ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ " ATMOS DRY " ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καθαριότητα και Οικονομία...Φρεσκάροντας & Ανανεώνοντας τα Ρούχα σας, με την υπογραφή Ποιότητας του Δικτύου Στεγνοκαθαριστηρίων Atmos Dry σε Δύο κεντρικά σημεία στη Θεσσαλονίκη! Πρώτη Επιλογή, μόλις με 2,20 ευρώ (από 4,50 ευρώ) για Στεγνό Καθάρισμα ή Πλύσιμο και Σιδέρωμα, Ενός (1) Παντελονιού! Δεύτερη επιλογή, μόλις με 3,50 ευρώ (από 7,20 ευρώ) για Στεγνό Καθάρισμα ή Πλύσιμο και Σιδέρωμα, Ενός (1) Μπουφάν! Τρίτη επιλογή, μόλις με 4,70 ευρώ (από 10 ευρώ) για Στεγνό Καθάρισμα και Σιδέρωμα Ενός (1) Κοστουμιού ή Ενός (1) Ταγιέρ ή Ενός (1) Παλτό ή Ενός (1) Ημίπαλτο! Τέταρτη επιλογή, μόλις με 24 ευρώ (από 50 ευρώ) για Καθαρισμό και Βαφή, Ενός (1) Δερμάτινου Μπουφάν!  

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑΣ / ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ " J&B HAIR SALON " ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ανανεώστε την Εμφάνιση & τη Διάθεση σας, με 3 Εξαιρετικές Προτάσεις Ολοκληρωμένης Περιποίησης & Λάμψης των Μαλλιών σας, στον Όμορφο Χώρο του Απόλυτα Εξειδικευμένου Κομμωτηρίου J&B Hair Salon στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης! Πρώτη Επιλογή μόλις με 10 ευρώ για Κούρεμα, Χτένισμα (συμπεριλαμβανομένου Βραδινού), Θεραπεία Αναδόμησης & Λάμψης και Λούσιμο Μαλλιών! Δεύτερη Επιλογή μόλις με 19 ευρώ για Ολική Βαφή Μαλλιών, Χτένισμα (συμπεριλαμβανομένου Βραδινού), Θεραπεία Αναδόμησης & Λάμψης και Λούσιμο Μαλλιών! Τρίτη Επιλογή μόλις με 24 ευρώ για Ανταύγειες (σε όλο το κεφάλι), Χτένισμα (συμπεριλαμβανομένου Βραδινού), Θεραπεία Αναδόμησης & Λάμψης και Λούσιμο Μαλλιών! 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ " ΣΤΑ ΟΡΘΙΑ " ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ / ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ CANDELA LASER ALEXANDRITE

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΜΑΘΗΜΑΤΑ AIKIDO - YOGA ΚΑΙ PILATES " DOJO " ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ " CLEAN 4 YOU " ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΕΓΧΡΩΜΗ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ TELCO VD-221 CW

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΙ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΖΩΝΗ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ONLINE ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ Α,Β,Γ ΛΥΚΕΙΟΥ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΡΟΛΟΓΙΑ FERRE

Γυναικείο Ρολόι Ferre 9007L/02 - 335€ από 550€ (Έκπτωση 39%) για ένα γυναικείο ρολόι με ανοξείδωτη ατσάλινη κάσα, μαύρο καντράν με ασημί φωσφορίζοντες δείκτες και σημεία και μαύρο δερμάτινο λουράκι. Δυνατότητα εξόφλησης σε 6 Άτοκες Δόσεις!

Γυναικείο Ρολόι Ferre 9033L/03Z - 217€ από 360€ (Έκπτωση 40%) για ένα κομψό γυναικείο ρολόι από ανοξείδωτο ατσάλι, κόκκινο δερμάτινο λουράκι και ασημί καντράν με ασημί δείκτες και σημεία. Δυνατότητα εξόφλησης σε 6 Άτοκες Δόσεις!

Γυναικείο Ρολόι Ferre 9037L/01 - 217€ από 360€ (Έκπτωση 40%) για ένα γυναικείο ρολόι από ανοξείδωτο ατσάλι με ξεχωριστό design, στεφάνι από κρύσταλλα και λευκό δερμάτινο λουράκι. Δυνατότητα εξόφλησης σε 6 Άτοκες Δόσεις!

