ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ/ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΧΙΩΝ-ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 10€ ΣΤΟ "RELAX MASSAGE&NAILS" ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

 10€ για νύχια που θα εντυπωσιάσουν με ένα Manicure με Ημιμόνιμο Βερνίκι νυχιών (απλό ή γαλλικό) διάρκειας 3 εβδομάδων!! Δώρο μια αποτρίχωση άνω χείλους με βιολογικό κερί ή ένα σχηματισμό φρυδιών από το ολοκαίνουριο Nail's Relax massage στην Ηλιούπολη! Αρχικής αξίας 34€ Έκπτωση 71%!! 14€ από 40€ για 1 manicure(χρώμα ή γαλλικό),1 pedicure (χρώμα ή γαλλικό),1 σχηματισμό φρυδιών και 1 αποτρίχωση άνω χείλους -Η-20€ από 55 για 2 manicure(χρώμα ή γαλλικό),1 pedicure (χρώμα ή γαλλικό),1 σχηματισμό φρυδιών και 1 αποτρίχωση άνω χείλους με κερί, με επαγγελματικά προϊόντα ORLY και CHINA GLAZE για κομψά και περιποιημένα άκρα στον όμορφο και ολοκαίνουργιο χώρο του Nail's Relax massage στην Ηλιούπολη. Έκπτωση 65%
 10€ για 1 ολοκληρωμένο manicure (χρώμα ή γαλλικό) με ημιμόνιμη βαφή διάρκειας έως 3 εβδομάδες,1 σχηματισμό φρυδιών και 1αποτρίχωση άνω χείλους και αποκτήστε εντυπωσιακά άκρα στο ολοκαίνουργιο και φιλόξενο χώρο του Nail's Relax massage στην Ηλιούπολη. Αξίας 34€.Έκπτωση 71%.
Hμιμόνιμο manicure & σχηματισμό φρυδιών ή αποτρίχωση άνω χείλους!!12€ από 35€ για ένα (1) ημιμόνιμο manicure (απλό ή γαλλικό) και ένα (1) σχηματισμό φρυδιών ή μία (1) αποτρίχωση άνω χείλους από το καινούργιο χώρο ομορφιάς και χαλάρωσης Relax Massage & Nails στην Ηλιούπολη. Έκπτωση 66%!! 
 Χαλαρωτικό Μassage!!10€ από 25€ για μία (1) συνεδρία Relaxing Μassage διάρκειας 30 λεπτών, για καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και ανακούφιση από πόνος, από το καινούργιο χώρο ομορφιάς και χαλάρωσης Relax Massage & Nails στην Ηλιούπολη. Απολαύστε εκπληκτικό massage για απόλυτη αίσθηση ξεκούρασης του σώματος ιδανικό για άνδρες και γυναίκες!! Έκπτωση 60%!! 

ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΙΟΥΝΙΟ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "VARDIA BAY STUDIOS"

Η ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΣΤΟ Π.ΦΑΛΗΡΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΠΙΑΤΟ ΣΤΟ "WIN GATE"

ΠΛΗΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ CHECK UP TEST PAP/ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΟΛΠΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 59€

6 ΣΤΥΛΟ ΤΕΧΝΗΣ ΝΥΧΙΩΝ HOT DESIGNS ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 8,9€

ΜΕΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΑΤΑ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ CANON EPSON HP LEXMARK ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 11,9€

ΡΙΓΕ ΑΝΤΡΙΚΗ POLO ΜΠΛΟΥΖΑ RALPH LAUREN 100% ΒΑΜΒΑΚΕΡΗ ΣΕ 5 ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 49€

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "MIKRO VILLAGE"

ΛΟΥΤΡΑ ΑΙΔΗΨΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ KASTRI HOTEL

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ SPRAY ΕΝΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟΥ ΣΑΣ-ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΣΧΟΙΝΟΥΣΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "MELTEMI PENSION"