ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ BARBA LAZAROS ΣΤΟ Π.ΦΑΛΗΡΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

ΚΕΝΤΡΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ "SB BOUDOIR" ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΕ 12€

ΙΤΑΛΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "DA MIMMO" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΕΣ GOURMET ΦΑΓΗΤΟ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΑΡΤΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "FAMILY SPORTS CLUB"

ΜΥΚΟΝΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "SUPER PARADISE ROOMS"

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ AIR MAC LEBRON 10 LOWS NIKE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 110€

ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ "ΜΕΖΕΔΟΚΟΥΤΙ" ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ7,5€ ΤΟ ΑΤΟΜΟ

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ&ΦΥΛΑΞΗ ΧΑΛΙΩΝ ΜΗΧΑΝΗΣ&ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ SALSA CUBANA ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ LA CUMPARSITA

ΚΑΤΑΚΟΛΟ ΗΛΕΙΑΣ 3ΗΜΕΡΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 139€ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "EPIHOTEL ODYSSEAS"

 Μοναδικό 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος στο Epihotel Odysseas!!139€ για 4 ημέρες/3 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων με Ημιδιατροφή στο Epihotel Odysseas, στo Κατάκολο Ηλείας. Μόλις 80 μέτρα από την απέραντη αμμώδη παραλία, περιτριγυρισμένο από ένα καταπράσινο περιβάλλον το Epihotel Odysseas σας υπόσχεται μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης. Έκπτωση 42%!!
 Τετραήμερο του Αγίου Πνεύματος στο Κατάκολο Ηλείας!! 139€ για 4 ημέρες 3 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα στο Epihotel Odysseas! Περιλαμβάνει Ημιδιατροφή σε μπουφέ, Late check out και Δωρεάν διαμονή ενός παιδιού έως 8 ετών. Αρχικής Αξίας 240€. Έκπτωση 42%.

ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ-ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "NAILS GALLERY" ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ

ΓΥΘΕΙΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ Η 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ Η STUDIO


 Γύθειο: 136€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, το Σεπτέμβριο. Ταξιδέψτε στη Λακωνία και μείνετε σε πολυτελές ξενοδοχείο, αγοράζοντας την προσφορά.
 Γύθειο: 255€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, τον Ιούλιο. Επιλέξτε το Γύθειο Λακωνίας για τις καλοκαιρινές σας διακοπές φέτος και την απίθανη προσφορά!
 Γύθειο: 170€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, τον Ιούλιο. Επιλέξτε το Γύθειο Λακωνίας για τις καλοκαιρινές σας διακοπές φέτος και την απίθανη προσφορά!
 Γύθειο: 229€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, τον Ιούνιο. Μια προσφορά που σας εξασφαλίζει διαμονή σε ένα εντυπωσιακό ξενοδοχείο με πισίνα.
 Γύθειο: 153€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό. Μια προσφορά που σας εξασφαλίζει διαμονή σε ένα εντυπωσιακό ξενοδοχείο με πισίνα.
 Γύθειο: 82€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένα studio. Άνετα, όμορφα και καθαρά studio με όλες τις ανέσεις σας εξασφαλίζουν μια αξέχαστη διαμονή... εμείς σας εξασφαλίσαμε την καλύτερη τιμή! 
 Γύθειο: 148€ ένα 4ήμερο για 4 άτομα σε εξοπλισμένα διαμερίσματα. Οικογενειακές διακοπές με ηρεμία, χαλάρωση και άνεση, σε μια καταπληκτική προσφορά για μια από τις ομορφότερες τοποθεσίες της Πελοποννήσου! 
 Γύθειο: 99€ ένα 3ήμερο για 4 άτομα σε εξοπλισμένα διαμέρισμα. Οικογενειακές διακοπές με ηρεμία, χαλάρωση και άνεση, σε μια καταπληκτική προσφορά για μια από τις ομορφότερες τοποθεσίες της Πελοποννήσου! 
 Γύθειο: 55€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένα studio. Άνετα, όμορφα και καθαρά studio με όλες τις ανέσεις σας εξασφαλίζουν μια αξέχαστη διαμονή... εμείς σας εξασφαλίσαμε την καλύτερη τιμή! 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΜΑΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 89€ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΜΕΖΟΝΕΤΑ

