ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "ΧΡΥΣΑ HAIR PLAY" ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ-ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ-ΚΟΥΡΕΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ

 Βαφή & Κούρεμα & Χτένισμα (-84%) Νέος Κόσμος - 12€ από 75€ (Έκπτωση 84%) για μια Βαφή σε όλα τα μήκη, ένα Κούρεμα, ένα Χτένισμα (Απλό), ένα Λούσιμο, μία Θεραπεία Ενυδάτωσης και Αντηλιακής προστασίας, από το Κομμωτήριο «Χρύσα Hair Play», στον Νέο Κόσμο!!!
 23€ για 2 Βαφές σε όλο το κεφάλι, 4 Χτενίσματα (ίσιωμα ή φλου), 2 Κουρέματα, μαζί με λουσίματα και μάσκα ενυδάτωσης, για όλα τα μήκη μαλλιών με επαγγελματικά προϊόντα Goldwell, για εντυπωσιακή εμφάνιση που μαγνητίζει τα βλέμματα, από το κομμωτήριο Χρύσα Hair Play, στο Νέο Κόσμο. Αξίας 180€. Έκπτωση 87%.
 Best Offer!!! 12€ για 1 Βαφή σε όλο το κεφάλι, 1 Κούρεμα, 1 Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου), 1 Θεραπεία ενυδάτωσης και αντιηλιακής προστασίας και 1 Λούσιμο, για όλα τα μήκη μαλλιών με επαγγελματικά προιόντα Goldwell, για περιποιημένη και προσεγμένη εμφάνιση με το απόλυτο οικονομικό πακέτο του κομμωτηρίου Χρύσα HairPlay, στο Νέο Κόσμο. Αξίας 75€. Έκπτωση 84%.

32€ για μία Ισιωτική θεραπεία Brazilian Keratin System (φυτικό προιόν χωρίς ίχνος φορμαλδεΰδης) με διάρκεια 5 μήνες χαρίζοντας σας μαλλιά εντελώς ίσια και μεταξένια!!!...και Δώρο 1 Κούρεμα μαζί με λούσιμο, από το κομμωτήριο Χρύσα HairPlay, στο Νέο Κόσμο. Αξίας 100€. Έκπτωση 68%.ΕΛΗΞΕ!!
 9€ από 45€ για ένα πακέτο περιποίησης και ανανέωσης μαλλιών που περιλαμβάνει μία (1) βαφή ρίζας, ένα (1) χτένισμα και μία (1) μάσκα ενυδάτωσης, στο κομμωτήριο Χρύσα Hair Play που βρίσκεται στον Νέο Κόσμο!! Έκπτωση 70%!!
 20€ για 1 Ανταύγειες με Ρεφλέ, 1 Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου), 1 Κούρεμα, 1 Μάσκα ενυδάτωσης μαλλιών και 1 Λούσιμο, για όλα τα μήκη μαλλιών, με επαγγελματικά προιόντα Goldwell, για εμφάνιση και διάθεση στα...ύψη!!! από το κομμωτήριο Χρύσα HairPlay, στο Νέο Κόσμο. Αξίας 65€. Έκπτωση 69%.ΕΛΗΞΕ!!  
  12€ για 3 Υπηρεσίες Περιποίησης Μαλλιών με ελεύθερη επιλογή ανάμεσα σε Κούρεμα ή Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου) μαζί με λουσίματα, για όλα τα μήκη μαλλιών με επαγγελματικά προιόντα Goldwell, για περιποιημένη και προσεγμένη εμφάνιση με look που θα ανανεώσει εσάς αλλά και τη διάθεσή σας! στο κομμωτήριο Χρύσα HairPlay, στο Νέο Κόσμο. Αξίας 70€. Έκπτωση 83%.ΕΛΗΞΕ!!
 5€ για 1 Κούρεμα, 1 Μάσκα αναδόμησης, 1 Φορμάριμα και 1 Λούσιμο, για όλα τα μήκη μαλλιών με επαγγελματικά προιόντα Goldwell, για ανανεωμένο Look απολαμβάνοντας τις κορυφαίες υπηρεσίες του κομμωτηρίου Χρύσα HairPlay, στο Νέο Κόσμο. Αξίας 35€. Έκπτωση 86%.ΕΛΗΞΕ!!

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΜΕ ΑΦΡΩΔΗ ΕΛΑΤΗΡΙΑ & ΑΝΩΣΤΡΩΜΑ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ MEMORY FOAM ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ECO SLEEP

 Από 29€... Ξεχάστε αυτά που ξέρατε για τον ύπνο! Αποκτήστε ένα ή δύο μαξιλάρια memory foam με αφρώδη ελατήρια Evospring με παραλαβή από την Ecosleep ή με αποστολή και έχετε το κεφάλι σας ήσυχο καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας!

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΜΑΡΙΑ ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΤΙΣΑ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΜΕ

ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 24,90 ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "ELPIDA HOTEL"

ΣΕΤ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ VICTORIAS SECRET ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 19.9 ΕΥΡΩ