Γυναικείο Ρολόι Ferre 9035L/02 - 219€ από 360€ (Έκπτωση 39%) για ένα γυναικείο ρολόι από ανοξείδωτο ατσάλι με ξεχωριστό design, στεφάνι από κρύσταλλα και λευκό δερμάτινο λουράκι. Δυνατότητα εξόφλησης σε 6 Άτοκες δόσεις!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ / ΚΡΕΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΑΓΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΑ VICHY DEODORANTS

17€ από 29€ για κρέμα Simulcium G3 κατά των ραγάδων με οργανικό πυρίτιο από το Φαρμακείο Τζουτζούλα Ευαγγελία στην Μενεμένη με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής. ΕΚΠΤΩΣΗ 41% 

5€ από 11€ για πλήρη σειρά 24hr αποσμητικής προστασίας για κάθε τύπο επιδερμίδας, μοναδικά αποσμητικά Vichy DEODORANTS σε 4 διαφορετικούς τύπους για να επιλέξετε (κάθε κουπόνι ισχύει για 1 αποσμητικό) από το Φαρμακείο Τζουτζούλα Ευαγγελία με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής. ΕΚΠΤΩΣΗ 55%

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗΣ MPEG4 MINI HD DVB-T

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΨΕΙΡΕΣ / ΤΣΙΡΟΑ / ΥΓΡΑ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΤΜΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ HOT - DOG MAKER

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΘΥΡΙΔΑ " KABO SAFE ΜΠΟΦΙΛΙΟΣ "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΚΑΥΣΗ ΘΕΡΜΙΔΩΝ - ΜΕΙΩΣΗ ΠΕΡΙΜΕΤΡΟΥ ΜΕΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΛΙΑΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ / ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΕΣΤ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑΣ / ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΒΡΥΣΗ 5 ΣΤΑΔΙΩΝ / ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ - ΔΩΡΑ / ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΕ ΚΟΥΠΑ - PUZZLE - T-SHIRT

BANSKO 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ - ΔΙΑΜΟΝΗ " FLORIMONT CASINO & SPA 4* " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " ΝΤΟΒΡΑ 4* " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΛΦΟΙ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / ΔΙΑΜΟΝΗ " HOTEL CASTRI " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΗΛΙΟ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ / ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " ZAGORA HOTEL " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Μαγευτική Απόδραση στο Πήλιο στο Πολυτελές & Παραδοσιακό Ζagora Hotel στο Βουνό των Κενταύρων με Θέα το Απέραντο Γαλάζιο του Αιγαίου από 4 Οκτωβρίου έως 15 Δεκεμβρίου! Πρώτη Επιλογή μόλις με 99 ευρώ για 2 Διανυκτερεύσεις, 2 ατόμων σε Superior Double Room με Τζάκι και Πρωινό (με 1 ή 2 Παιδιά Δωρεάν) Δυνατότητα Early Check In - Late Check Out, 1 Φιάλη Κρασιού & 1 Plateau Φρέσκων Φρούτων! Δεύτερη Επιλογή μόνο με 139 ευρώ για 3 Διανυκτερεύσεις, 2 ατόμων σε Superior Double Room με Τζάκι και Πρωινό, (με 1 ή 2 Παιδιά Δωρεάν) Δυνατότητα Early Check In - Late Check Out, 1 Φιάλη Κρασιού & 1 Plateau Φρέσκων Φρούτων!  

ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ - ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " THERMAE PLATYSTOMOU RESORT & SPA " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

149 € από 280 € για 3 ημέρες , 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων στο 4 αστέρων Thermae Platystomou Resort & Spa σε πολυτελές δίκλινο δωμάτιο, με ημιδιατροφή και χρήση των Ιαματικών Λουτρών της εσωτερικής πισίνας του Υδροθεραπευτηρίου! Έκπτωση 47%! 

