ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΑΚΕΤΟ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΟΥ με δύο (2) συνεδρίες υπέρηχων διάρκειας 60 λεπτών ο καθένας, σε 5 στάδια, μόνο για γυναίκες, για Βαθιά Ενυδάτωση και Σύσφιξη! Προσφορά από το Ινστιτούτο Ομορφιάς «Sandalwood Spa» στη Νέα Σμύρνη. Αρχικής αξίας 80€ - Έκπτωση 70%!!

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ:ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ Η ΥΠΕΡΠΛΗΡΕΣ ΙΑΤΡΙΚΟ CHECKUP ΣΤΟ "ΒΙΟΜΕΡΙΜΝΑ"

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 76ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "PEZOULA HOTEL"

ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ-5€ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ STYLING "S-BEAUTYHAIRSALON"

ΕΡΕΤΡΙΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 91ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "NEGROPONTE RESORT"

 91€ από 227€ ( Έκπτωση 60%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα, στο 5* Ξενοδοχείο Negroponte Resort στην Ερέτρια, σε Deluxe Δωμάτιο με θέα στη θάλασσα και Πρωινό! Για ένα παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink και ένα Καλάθι με φρούτα στο δωμάτιο σας! Παρέχεται Απεριτίφ και ένα Πλήρες Δείπνο στο εστιατόριο Λεβάντε με θέα τον Ευβοϊκό κόλπο και ένα Μπουκάλι Κρασί ΧΑΡΙΣΜΑ ΑΒΑΝΤΙΣ καθώς και ξενάγηση στο Βραβευμένο Οινοποιείο ΑΒΑΝΤΙΣ με γευστική δοκιμή τεσσάρων ειδών κρασιού!!! Κάντε Ελεύθερη Xρήση του Πλήρως Εξοπλισμένου Γυμναστηρίου, των Γηπέδων Τέννις, Μπάσκετ και Ποδοσφαίρου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για μια πολυτελή διήμερη εκδρομή!!! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αθροιστικά τα κουπόνια για να παρατείνετε τη διαμονή σας!


ΓΑΛΑΞΙΔΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΕΩΣ 4 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

ΘΗΣΕΙΟ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ-ΓΕΥΜΑ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΜΕ 9€ ΣΤΟ "MUMMY'S COOKING I.X"


10€ για ένα γεύμα 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, με παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις από τον κάμπο της Λιβαδειάς και τις πλαγιές της Αράχωβας, για να απολαύσετε αληθινά σπιτικό φαγητό στο ολοκαίνουριο ''Mummy's Cooking I.X.'' στο Θησείο, αρχικής αξίας 20€ Έκπτωση 50%!!

9€ για ένα γευστικό παραδοσιακό μενού για 2 άτομα με ελεύθερη επιλογή από τον Κατάλογο σε ένα όμορφα διακοσμημένο χώρο με ελληνικά προϊόντα από τις πλαγιές της Αράχωβας, στο ολοκαίνουριο Mummy's Cooking I.X. στο Θησείο, αξίας 18€ -έκπτωση 50%


 ΓΕΥΜΑ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ - Οι γεύσεις της μαμάς! 9€ για γεύμα 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο αξίας 18€, στο Mummy's Cooking I.X.,το νέο στέκι του Θησείου ! Απολαύστε σπιτικές γεύσεις με ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα από τις πλαγιές της Αράχωβας Αρχικής Αξίας 18€ - Έκπτωση 50% !

ΠΕΙΡΑΙΑΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ REIKI ΜΕ 16 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ HOLISTIC FACIAL&BODY MASSAGE&REIKI ΑΠΟ ΤΟ "MYSTIC NEVERLAND"

ΜΑΛΤΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 399ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ALEXANDRA" ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 12ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ"

 Απολαύστε μαζί με τα παιδιά σας, την παιδική παράσταση 'ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ' του Δημήτρη Ποταμίτη, ΜΟΝΟ 12€ από 20€ τα δύο (2) άτομα. Η Παιδική - Νεανική Σκηνή του Θεατρικού Οργανισμού 'Κάτω απ'τη Γέφυρα' στον Πειραιά, στη μνήμη του σημαντικού θεατράνθρωπου, επέλεξε να ανεβάσει φέτος, το έργο του, «Ιστορίες του παππού Αριστοφάνη» , με μουσική και τραγούδια της παράστασης του Γιάννη Ζουγανέλη. Αγοράζετε από εμάς 2€ εκπτωτικό κουπόνι και δίνετε τα υπόλοιπα 10€ στο ταμείο του Θεάτρου.

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 25ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ MUAY THAI ΚΑΙ KUNG FU

BANSKO:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ 79ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "PERUN LODGE 4*" ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

ΑΙΓΑΛΕΩ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ME 5ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΝΤΡΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ&ΘΕΡΑΠΕΙΑ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΟΥΡΕΜΑ&ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΣΤΟ "ALL CUT ABOUT"




5€ από 15€ για ένα πακέτο περιποίησης μαλλιών που περιλαμβάνει, ένα (1) Κούρεμα, ένα (1) Λούσιμο, ένα (1) Φορμάρισμα και μία (1) Θεραπεία Ενυδάτωσης και Αναδόμησης Μαλλιών, από το κομμωτήριο All Cut About, μόλις λίγα μέτρα από τον σταθμό του Μετρό στο Αιγάλεω. Έκπτωση 67%!! 

ΚΟΛΩΝΑΚΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 17ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ ΣΙΑΤΖΟΥ-ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ Η THAI OIL ΑΠΟ ΤΟ "CITY GOLD SPA"

ΑΘΗΝΑ-ΓΚΑΖΙ:ΙΝΔΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ-ΚΟΥΖΙΝΑ "KOHENOOR INDIAN RESTAURANT"

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "HILTON GARDEN INN KUTAHYA HOTEL 4*"

ΡΩΜΗ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ-4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "PINETA PALACE 4*"ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

 Με 395€ το άτομο ταξιδέψτε οικονομικά 4 ημέρες στην Ρώμη σε κεντρικά ξενοδοχεία με πρωινό, με αεροπορικά εισιτήρια, φόρους αεροδρομίου και επίναυλο καυσίμων και καθημερινές αναχωρήσεις έως τον Μάρτιο του 2014. 

 4 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΡΩΜΗ! - Υπέροχο 4ήμερο στη ΡΩΜΗ στο Ξενοδοχείο PINETA PALACE 4* ΚΑΙ για τα 2 άτομα ΚΑΙ 1 αυτοκίνητο στην διάθεση σας για 3 ημέρες με 310 € αντί για 490€ - Εκπτωση 36% ! Παρέχεται πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ και παραλαβή/παράδοση του Αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο της Ρώμης!
 4ΗΜΕΡΟ ΣΤΗ ΡΩΜΗ - Με 265€ το άτομο ταξιδέψτε οικονομικά 4 ημέρες στην Ρώμη σε κεντρικά ξενοδοχεία με πρωινό, με αεροπορικά εισιτήρια, φόρους αεροδρομίου και επίναυλο καυσίμων - Εκπτωση 40% !!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 11,90 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ-ΔΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΦΩΣ LED

11.90€ για ένα ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ-ΔΙΣΚΟ με ενσωματωμένος φως LED. Με ισχυρές λαβές που προσαρμόζονται και κλειδώνουν εφαρμοστά στα μπράτσα του καναπέ ή της πολυθρόνα σας. Μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό ή το ρόφημά σας, ή να διαβάσετε το αγαπημένο σας βιβλίο. Μετατρέπεται εύκολα σε έναν εύχρηστο και ιδανικό δίσκο με μοντέρνες χειρολαβές στα πλάγια. Δυνατότητα αποστολής με courier σε όλη την Ελλάδα. Από το κατάστημα SULEHRIA STORES στην Αθήνα. Αρχικής αξίας 30€. Έκπτωση 60%


13.90€ για τραπεζάκι-δίσκο με ενσωματωμένο φως LED.Μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε και να σερβίρετε είτε τα ροφήματα σας είτε το φαγητό σας!Μία προσφορά από το Sulehria Store,αρχικής αξίας 30€!

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 12 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 1 ΤΑΤΟΥΑΖ ΜΕ ΧΕΝΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 25ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΛΟΙΣΙΑ ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΓΙΑ 5 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΛΛΙΩΝ "BRAZILIAN KERATIN TREATMENT" ΣΤΟ "IMAGE COIFFURE"




25€ για ολόισια, μεταξένια και χωρίς φριζάρισμα μαλλιά έως και 5 μήνες, για να απαλλαγείτε από το πιστολάκι και τα ισιωτικά σίδερα, με την επαναστατική θεραπεία μαλλιών Brazilian Keratin Treatment (χωρίς ίχνος φορμαλδεΰδης), από το ''Ιmage Coiffure'' στο Νέο Κόσμο, κοντά στο μετρό Συγγρού-Φιξ, αρχικής αξίας 45€ - Έκπτωση 44%!

 19€ για 1 Βαφή σε όλο το κεφάλι, 1 Κούρεμα, 1 λούσιμο, 1 Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου) και 1 Μάσκα αναδόμησης μαλλιών για προστασία και λάμψη από το Ιmage Coiffure στο Νέο Κόσμο (μετρό Συγγρού-Φιξ), αρχικής αξίας 65€.


20€ για 1 Ανταύγειες, 1 Κούρεμα, 1 Χτένισμα και 1 Μάσκα Ενυδάτωσης- Αναδόμηση, μαζί με λουσίματα, για όλα τα μήκη μαλλιών, για ελκυστική εμφάνιση στο Ιmage Coiffure στο Νέο Κόσμο (μετρό Συγγρού-Φιξ).Αρχικής Αξίας 70€ Έκπτωση 72%. 

23€ για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στα μαλλιά σας, με Ανταύγειες σε όλο το κεφάλι, ένα Χτένισμα και ένα Λούσιμο με ρεφλέ, όλα με επώνυμα προϊόντα, από το Ιmage Coiffure στο Νέο Κόσμο, κοντά στο μετρό Συγγρού-Φιξ. Αρχικής Αξίας 50€. Έκπτωση 54%.