ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΣΥΡΟΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "THALASSIA THEA HOTEL"

ΣΧΟΙΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "LEONANTI HOTEL"

 75€ από 150€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 άτομα στον Σχοινιά, 45 λεπτά από την Αθήνα, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) στο Leonanti Hotel, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Μεζεδάκι με Ούζο, Κρασί ή Μπύρα καθημερινά στο Beach Bar και ελεύθερη χρήση σε πισίνα και ξαπλώστρες! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 17:00 για να απολαύστε 2 γεμάτες ημέρες μια ανάσα από την Αθήνα!!! 

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΑΧΥΠΛΟΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ-ΣΧΟΛΗ "ΔΩΡΙΔΑ"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΔΑΠΕΔΟΥ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΑΘΗΝΑ-ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ/ΠΙΤΣΑ-ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ "PIZZA ROSSO"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ "RELAX BODY"

ΝΑΞΟΣ(ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓ.ΑΝΝΑΣ):ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ

ΝΑΞΟΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ΠΕΤΡΙΝΟ STUDIOS APARTMENTS"

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΜΑΘΗΜΑΤΑ SCUBA DIVING

Συνδυάστε Καλοκαιρινές Διακοπές ή Αποδράσεις και Mυηθείτε στα Μυστικά των Καταδύσεων Ανακαλύψτε τη Μαγεία του Scuba Diving και Γνωρίστε τη Συναρπαστική Ομορφιά του Υποβρύχιου Κόσμου από τους Καταξιωμένους και Πεπειραμένους Εκπαιδευτές του Διακεκριμένου Καταδυτικού Κέντρου Sani SeaWorld DivingCenter στις Εγκαταστάσεις του SeaWorld στο Sani Resort στη Χαλκιδική! Πρώτη Επιλογή μόλις με 29 ευρώ (από 60 ευρώ ) για Μια Βουτιά Κατάδυσης - Discover Scuba Diving- για Ένα Άτομο, Διάρκειας 120', με Ενημέρωση και Πρακτική Προετοιμασία με Καταδυτικό Εξοπλισμό για Αρχάριους! Δεύτερη Επιλογή μόλις με 50 ευρώ (από 118 ευρώ ) για Μια Βουτιά Κατάδυσης - Discover Scuba Diving - Δύο Ατόμων, Διάρκειας 120' με Ενημέρωση και Πρακτική Προετοιμασία με Καταδυτικό Εξοπλισμό για Αρχάριους!

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ/ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ "LOCOMONDO"

ΠΡΕΒΕΖΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "MARGARONA ROYAL HOTEL"

ΝΑΥΠΛΙΟ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "PENSION ACRONAFPLIA"

ΜΗΛΟΣ(ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ):ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ


 Μήλος, Αδάμαντας: 99€ για ένα 3ήμερο για 2 - 3 άτομα στον Αδάμαντα τον Αύγουστο. Ανακαλύψτε το υπέροχο νησί με την καταπληκτική προσφορά μας. Μοναδικές παραλίες,διασκέδαση,ξεκούραση και χαλάρωση σας περιμένουν! 
 Μήλος, Αδάμαντας: 198€ για ένα 5ήμερο για 2 -3 άτομα στον Αδάμαντα τον Αύγουστο. Ανακαλύψτε το υπέροχο νησί με την καταπληκτική προσφορά μας. 
 Μήλος, Αδάμαντας: 149€ για ένα 4ήμερο για 2 -3 άτομα στον Αδάμαντα τον Αύγουστο. Μοναδικές παραλίες,διασκέδαση,ξεκούραση και χαλάρωση σας περιμένουν! 

ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΠΕΡΑΜΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ/ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ "ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ"

ΑΘΗΝΑ-ΙΛΙΣΙΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ/ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΣΚΙΟΥΡΟΣ"

ΑΘΗΝΑ-ΚΟΡΩΠΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ/ΠΙΣΤΕΣ ΚΑΡΤ "KARTODROMO"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ-ΚΟΥΡΕΜΑ/ΧΤΕΝΙΣΜΑ "ΣΟΦΗ&ΕΦΗ"