ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΒΙΛΑ

ΜΑΡΜΑΡΙ ΕΥΒΟΙΑΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "ΑΛΥΚΕΣ"

ΑΘΗΝΑ-ΛΟΥΤΣΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ SEA-KAYAK 2ΑΤΟΜΩΝ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΑ ΚΑΡΠΟΥ HAPPY LIFE

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΑΝΤΙΚΟΥΝΟΥΠΙΚΑ ΜΠΡΑΣΕΛΕ-ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΠΙΕΣΤΙΚΑ ΝΕΡΟΥ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΓΕΙΑΣ/CHECK-UP-ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ "ΒΙΟΜΕΡΙΜΝΑ"


50€ από 219€ για 1 Πλήρες Αιματολογικό CheckUp για Παιδιά - Γυναίκες - Άνδρες, από το Σύγχρονο Μικροβιολογικό του Ιδιωτικού Ιατρικού Κέντρου ΒΙΟΜΕΡΙΜΝΑ στο Περιστέρι!! Έκπτωση 77%!!
75€ για 1 Πλήρες Check Up για Άνδρες - Γυναίκες, στο Ιατρικό Κέντρο Βιομέριμνα στο Περιστέρι!! Αρχικής αξίας 315€ - Έκπτωση 76%!!
19€ από 45€ για Ένα Υπερηχογράφημα Θυρεοειδούς, για γυναίκες - άντρες, με τον Σύγχρονο Τεχνολογικό Εξοπλισμό του Ιδιωτικού Ιατρικού Κέντρου ΒΙΟΜΕΡΙΜΝΑ στο Περιστέρι!! Αρχικής αξίας 45€ - Έκπτωση 58%!!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΟΛΥΧΡΗΣΤΙΚΟ MULTI-FUNCTION MIXER

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΖΑΚΥΝΘΟΣ(ΜΠΟΧΑΛΗ):ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "AVALON PALACE"

ΖΑΚΥΝΘΟΣ(ΤΣΙΛΙΒΙ):ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "TSILIVI ADMIRAL APARTHOTEL"

ΖΑΚΥΝΘΟΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "VILLAGE INN"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΣΠΑΣΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ DUNLOP TWIST 20INCH FOLDING BIKE

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ-ΑΝΔΡΙΚΟ-ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΟΥΡΕΜΑ "ΣΟΦΗ&ΕΦΗ"

ΖΑΚΥΝΘΟΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ZANTE ROYAL RESORT"*"PALAZZO DI ZANTE"

 ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Palazzo di Zante στη Ζάκυνθο, ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά έως 12 ετών, με 349€ από 698€ ( Έκπτωση 50%). Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, απογευματινός καφές με σνακ και Απεριόριστη Κατανάλωση σε καφέ μηχανής, τσάι, κρασί, μπύρες, αναψυκτικά, παγωτά και ποτά! Ελεύθερη είσοδος στο Zantino World Fun Park το οποίο διαθέτει φουσκωτά παιχνίδια, τοίχο αναρρίχησης, τραμπολίνο, animateur για την ψυχαγωγία και επίβλεψη των Παιδιών σας καθώς και Mini Club, νεροτσουλήθρες και ηλεκτρικό τρενάκι!!! Παρέχεται Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 μοναδικές ημέρες χαλάρωσης στη Ζάκυνθο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

 ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Zante Royal Resort στη Ζάκυνθο, KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά έως 12 ετών, με 348€ από 696€ ( Έκπτωση 50%). Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, απογευματινός καφές με σνακ και Απεριόριστη Κατανάλωση σε καφέ μηχανής, τσάι, κρασί, μπύρες, αναψυκτικά, παγωτά και ποτά! Ελεύθερη είσοδος στο Zantino World Fun Park το οποίο διαθέτει φουσκωτά παιχνίδια, τοίχο αναρρίχησης, τραμπολίνο, animateur για την ψυχαγωγία και επίβλεψη των Παιδιών σας καθώς και Mini Club, νεροτσουλήθρες και ηλεκτρικό τρενάκι!!! Παρέχεται Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 μοναδικές ημέρες χαλάρωσης στη Ζάκυνθο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

 ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Palazzo di Zante στη Ζάκυνθο, ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά έως 12 ετών, με 279€ από 558€ ( Έκπτωση 50%). Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, απογευματινός καφές με σνακ και Απεριόριστη Κατανάλωση σε καφέ μηχανής, τσάι, κρασί, μπύρες, αναψυκτικά, παγωτά και ποτά! Ελεύθερη είσοδος στο Zantino World Fun Park το οποίο διαθέτει φουσκωτά παιχνίδια, τοίχο αναρρίχησης, τραμπολίνο, animateur για την ψυχαγωγία και επίβλεψη των Παιδιών σας καθώς και Mini Club, νεροτσουλήθρες και ηλεκτρικό τρενάκι!!! Παρέχεται Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 μοναδικές ημέρες χαλάρωσης στη Ζάκυνθο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

 ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Zante Royal Resort στη Ζάκυνθο, ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά έως 12 ετών, με 278€ από 556€ ( Έκπτωση 50%). Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, απογευματινός καφές με σνακ και Απεριόριστη Κατανάλωση σε καφέ μηχανής, τσάι, κρασί, μπύρες, αναψυκτικά, παγωτά και ποτά! Ελεύθερη είσοδος στο Zantino World Fun Park το οποίο διαθέτει φουσκωτά παιχνίδια, τοίχο αναρρίχησης, τραμπολίνο, animateur για την ψυχαγωγία και επίβλεψη των Παιδιών σας καθώς και Mini Club, νεροτσουλήθρες και ηλεκτρικό τρενάκι!!! Παρέχεται Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 μοναδικές ημέρες χαλάρωσης στη Ζάκυνθο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ/ΠΙΤΣΑ-ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ "ROMEA 3 PIZZA RESTAURANT"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ-ΣΙΝΕΜΑ-ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ "εΛΛΗΝΙΣ"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΜΕ ΧΑΝΤΡΕΣ ΑΠΟ ΦΙΛΝΤΙΣΙ 24Κ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΡΑΔΙΟΦΩΝΑΚΙ FM ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟΥ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ "FANTASY DIRT DEVIL"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΑΝΑΤΟΜΙΚΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ "VISCO DELUXE"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΣΠΡΕΙ AVENE

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΡΟΛΟΓΙΑ "OZZI"

ΛΕΥΚΑΔΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "AVRA HOTEL 3*"

ΑΘΗΝΑ-ΧΑΛΑΝΔΡΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/COCTAILS "BUBBLE BAR"

ΑΘΗΝΑ-ΠΑΓΚΡΑΤΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ/ΟΙΝΟΜΑΓΕΙΡΙΟ "ΜΕΓΑΡΙΤΗΣ"

ΑΘΗΝΑ-ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ-ΕΦΑΡΜΟΓΗ OMBRE-ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΛΛΙΩΝ "STAR HAIR"

ΑΘΗΝΑ-ΣΥΝΤΑΓΜΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΜΑΣΑΖ-TUINA-HOT STONES-ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ "MEDICAL ESTHETIC"