380€ από 760€ για εξειδικευμένη εκδρομή χαλάρωσης, διατροφής, πολυτέλειας και αποτοξίνωσης από τους ειδικούς του 4* Thermαe Platystomou Resort and Spa! Στη προσφορά περιλαμβάνονται όλα τα ειδικά γεύματα(5 τη μέρα!) για 2 άτομα και full πρόγραμμα spa-μασάζ-λασποθεραπεία κ.α! Αρχική τιμή 760€-Έκπτωση 50% 

ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ / ΞΕΝΩΝΕΣ - ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Κρύα Βρύση: 78€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα στην ορεινή Αρκαδία.Ζήστε μια μοναδική εμπειρία , διαμονή σε ένα πανέμορφο δάσος , σε ένα τοπίο εκπληκτικής ομορφιάς. Αποκτήστε την προσφορά μας τώρα!!! 

Κρύα Βρύση: 109€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή.Ζήστε μια μοναδική εμπειρία , διαμονή σε ένα πανέμορφο δάσος , σε ένα τοπίο εκπληκτικής ομορφιάς και με φαγητό στο εστιατόριο του ξενώνα με παραδοσιακές συνταγές. Αποκτήστε την προσφορά μας τώρα!!! 

Κρύα Βρύση: 109€ ένα 3ήμερο για 3 - 4 άτομα .Ζήστε μια μοναδική εμπειρία , διαμονή σε ένα πανέμορφο δάσος , σε ένα τοπίο εκπληκτικής ομορφιάς, οικογενειακή ξεκούραση και χαλάρωση σε εκπληκτική τιμή! 

Κρύα Βρύση: 169€ ένα 3ήμερο για 3 - 4 άτομα με ημιδιατροφή.Ζήστε οικογενειακά μια μοναδική εμπειρία , διαμονή σε ένα πανέμορφο δάσος , σε ένα τοπίο εκπληκτικής ομορφιάς και με φαγητό στο εστιατόριο του ξενώνα με παραδοσιακές συνταγές. Αποκτήστε την προσφορά μας τώρα!!! 

ΒΥΤΙΝΑ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ / ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Βυτίνα: 69€ για ένα 3ήμερο με πρωινό σε έναν υπέροχο ξενώνα και δωμάτιο με τζάκι.Η απόλυτη χαλάρωση , πανέμορφο τοπίο, καλαίσθητα δωμάτια,πρωινό, late check out και ένα ποτό για το καλωσόρισμα. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο;

Βυτίνα: 109€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένα δωμάτια.Αφήστε τα όλα πίσω σας και αποδράστε σε ένα μαγευτικό προορισμό! Το απόλυτο φθινοπωρινό τοπίο στη διάθεση σας και σε τιμή απίστευτη! 


Βυτίνα: 79€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένα δωμάτια. Αφήστε τα όλα πίσω σας και αποδράστε σε ένα μαγευτικό προορισμό! Το απόλυτο φθινοπωρινό τοπίο στη διάθεση σας και σε τιμή απίστευτη!


Βυτίνα: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με θέα τον Μαίναλο. Μια μοναδική προσφορά, υπέροχα δωμάτια σε μια καταπληκτική τοποθεσία με πρωινό. Για περιορισμένο αριθμό κουπονιών, προλάβετε!

Βυτίνα: 54€ για ένα 3ήμερο με πρωινό σε έναν υπέροχο ξενώνα. Σε έναν από τους δημοφιλέστερους χειμερινούς προορισμούς,σας προσφέρουμε διαμονή, πρωινό, welcome drink και late check out σε μια τιμή μοναδική!

Βυτίνα: 79€ για ένα 4ήμερο με πρωινό σε έναν υπέροχο ξενώνα. Μια μοναδική εκδρομή, σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα όλη η ομορφιά της φύσης σας περιμένει , απολαύστε την με την καλύτερη δυνατή τιμή! 

Βυτίνα: 99€ για ένα 4ήμερο με πρωινό σε έναν υπέροχο ξενώνα και δωμάτιο με τζάκι. Η απόλυτη χαλάρωση , πανέμορφο τοπίο, καλαίσθητα δωμάτια,πρωινό, late check out και ένα ποτό για το καλωσόρισμα. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο;