ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΚΑΛΛΙΡΟΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "4* ACHELOIDES SUITES"

ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ

 ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ ΑΡΚΑΔΙΑ: Προσφορά από 60ευρώ / διανυκτέρευση για 2 ή 3 άτομα με πρωινό και ποτό καλοσωρίσματος, σε πετρόχτιστο δωμάτιο, σε πολυτελή παραδοσιακό ξενώνα στη μαγευτική Δημητσάνα. Διαθέτει μπαλκόνι με θέα τη Δημητσάνα και τη χαράδρα του Λουσίου ποταμού, τζάκι, WiFi, late check out. ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ: 8 ευρώ. (Κωδ. προσφοράς 1569).
 ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ ΑΡΚΑΔΙΑ: Προσφορά 45ευρώ / διανυκτέρευση για 2 άτομα με πρωινό και ποτό καλοσωρίσματος, σε πετρόχτιστο δωμάτιο, σε πολυτελή παραδοσιακό ξενώνα στη Δημητσάνα. Διαθέτει μπαλκόνι με θέα, μικρή κουζίνα και καθιστικό, τζάκι, TV, WiFi, late check out, δωρεάν διαμονή παιδιού ως 3 ετών. ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ: 5 ευρώ. (Κωδ. προσφοράς 1574).


 ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ ΑΡΚΑΔΙΑ: Προσφορά από 234ευρώ για 3 ημερες /2 νύχτες, με πρωινό, σε οικογενειακό διαμέρισμα (2 ενήληκες , 2 παιδιά), σε παραδοσιακό ξενώνα στο κέντρο της Δημητσάνας. Διαθέτει μπαλκόνι με θέα,καθιστικό με τζάκι, καλόγουστη διακόσμηση, NOVA TV, WiFi, late check out, δωρεάν διαμονή παιδιού ως 3 ετών. ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ:24ευρώ. (Κωδ. προσφοράς 1587).
 ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ ΑΡΚΑΔΙΑ: Προσφορά από 136ευρώ για 2 άτομα και για 3 ημερες /2 νύχτες, με πρωινό, σε πετρόχτιστο δίκλινο δωμάτιο, σε παραδοσιακό ξενώνα στο κέντρο της Δημητσάνας. Διαθέτει μπαλκόνι με θέα,καθιστικό με τζάκι, καλόγουστη διακόσμηση, NOVA TV, WiFi, late check out, δωρεάν διαμονή παιδιού ως 3 ετών. ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ:14ευρώ. (Κωδ. προσφοράς 1585).
 ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ ΑΡΚΑΔΙΑ: Προσφορά από 176ευρώ για 2 άτομα και για 3 ημερες /2 νύχτες, με πρωινό, σε πετρόχτιστη σουίτα με τζάκι σε ξενώνα στο κέντρο της Δημητσάνας. Διαθέτει μπαλκόνι με θέα,καθιστικό, καλόγουστη διακόσμηση, NOVA TV, WiFi, late check out, δωρεάν διαμονή παιδιού ως 3 ετών. ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ:18ευρώ. (Κωδ. προσφοράς 1586).

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΦΟΥΡΝΑΚΙ TERMOMAX

Μοναδική Προσφορά για κάθε Σπίτι, Φοιτητικό και όχι μόνο ... στη Χαμηλότερη Τιμή της Αγοράς…για να Προετοιμάζετε και να Απολαμβάνετε το Γεύμα της Επιλογής σας, Εύκολα, Γρήγορα και Οικονομικά, με την Εγγύηση Ποιότητας και Ασφάλειας της BNF Green Technologies με Δωρεάν Αποστολή στο Χώρο σας, σε όλη την Ελλάδα! Μόλις με 49,90 ευρώ για Ένα (1) Φουρνάκι Termomax της DIPLOMAT, 1300W, Χρώματος Ασημί με Μαύρο και Δύο (2) Ταψιά Μαγειρέματος! Δεύτερη Επιλογή μόνο με 74,90 ευρώ για Ένα (1) Φουρνάκι Termomax της DIPLOMAT, 3300W, με 2 Ηλεκτρικά Μάτια, σε Μοντέρνο Σχεδιασμό, Χρώματος Ασημί και Δύο (2) Ταψιά Μαγειρέματος! 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΝΤΑΝΤΑ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ"

Για Δύο (2) Εισιτήρια (μόλις 6 ευρώ ανά άτομο) της Εκπληκτικής Θεατρικής Μουσικής Παράστασης για κάθε ηλικία ή για όλη την Οικογένεια Νταντά Εξ Ουρανού... μίας Ιστορίας που έχει Αγαπηθεί από Εκατομμύρια Ανθρώπους κάθε ηλικίας σε όλο τον κόσμο, με την Υπέροχη Ταμίλλα Κουλίεβα στην Σκηνοθεσία, αλλά και στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Αγαπημένης Νταντάς των Παιδιών, με τον γνώριμο τηλεοπτικά και όχι μόνο Φώτη Σπύρο και άλλους 12 συνολικά Ηθοποιούς, στο Θέατρο Κολοσσαίον, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου! Μία Απόλυτα Εντυπωσιακή και Μεγάλη Παραγωγή, με Εξαιρετικά Μαγευτικά Σκηνικά και Κοστούμια σε μία Αγαπημένη Ιστορία γεμάτη Ανατροπές, Τραγούδια, Χορό, Γέλιο και Μαγεία, που θα ενθουσιάσει αλλά … και θα αλλάξει την διάθεση κάθε Οικογένειας για τη ζωή! 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΘΕΑΤΡΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " Ο ΜΑΓΕΙΑΣ Ο ΑΜΛΕΤ Η ΟΦΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

Κρατήστε για Πάντα Ζωντανές τις Ωραιότερες Αναμνήσεις σας, Προσωπικές, Οικογενειακές, Επαγγελματικές και όχι μόνο, Εκτυπώνοντας τις Φωτογραφίες σας, με την Υπογραφή Εξαιρετικής Ποιότητας Εκτύπωσης της Fuji, στο πλέον Ιστορικό και Διακεκριμένο Κατάστημα Ηλεκτρονικών & Φωτογραφικών Ειδών Κούνιο, στο Κέντρο της πόλης μας! Πρώτη Επιλογή Μόλις με 11 ευρώ (από 25 ευρώ) για Εκτύπωση 100 Ψηφιακών Φωτογραφιών, Διαστάσεων 10Χ15 cm και Αποθήκευση τους σε Cd! Δεύτερη Επιλογή μόλις με 19,90 ευρώ (από 46 ευρώ) για Εκτύπωση 200 Ψηφιακών Φωτογραφιών, Διαστάσεων 10Χ15 cm και Αποθήκευση τους σε Cd!

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΟΚΙΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/BOTOX FULL FACE/ΑΝΩ ΧΕΙΛΟΣ-ΜΕΣΟΦΡΥΟ-ΜΕΤΩΠΟ-ΠΟΔΙ ΧΗΝΑΣ

ΑΘΗΝΑ-ΘΗΣΕΙΟ:ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ "ΥΡΙΑ"

ΑΘΗΝΑ-Π.ΦΑΛΗΡΟ:ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ "ΤΑΥΤΑΛΙΑΝΗ ΓΩΝΙΑ"

ΠΕΙΡΑΙΑΣ:ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ "ΚΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΙΣ"

ΑΘΗΝΑ(ΚΟΛΩΝΑΚΙ):ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ-CLUB SANDWICH "SHOWROOM RESTAURANT"

ΑΙΓΙΝΑ(ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑ):ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "HOTEL RACHEL"

74€ Μόνο για 3 ημέρες (2 διανυκτερεύσεις) Δύο Ατόμων, στην Αγία Μαρίνα στην Αίγινα δίπλα στην μεγαλύτερη οργανωμένη παραλία του νησιού βραβευμένη για το 2013 με Γαλάζια Σημαία, στο Hotel Rachel σε δίκλινο δωμάτιο με μπαλκόνι και πλούσιο πρωινό σε μπουφέ! Παρέχεται Free WIFI, Early Check in, Late check out, ΔΩΡΕΑΝ χρήση σε ψάθες και ομπρέλες παραλίας και δωρεάν διαμονή για ένα παιδί έως 6 ετών! Επιπλέον παρέχεται έκπτωση 15% για τις αγορές σας στο κατάστημα boutique του ξενοδοχείου! Αρχικής Αξίας 150€ - Έκπτωση 51%!

ΝΑΥΠΛΙΟ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "PALATAKI RESIDENCE APARTMENTS"

ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ-ΞΕΘΑΜΠΩΜΑ ΦΑΝΑΡΙΩΝ-ΓΥΑΛΙΣΜΑ-ΚΕΡΩΜΑ-ΤΟΠΙΚΗ ΒΑΦΗ ΕΚΔΟΡΩΝ "PAINTBULL"


25€ Mόνο για Τοπική Βαφή Εκδορών και Εξάλειψη Μικρο-Βαθουλώματος μίας γωνίας Προφυλακτήρα ή Εναλλακτικά 58€ για Τοπική Βαφή Εκδορών σε ένα Κομμάτι Αμαξώματος, για να απαλλαχτείτε από τις Αντιαισθητικές γρατζουνιές, με 5ετη Εγγύηση από την Paint Bull σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη! Και ούτε γάτα, ούτε ζημιά.. Αρχικής Αξίας 80€ και 120€ αντίστοιχα - Έκπτωση έως 69%
10€ Μόνο για το Ξεθάμπωμα Μπροστινών Φαναριών του Αυτοκινήτου σας, που Επαναφέρει τη Σωστή Ορατότητα στην Οδήγηση με την Εγγύηση της Paint Bull στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη! Ομορφιά και Ασφάλεια για το Αυτοκίνητο σε Μία Προσφορά! Αρχικής Αξίας 40€ - έκπτωση 75% 

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΠΑΚΕΤΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ-ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ-ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ-ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ-ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΦΡΥΔΙΩΝ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ CAVITATION

ΑΘΗΝΑ-ΠΑΠΑΓΟΥ:ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ "PIU VERDE"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΓΩΝΙΕΣ-ΚΑΛΥΜΜΑ ΠΡΙΖΑΣ-ΣΥΡΤΑΡΙΑ/ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΟΥΖΙΝΑΣ&ΤΡΟΜΠΑ ΛΑΔΙΟΥ


7.9€ για ένα Πολυεργαλείο κουζίνας με 8 διαφορετικά εξαρτήματα σε σχήμα μπουκάλι! Εξοικονομήστε χρόνο και χώρο! Από την hellas-home στην καλύτερη τιμή της αγοράς! Αρχικής αξίας 20€, έκπτωση 61%!!
Από 5.9€ για μια Πρακτική τρόμπα λαδιού με άψογη εφαρμογή χωρίς διαρροές και εύκολη χρήση ή 10.9€ για μια Τρόμπα Λαδιού που λειτουργεί με το πάτημα ενός κουμπιού! Με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής, από την hellas-tech!

ΑΘΗΝΑ:ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

ΑΘΗΝΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ

ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ ΠΗΛΙΟΥ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/1 ΜΗΝΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ "FITNESS CLUB"

ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "CAMELIA SUITES"

Απόδραση στα πανέμορφα Τρίκαλα Κορινθίας! 60€ για ένα 2ήμερο για 2 άτομα σε διώροφη σουίτα με σοφίτα, jaccuzi-spa με αρωματικά έλαια, τζάκι και παραδοσιακό πρωινό στο πολυτελή και ρομαντικό Camelia Suites, αξίας 120€-έκπτωση 50%
Αξέχαστη απόδραση στα Τρίκαλα Κορινθίας: Από 60€ για 2ήμερη ή 3ήμερη διαμονή 2 ατόμων σε διώροφη σουίτα με υδρομασάζ & spa με χρήση αιθέριων ελαίων και ιαματικών αλάτων , παραδοσιακό σπιτικό πρωινό και κρασί, στο πανέμορφο Camelia’s Suites!

ΠΑΡΙΣΙ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ&ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ

ΑΘΗΝΑ-Π.ΦΑΛΗΡΟ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΛΛΙΩΝ "BRAZILIAN KERATIN HAIR TREATMENT"

ΑΘΗΝΑ:ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΦΡΕΣΚΟ ΠΑΓΩΤΟ "VALENTINO"

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ-ΓΕΝΙΚΟ CHECK-UP