ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΙΟΝΤΑ;ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 12.90ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΧΑΛΑΚΙ&ΓΙΑ ΧΑΛΑΚΙ ΜΠΑΝΙΟΥ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΚΡΩΝ&ΠΡΟΣΩΠΟΥ "SUNBOX"

ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ-ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 4,90ΕΥΡΩ ΓΙΑ ALL DAY PASS ΣΤΟ "ONICE.GR"

ΚΟΝΙΤΣΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΑ ΦΩΤΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ 168ΕΥΡΩ

Π.ΦΑΛΗΡΟ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3 ΠΛΥΣΙΜΑΤΑ ΜΗΧΑΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕ 6ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 6ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "ΡΕΝΑ"

ΑΘΗΝΑ:ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΧΙΩΝ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΛΕΞΗ


14€ για μία ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΩ ΑΚΡΩΝ (ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ) για άντρες και γυναίκες. Υπηρεσία υψηλής ποιότητας με λεπτομέρεια και άψογες συνθήκες υγιεινής και αντισηψίας. Από το ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΛΕΞΗ στο Γκύζη (πλησίον σταθμού Μετρό Αμπελόκηποι). Αρχικής αξίας 30€. Έκπτωση 53%

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙ ΚΛΕΙΔΙΩΝ KEY HOLDER

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΣΤΟ "HILL"

Π.ΦΑΛΗΡΟ:ΦΑΓΗΤΟ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΜΠΑΠΤΖΙΔΙΚΟ "ΚΕΜΠΑΠ"

«ΚΕΜΠΑΠ» Από την..Πόλη, μια νέα γευστική πρόταση στο Παλαιό Φάληρο!! Μόνο 20€ για ένα πλήρες, χορταστικό και απολαυστικό γεύμα (2) ατόμων που περιλαμβάνει: (1) Ποικιλία Σαλάτες - Ορεκτικά, (1) Ποικιλία Κεμπάπ 2 ατόμων (γύρο μοσχάρι, ούρφα κεμπάπ, σις κοτόπουλο) με πλιγούρι, πίτες και ψητά λαχανικά, Ψωμί Χειροποίητο σε Ξυλόφουρνο και (1) Μπουκάλι Εμφιαλωμένο Νερό, στο ολοκαίνουργιο Πολίτικο Κεμπαπτζίδικο «ΚΕΜΠΑΠ» Από την..Πόλη, στο Παλαιό Φάληρο. Αρχικής αξίας 44€ - Έκπτωση 55%!!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 8ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΘΗΚΗ ΜΠΡΑΤΣΟΥ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ 9,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ HANDS FREE

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 8,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΡΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ 7,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΤΗ ΚΑΛΤΣΩΝ

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ "ΕΡΩΤΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ" ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ "ΚΑΤΩ ΑΠ'ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ"

ΑΛΙΜΟΣ:κΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 15ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΤΟ "YORKELL"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑ-ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗ ΚΕΡΜΑΤΩΝ ΕΥΡΩ

ΚΟΡΩΠΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟ "LIPOGEN"

 Πολυτελής περιποίηση για λαμπερό πρόσωπο και ιδανικό σώμα!!! Μόνο 32€ για 20 θεραπείες που περιλαμβάνουν 5 Θεραπείες Hyaluronic Face Treatment (σε 5 διαφορετικές εκδοχές), 5 Θεραπείες ματιών με Χαβιάρι, 5 Δερμοαποξέσεις με υπέρηχους και 5 συνεδρίες Αντι-Cellulite Therapy για το σώμα (μασκα, peeling και μασάζ κατά της κυτταρίτιδας), και...Διώξτε ρυτίδες, πετύχετε ενυδάτωση σε βάθος, εξαφανίστε λεπτές γραμμές, πετάξτε χαλάρωση και επανακτήστε την σφριγηλότητα του σώματος σας, στο εξειδικευμένο κέντρο αισθητικής Lipogen στο Κορωπί. Αξίας 1000€. Έκπτωση 97%.

ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 9,5ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ MANICURE

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΨΗΦΙΑΚΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ/ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ/ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΖΥΓΑΡΙΑ/ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΧΤΕΝΑ

 Έχετε πυρετό; Μετρηθείτε με ασφάλεια, ακρίβεια & αξιοπιστία με ένα ψηφιακό θερμόμετρο αυτιού FTO (σε 1'') ή ένα θερμόμετρο υπερύθρων Ecomed χωρίς επαφή (σε 2'') μόνο από 25€ με παραλαβή ή αποστολή από τη Medisana!
 Epilquick: πρωτοποριακό ελβετικό σύστημα μόνιμης και ανώδυνης αποτρίχωσης για όλο το σώμα! Αποκτήστε το από 59€ με παραλαβή από τη MEDISANA ή αποστολή στο χώρο σας!
 29€ για μία φωτιζόμενη ηλεκτρονική ζυγαριά - λιπομετρητή ISA, για μέτρηση σωματικού βάρους & λίπους, μυϊκής μάζας και υγρών του σώματος, με παραλαβή από τη Medisana ή 34€ με πανελλαδική αποστολή! Όσο και αν το ζυγίσετε συμφέρει!
 Hλεκτρική χτένα LCS και απαλλάξτε τα παιδιά σας από τις ψείρες εύκολα, ακίνδυνα, ανώδυνα & χωρίς την χρήση χημικών! Από 21€ με παραλαβή από τη Medisana ή αποστολή στο χώρο σας... Γιατί κάποιοι δεν κάνουν διακοπές Ποτέ!

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΖΩΑΚΙ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΟΜΟΡΦΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ-ΦΡΥΔΙΩΝ ΣΤΟ "STUDIO FEMELES"

Αποκτήστε Bλέμμα που Μαγνητίζει και Xαρίστε στον Eαυτό σας Ανανεωμένο και Εντυπωσιακό Look, με την Υπογραφή Ποιότητας του Ινστιτούτου Αισθητικής Studio Femeles στην Πλατεία Αριστοτέλους, στο Κέντρο της πόλης μας! Πρώτη Επιλογή μόλις με 7 ευρώ (από 16 ευρώ) για Μια Εντυπωσιακή Εφαρμογή Μόνιμης Βαφής Βλεφαρίδων (η τεχνική που κάνει θραύση σε όλες τις ηλικίες της Σύγχρονης Ελληνίδας Γυναίκας) για Πυκνές, Πλούσιες και Φυσικές Βλεφαρίδες! Δεύτερη Επιλογή μόνο με 10 ευρώ (από 25 ευρώ) για Σχηματισμό & Βαφή Φρυδιών, για Γεμάτα, Πλούσια και Καλοσχηματισμένα Φρύδια ή για Μια Υπέροχη Εφαρμογή Περμανάντ Βλεφαρίδων για Γυριστές και Εντυπωσιακές Βλεφαρίδες! Τρίτη Επιλογή μόνο με 69 ευρώ (από 150 ευρώ) για Mόνιμo Mακιγιάζ Φρυδιών με Διάρκεια έως 1,5 χρόνο για Εντυπωσιακό Σχήμα, που θα αναδείξει Μοναδικά τα Χαρακτηριστικά του Προσώπου σας... και πείτε Αντίο στη Μάσκαρα και το Μολύβι….!!! 

ΚΑΛΛΙΘΕΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΤΟΣΤ ΣΤΟ "BOX CAFE"

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ ΘΕΑΤΡΟΥ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΑΘΗΝΑ:ΟΜΟΡΦΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΑΤΜΟ ΚΑΙ ΟΖΟΝ ΣΤΟ "LILIYA SPA&BEAUTY"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΡΟΔΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ STRETCH ROLLER

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ USB ΨΗΦΟΠΟΙΟΗΤΗ EASYCAP

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ TENNIS ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ "KOZA SPORTS"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ FULL FACE ΚΟΥΚΟΥΛΑ FLEECE

ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΝΑΟΥΜΙΔΗ"


Για Πολυτελή Χειμερινή Εορταστική και όχι μόνο 3ήμερη ή 4ήμερη Διαμονή Δύο ατόμων σε Double Standard Room με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό, Δυνατότητα Late Check Out Μία Φιάλη Κρασιού & Ένα Kαλάθι με Φρούτα από 29 Νοεμβρίου έως 28 Φεβρουαρίου, στο Εξαιρετικό και Αριστοκρατικής Πηλιορείτικης Αρχιτεκτονικής Αρχοντικό Ναουμίδη στην Πορταριά του Μαγευτικού Πηλίου Νιώστε την Προσιτή Πολυτέλεια του Αρχοντικού, Αφεθείτε στην Απόλυτη Μαγεία του Πηλίου, της Φύσης και των Τοπίων του, Χαλαρώστε και Απολαύστε το Αγαπημένο σας Βιβλίο στο Σαλόνι Δίπλα στο Τζάκι...με Μία Ονειρεμένη Απόδραση Απόλυτης Ομορφιάς και Ζεστασιάς!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΣΕΤ ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ 26.9ΕΥΡΩ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΚΟΝΙΣΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ/ΜΗΧΑΝΗ ΤΥΛΙΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ SUSHI-ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ-ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑΨΗΦΙΑΚΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ/ΣΕΤ ΜΑΧΑΙΡΟΠΗΡΟΥΝΩΝ

Διπλός Ακονιστής μαχαιριών, για να έχετε πάντα τα μαχαίρια σας ακονισμένα από 6.9€! Από την Hellas-tech με παραλαβή ή πανελλαδική αποστολή ή αντικαταβολή με ενα email ή τηλεφώνημα (2102477860) στην πόρτα σας!

 Συσκευή Τυλίγματος Sushi από 9.9€! Ιδανική επίσης για ντολμαδάκια ή μικρά γλυκίσματα! Από την Hellas-tech με παραλαβή ή πανελλαδική αποστολή ή αντικαταβολή με ενα email ή τηλεφώνημα(2102477860) στην πόρτα σας!

Μηχανή Τυλίγματος για ντολμαδάκια, λαχανοντολμάδες, τυροπιτάκια, μπακλαβαδάκια και άλλα πολλά από 7.9€! Τυλίξτε στο λεπτό, μόνο με 3 κινήσεις!! Από την Hellas-tech με παραλαβή από το κατάστημα ή πανελλαδική αποστολή ή αντικαταβολή!

 9,99€ για ένα Ψηφιακό ηλεκτρονικό θερμόμετρο κουζίνας και ψησταριάς!! Το νέο σας θερμόμετρο κουζίνας και ψησταριάς είναι ότι πρέπει για να μην χρειαστεί να μαντέψετε πότε το φαγητό σας είναι έτοιμο αλλά με μια απλή μέτρηση να το διαπιστώσετε..! Δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά από το ηλεκτρονικό κατάστημα Car-Gadgets. 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 7.5ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟΔΟΧΕΙΟ-ΘΕΡΜΟΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΡΟΦΗΜΑ-ΓΛΥΚΟ- Η ΚΡΑΣΙΟ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΣΤΟ "TERRA ANTIQUA ART CAFE"

Απολαυστική Πρόταση Εξόδου και Διασκέδασης, Πρωί, Μεσημέρι ή Βράδυ...σε ένα Χώρο Υπέροχου Design με Μοναδική Ιστορία, στο Ανανεωμένο και Εκλεπτυσμένο Terra Antiqua Art Café στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης! Πρώτη Επιλογή μόλις με 3 ευρώ (από 7,30 ευρώ) για Ένα (1) Cafe ή Ρόφημα της Επιλογής σας και Μια (1) Σοκολατόπιτα ή Ένα (1) Σουφλέ Σοκολάτας! Δεύτερη Επιλογή μόλις με 10 ευρώ (από 21 ευρώ) για Δύο (2) Μπύρες & Ένα (1) Γευστικότατο Plateau Λουκάνικων για Δύο άτομα! Τρίτη Επιλογή μόλις με 16 ευρώ (από 36 ευρώ) για Μία (1) Φιάλη Κρασιού & Ένα (1) Γευστικότατο Plateau Τυριών - Αλλαντικών για Δύο άτομα! 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ/ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 14,9 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΟΛΙΕ ΣΕ ΡΟΖ ΧΡΥΣΟ 18Κ

ΒΥΡΩΝΑΣ:ΦΑΓΗΤΟ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 5ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΦΕ-ΡΑΚΑΔΙΚΟ "ΝΑ ΜΑΣΤΕ"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 5ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ TICHU

ΜΑΡΟΥΣΙ:ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 7ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ CLUB SANDWICH ΣΤΟ "ESATTO CAFE BAR"