 Μεσσηνιακή Μάνη: 164€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε πολυτελή μεζονέτα. Μπρόστά στη θάλασσα πολυτελείς μεζονέτες έτοιμες να σας υποδεχτούν!
 Μεσσηνιακή Μάνη: 109€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε πολυτελή μεζονέτα. Καλοκαιρινές διακοπές σε ένα πανέμορφο μέρος σε μια super χαμηλή τιμή!
 Μεσσηνιακή Μάνη: 149€ για 4ήμερο για 3 - 4 άτομα σε πολυτελή μεζονέτα. Ξεκούραση, διασκέδαση και άνεαση σε ενα πανέμορφο προορισμό!
 Μεσσηνιακή Μάνη: 269€ για 4ήμερο για 3 - 4 άτομα σε πολυτελή μεζονέτα! Όλη η οικογενεια φέτος πάει καλοκαιρινές διακοπές στη Μεσσηνιακή Μάνη! Μεσσηνιακή Μάνη: 209€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε πολυτελή μεζονέτα! Μπρόστά στη θάλασσα πολυτελείς μεζονέτες έτοιμες να σας υποδεχτούν! Ισχύει για Ιούλιο και Αύγουστο!
 Μεσσηνιακή Μάνη: 179€ για 3ήμερο για 3 - 4 άτομα σε πολυτελή μεζονέτα. Εσείς που θα πάτε διακοπές φέτος; Ισχύει Ιούλιο και Αύγουστο! Μεσσηνιακή Μάνη: 114€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε πολυτελή μεζονέτα. Μία περιοχή που αξίζει να επισκεφθείτε και να την ανακαλύψετε!
 Μεσσηνιακή Μάνη: 89€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε πολυτελή μεζονέτα. Ξεκούρασης στο όμορφο ακρογιάλι Αβίας σε μια super τιμή, σε μια καταπληκτική μεζονέτα αρκούν για να σας πείσουν να επιλέξετε αυτόν τον προορισμό που θα σας αποζημειώσει ανεπιφύλακτα! 

ΑΝΔΡΟΣ(ΜΠΑΤΣΙ) ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ-ΦΑΓΗΤΟ-ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ-ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

 Άνδρος - Μπατσί: 190€ για 6ήμερο για 2 άτομα. Ένα πλήρες πακέτο ξεκούρασης και χαλάρωσης στην όμορφη και γραφική Άνδρο!
 Άνδρος - Μπατσί: 79€ για 3ήμερο για 2 άτομα. Πολύ κοντά στην Αθήνα , ένα καταπράσινο νησί, κοσμοπολίτικο και με χαρακτήρα, ιδανικός προορισμός για ένα χαλαρό και όμορφο 3ήμερο και σε τιμή ακαταμάχητη!!!
 Άνδρος - Μπατσί: 1200€ για 7ήμερο έως 8 άτομα τον Ιούλιο. Απολαύστε με την οικογένεια ή την παρέα σας την άνεση που σας προσφέρει μια εξοχική κατοικία σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά των Κυκλάδων!
 Άνδρος - Μπατσί: 119€ για 5ήμερο για 2 άτομα. Η απίστευτη θέα προς το απέραντο γαλάζιο και τις όμορφες παραλίες, σίγουρα θα κάνει τη διαμονή στην Άνδρο αξέχαστη!
 Άνδρος - Διασκέδαση: 15€ για Club Sandwich, μπύρες και δωρεάν ξαπλώστρες-ομπρέλα για 2 άτομα στο Moomba Open Bar. Μια μοναδική πρόταση διασκέδασης!
 Άνδρος - Φαγητό - Διασκέδαση: 15€ για 2 ξαπλώστρες με ομπρέλα, 2 καφέδες και 2 σάντουιτς στο Kaliva beach bar. Απολαύστε το μπάνιο σας με όλες τις ανέσεις!
 Άνδρος - Παραδοσιακά προϊόντα: 20€ για αγορές 25€ από το κατάστημα Ροδοζάχαρη στον πεζόδρομο της Χώρας. Γευτείτε τις παραδοσιακές γεύσεις της Άνδρου σε πολύ χαμηλή τιμή!
 Άνδρος, Μπατσί: 119€ για 4ήμερο για 2 άτομα, 26/08/2014 - 29/08/2014. Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με θέα στη θάλασσα ή σε δίκλινο studio με θέα στον κήπο. 
 Άνδρος, Μπατσί: 139€ για 4ήμερο για 2 άτομα, 23/08/2014 - 26/08/2014. Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με θέα στη θάλασσα ή σε δίκλινο studio με θέα στον κήπο.
  Άνδρος, Μπατσί: 99€ για 4ήμερο για 2 άτομα. Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με θέα στη θάλασσα ή σε δίκλινο studio με θέα στον κήπο.
   Άνδρος, Μπατσί: 159€ για 4ήμερο για 2 άτομα από 18/07/2014 έως 21/08/2014. Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με θέα στη θάλασσα ή σε δίκλινο studio με θέα στον κήπο.