ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΤΑΒΕΡΝΑ "ΤΟ ΕΛΑΤΟ" ΣΤΗΝ ΧΑΣΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ 20€

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "CAVEMAN" ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ "CORONET"

ΦΑΚΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ/ΠΤΥΣΟΜΜΕΝΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ ΣΚΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ HELLAS-TECH

 Φακοί ποδήλατου με 2 εξαιρετικά φωτεινά led σετ 2 τεμαχίων από 4.99€! Από την Hellas-tech με παραλαβή ή πανελλαδική αποστολή ή αντικαταβολή με ένα email ή τηλεφώνημα (2102477860) στην πόρτα σας άμεσα και χωρίς πιστωτική κάρτα! Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε Extra Bonus!
 Πτυσσόμενο μπαστούνι σκί (μπατον) με ισχυρό φακό LED και πυξίδα, από 8.99€! Απαραίτητο για πεζοπόρους, ορειβάτες και ηλικιωμένους! Από την Hellas-tech με παραλαβή ή πανελλαδική αποστολή ή αντικαταβολή με ένα email ή τηλεφώνημα (2102477860) στην πόρτα σας άμεσα και χωρίς πιστωτική κάρτα! Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε Extra Bonus!

ΕΝΑ MANICURE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "CHIC&BEAUTY NAILS" ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΣΕΤ ΜΠΑΝΙΟΥ-ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ&ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΟ ΤΑΠΕΤΟ ΜΠΑΝΙΟΥ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "AUTO SPRINT"

IPL LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ METRO BEAUTY LASER&SPA

"Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ "ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ-ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ"

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΜΕ ΚΕΡΙ/NAIL ART-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΝΥΧΙΩΝ/HOT STONE MASSAGE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ COIFFURE CONCEPT SEMINARS



 29€ για ένα ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ NAIL ART ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΝΥΧΙΩΝ διάρκειας 5 ωρών, το οποίο συνοδεύεται από ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ και ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ!!! Αποκτήστε γνώση και διαβείτε το δρόμο των αυριανών επαγγελματιών, με στόχο μία επαγγελματική καριέρα στο χώρο της ευεξίας και της ομορφιάς. Από το εξειδικευμένο προσωπικό του σεμιναριακού κέντρου της COIFFURE CONCEPT SEMINARS στο Ηράκλειο Κρήτης. Αρχικής αξίας 149€. Έκπτωση 81%

 39€ για ένα ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΝΥΧΙΩΝ ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ-ΥΒΡΙΔΙΚΟ διάρκειας 3 ωρών, το οποίο συνοδεύεται από ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ και ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ!!! Αποκτήστε γνώση και διαβείτε το δρόμο των αυριανών επαγγελματιών, με στόχο μία επαγγελματική καριέρα στο χώρο της ευεξίας και της ομορφιάς. Από το εξειδικευμένο προσωπικό του σεμιναριακού κέντρου της COIFFURE CONCEPT SEMINARS στο Ηράκλειο Κρήτης. Αρχικής αξίας 199€. Έκπτωση 80%

 39€ για ένα ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ HOT STONE MASSAGE διάρκειας 15 ωρών, το οποίο συνοδεύεται από ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ και ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ!!! Αποκτήστε γνώση και διαβείτε το δρόμο των αυριανών επαγγελματιών, με στόχο μία επαγγελματική καριέρα στο χώρο της ευεξίας και της ομορφιάς. Από το εξειδικευμένο προσωπικό του σεμιναριακού κέντρου της COIFFURE CONCEPT SEMINARS στο Ηράκλειο Κρήτης. Αρχικής αξίας 690€. Έκπτωση 94%

ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ DANZA FUERTE ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ZUMBA

ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ ΣΚΑΜΠΟ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ HELLAS-TECH

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΑΛ ΛΙΝΑΡΔΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

 9€ για μία πλήρης θεραπεία προσώπου ενυδάτωσης και αποτοξίνωσης,διάρκειας 45 λεπτών ή 15€ για δύο ολοκληρωμένες θεραπείες προσώπου ενυδάτωσης και αποτοξίνωσης,διάρκειας η κάθε μία 45 λεπτών!Μία προσφορά από το ινστιτούτο ΑΛ ΛΙΝΑΡΔΟΥ,αρχικής αξίας 30€ και 60€ αντίστοιχα!

 15€ για έναν βαθύ καθαρισμό και μία εφαρμογή θεραπείας με κρέμα καροτίνης στο πρόσωπο για άντρες και γυναίκες!Μία προσφορά από το ινστιτούτο ΑΛ Λινάρδου στη Θεσσαλονίκη,αρχικής αξίας 50€!

ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΛΕΞΗ ΣΤΟΥ ΓΚΥΖΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΝΩ ΑΚΡΩΝ

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "GS STUDIO HAIDRESSING&SPA" ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΡΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ MEDICAL ESTHETICS ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗΣ/ΜΑΤΙΩΝ-BOTOX

 Νέο κατάστημα Medical Esthetics στον Χολαργό!!! 18€ για 3 Θεραπείες Δερμοαπόξεσης (dermabration), 3 Θεραπείες ματιών (caviar eyes) και 3 Θεραπείες με Botox (μη ενέσιμο), για αποτελεσματική ανάπλαση και ανανέωση της επιδερμίδας σας και εξάλειξη ρυτίδων και λεπτών γραμμών, στο ολοκαίνουριο Medical Esthetics (650 τμ.) στον Χολαργό (στάση μετρό). Αξίας 250€. Έκπτωση 93%.
 40€ για να αδυνατίσετε γρήγορα σίγουρα και ασφαλή, με 24 θεραπείες αδυνατίσματος!! Περιλαμβάνει 12 θεραπείες Cavitation και 12 θεραπείες Vacuum καθώς και δίμηνη παρακολούθηση από κλινικό διαιτολόγο για τοπικό ή ολικό αδυνάτισμα, αποτοξίνωση και αντιμετώπιση κυτταρίτιδας, στο εξειδικευμένο Κέντρο Αισθητικής Medical Esthetics στο μετρό Αγίου Δημητρίου. Αρχικής Αξίας 1400€. Έκπτωση 97%.!


ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "EDEN ROCK HOTEL"

ΕΡΕΤΡΙΑ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "HOLIDAYS IN EVIA HOTEL"

GOLDEN ATHENS SPA ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ-ΧΑΜΑΜ/ΜΑΣΑΖ-PEELING ME 23€

ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ Η 5ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "VARDIA BAY STUDIOS"

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΑΜΟΡΓΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "AEGIALIS HOTEL AND SPA"

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ OVERALL ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 12ΜΗΝΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕ 199€

ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ "0-6" ΣΤΗΝ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΥ ΜΕ 2,5€

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ HAIR SHINE ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΛΛΙΩΝ BRAZILIAN KERATIN SMOOTH


 8€ για ένα Ανδρικό Κούρεμα μαζί με Styling και Λούσιμο με τονωτικό Μασάζ για χαλάρωση, με επαγγελματικά προϊόντα και φυτικά έλαια κατά της τριχόπτωσης, από το κομμωτήριο «Hair Shine» στη Θεσσαλονίκη. Αρχικής Άξιας 15€. Έκπτωση 47%.


 59€ για μία Ισιωτική Θεραπεία Μαλλιών, Brazillian Keratin SMOOTH Χωρίς φορμαλδεΰδη και αμμωνία, με πιστοποίηση από τον Ε.Ο.Φ!! Εκπληκτικά αποτελέσματα ισιώματος και λάμψης που διαρκεί έως και τέσσερις μήνες, από το κομμωτήριο «Hair Shine» στη Θεσσαλονίκη. Αρχικής Άξιας 

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΚΑΚΟΥΡΓΕΣ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΛΑΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΑΛΛΟΤΙΝΕΣ ΜΟΥ ΕΠΟΧΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΣΤΟΥ ΨΥΡΡΗ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Η ΑΝΑΚΡΙΣΗ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ "ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ"

Έργο κραυγή για τις ιδέες και πράξεις του ναζισμού! 12€ για 1 εισιτήριο στην εμβληματική θεατρική παράσταση του Πέτερ Βάις "Η Ανάκριση", με τον Κώστα Καζάκο επικεφαλή ενός εξαιρετικού 12μελούς θιάσου, στο Θέατρο "Τζένη Καρέζη" στο κέντρο της Αθήνας, αξίας 20€ - έκπτωση 40%
12€ από 20€ για είσοδο ενός ατόμου στην εμβληματική και επίκαιρη θεατρική παράσταση ΄΄Η Ανάκριση΄΄ του Πέτερ Βάις, με τον Κώστα Καζάκο επικεφαλή ενός 12μελούς θιάσου, στο θέατρο ΄΄Τζένη Καρέζη΄΄. Ένα έργο - κραυγή για τα έργα και τις πράξεις του ναζισμού που δεν πρέπει να χάσετε!


 14€ για είσοδο ενός (1) ατόμου στην εμβληματική και επίκαιρη θεατρική παράσταση "Η Ανάκριση" του Πέτερ Βάις, ένα έργο - κραυγή για τα έργα και τις πράξεις του ναζισμού, με τον Κώστα Καζάκο επικεφαλή ενός 12μελούς θιάσου, στο θέατρο ''Τζένη Καρέζη'' στο κέντρο της Αθήνας, αρχικής αξίας 20€ - Έκπτωση 30%!!!

ΚΟΥΡΕΜΑ-ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 12 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "THE ART OF HAIR"

 Ανταύγειες (για όλα τα μήκη μαλλιών), 1 Κούρεμα, 1 Χτένισμα, 1 Θεραπεία με μετάξι μόνο με 25€!! Από το κομμωτήριο The Art of Hair στην Νέα Ιωνία! Aποκτήστε την προσφορά με ένα τηλεφώνημα (2102477860) άμεσα και χωρίς πιστωτική κάρτα! 

 12€ από 30€ για ένα ( 1 ) κούρεμα, ένα ( 1 ) χτένισμα, μία ( 1 ) θεραπεία και ένα ( 1 ) λούσιμο από το The Art of Hair δίπλα στον ηλεκτρικό σταθμό της Νέας Ιωνίας. Έκπτωση 60%.
Εντυπωσιακή εμφάνιση, με έμφαση στη λεπτομέρεια! 12 ευρώ για ένα γυναικείο κούρεμα, ένα χτένισμα (φλου ή ίσιωμα) μαζί με λούσιμο και μία θεραπεία ενυδάτωσης με μετάξι, από το The art of hair, αξίας 30 ευρώ - έκπτωση 60%.

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "STUNNING LOOKS BY JELLA" ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ-ΝΥΧΙΩΝ

 19€ για ένα πακέτο υπηρεσιών ομορφιάς που περιλαμβάνει 1 Κούρεμα ή 1 Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου), 1 Λούσιμο, 1 Μάσκα Αναδόμησης, 1 manicure (χρώμα ή γαλλικό) και 1 pedicure (χρώμα ή γαλλικό), για ολοκληρωμένη ανανέωση και γοητεία, από το κομμωτήριο Stunning Looks by Jella στη Γλυφάδα. Αξίας 45€. Έκπτωση 58%.
 Εντυπωσιακά πακέτα για την περιποίηση των μαλλιών σας για μοναδική λάμψη και φροντίδα, από το εξαιρετικό κομμωτήριο “Stunning Looks by Jella” στην Γλυφάδα - έκπτωση έως 54%!!

ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ TANGART ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΟΥ TANGO

 9€ για ένα πλήρες πακέτο ομαδικών μαθημάτων Salsa για 1 μήνα, για να μάθετε γρήγορα και σωστά τα μυστικά του πιο δυναμικού χορού, με δωρεάν εγγραφή & συμμετοχή σε βραδιές χορευτικής εξάσκησης, στη σχολή “TANGart”, δίπλα στην στάση μετρό ''Ακρόπολη'', αρχικής αξίας 20€ - Έκπτωση 55%!

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ&ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

SERVICE ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ CYBETRAFFIC

ΤΕΣΤ ΑΛΛΕΡΓΙΑΣ ΜΕ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΥΓΕΙΑ&ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ"