ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΗΛΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ Κ ΓΙΑ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ)ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "MANTHOS HOTEL RESORT AND SPA 4*"

 Manthos Hotel Resort and Spa 4*!!169€ από 450€ εκπληκτικό 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις) δύο ατόμων σε πανέμορφο δίκλινο με πρωινό και δείπνο, στο Manthos Hotel Resort and Spa 4* στο Πήλιο!! Ζήστε μοναδική πολυτέλεια στο Πήλιο!! Έκπτωση 62%!!

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Η ΠΡΟΙΚΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΟΦΟΥΛΗ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΖΑΚΥΘΟ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΦΑΡΓΚΑΝΗ



 Για Δύο (2) Εισιτήρια (μόνο 6 ευρώ ανά άτομο) του Αριστουργηματικού Έργου του Εθνικού μας Ποιητή Διονυσίου Σολωμού, Η Γυναίκα της Ζάκυθος, σε Σκηνοθεσία και Θεατρική Προσαρμογή του Δήμου Αβδελιώδη, με την Υπέροχη και Συγκλονιστική Ερμηνεία της Όλιας Λαζαρίδου, στο Θέατρο Φαργκάνη, στην Καμάρα, στο κέντρο της πόλης μας! Μία Σπουδαία Παράσταση, που έρχεται στη Θεσσαλονίκη, για Λίγες μόνο Παραστάσεις, έπειτα από την Επιτυχή Περιοδεία της σε 30 Αρχαία Θέατρα της Ελλάδας, όπου Ενθουσίασε και Μάγεψε το κοινό της!

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙΑ ΠΑΓΙΑΡ" ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ-ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ 12 ΕΥΡΩ

ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 2ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΤΩΝ ΜΥΛΩΝ ΜΕ 50 ΕΥΡΩ

ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ-ΤΑΙΝΙΑ " Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "CINE ΕΛΛΗΝΙΣ"

ΛΑΡΙΣΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΟ(ΙΣΧΥΕΙ Κ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ) ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ DOHOS HOTEL EXPERIENCE

 Πολυτελές Εορταστικό και όχι μόνο 3ήμερο σε Double Room με Τζάκι και Θέα στη Θάλασσα, με Παραδοσιακό Πρωινό & Δωρεάν Χρήση των Χώρων του Spa & Δυνατότητα Early Check in και Late Check out (από 10 Οκτωβρίου έως 30 Νοεμβρίου συμπεριλαμβανομένης και της Περιόδου της 28ης Οκτωβρίου)... με τον Απόλυτο Συνδυασμό Βουνού και Θάλασσας, στο Πλήρως Ανακαινισμένο Dohos Hotel Experience Μέλος της Coco-mat Hotels and Resorts, σε μια Ειδυλλιακή Τοποθεσία στην Αγκαλιά του Κισσάβου, με Θέα το Απέραντο Γαλάζιο του Αιγαίου!

ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ " ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ-CWMFX 2014 " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΜΕ 3 ΕΥΡΩ ΑΠΟ 25-10 ΕΩΣ 02-11

ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ "EROFILI HOTEL"

ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ DVD ΜΙΑΣ ΒΙΝΤΕΟΚΑΣΕΤΑΣ VHS/MINIDV ΣΕ DVD ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΟΥΝΙΟ

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΣ

ΓΕΜΙΣΜΑ ΜΕΛΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ HP LEXMARK CANNON SAMSUNG EPSON ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "ONE WAY REFILLS"

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ELIART

 15€ Μόνο για την Είσοδο δύο ατόμων στον ξεκαρδιστικό, κωμικό μονόλογο του Γιώργου Γαλίτη, ''Τα ραδίκια ανάποδα'', σε σκηνοθεσία του Βλαδίμηρου Κυριακίδη, για 4η συνεχή χρονιά, στο Θέατρο Eliart κοντά στη στάση Μετρό Κεραμεικός! Απολαύστε ένα one dead man show, ένα black total κωμικός μονόλογο με δεκατρείς ρόλους. Τους ρόλους έχει γράψει, τους κλαίει, τους οδύρεται, μα και τους υποδύεται, ο αξιομακάριστος Γιώργος Γαλίτης, ενώ σκηνοθετεί, με σπαραγμό ψυχής, πλερέζα και δάκρυα στα μάτια, ο αείμνηστος Βλαδίμηρος Κυριακίδης! Μην το Χάσετε! Αρχικής Αξίας 30€ - έκπτωση 50%