ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΛΥΣΙΜΟ-ΡΑΨΙΜΟ-ΜΠΑΛΩΜΑ ΤΕΝΤΩΝ "BOND CONSTRUCTION"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΘΕΡΙΝΟΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ "ΑΠΟΛΛΩΝ"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΜΟΥΣΙΚΑ FESTIVAL "ALMYRA" ΡΕΜΟΣ/ΡΟΚΟΣ/ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ/ΦΟΥΡΕΙΡΑ/STAVENTO/VEGAS

Πρόσκληση Απόλυτης Διασκέδασης με Εισιτήριο Εισόδου, Γεύσεις και Ποτό με Τιμή Gooddeals, σε Ένα από τα Κορυφαία Μουσικά Γεγονότα του Φετινού Καλοκαιριού, το Almyra Festival στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης στις 7 και 8 Ιουνίου 2013! Οι Αντώνης Ρέμος, Στέλιος Ρόκκος, Έλενα Παπαρίζου, Ελένη Φουρέιρα, Stavento, Vegas, Μηδενιστής feat Courtney, Dj KAS, Housetwins και The Mode, σας Προσκαλούν σε ένα Κορυφαίο Διήμερο Μουσικό Party στην καρδιά της πόλης μας, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής! 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:COMBO FULL PACK HD/2500 ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΑΠΟΧΥΜΩΤΕΣ ΧΕΙΡΟΣ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Πανελλαδικά: Ξεζουμίστε τα όλα στο... πιτς φιτίλι! Μόνο 19€ για τον Αποχυμωτή Χειρός Pro Perfect Juicer, από ανοξείδωτο ατσάλι και μοντέρνο design και εργονομικό σχεδιασμό, που Χωρίς την μυϊκή δύναμη που χρειάζονται οι άλλοι χειροκίνητοι αποχυμωτές, βγάζετε πανεύκολα Όλο! το χυμό των φρούτων ή των λαχανικών! Διαθέτει αντιολισθητική λαβή για σταθερό κράτημα και πλένεται εύκολα στο πλυντήριο πιάτων. Από το Ψαγμένο στον Κορυδαλλό και με δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά. Αρχικής Αξίας 29€ - Έκπτωση 34% !!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ/ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ "FOTO ATHENA"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΕΤ ΓΙΑ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:UNISEX ΚΡΑΝΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ "DUNLOP"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΠΛΑΤΗΣ ΓΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ/ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ-ΗΛΙΑΚΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ

3,5€ μόνο για ένα ανατομικό μαξιλάρι πλάτης για καρέκλα ή κάθισμα αυτοκινήτου με ιμάντες πρόσδεσης!Μία προσφορά από το flexible shop,αρχικής αξίας 9,9€!!
6€ για (2) δύο Ηλιακά Φωτιστικά με λάμπα LED και πλαστικό πάσσαλο, για τον κήπο, το μπαλκόνι ή οπουδήποτε εσείς θέλετε. Προσφέρει λειτουργικότητα καθώς δεν απαιτεί παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και οικονομία αφού λειτουργεί μόνο με το φώς του ήλιου και με δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά!!Μια προσφορά από τη Flexible shοp ,αρχικής αξίας 15€!!!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΑΛΜΠΟΥΜ 36 ΣΕΛΙΔΩΝ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΣΙΓΑΡΑ "NOBACCO GIANT"

Πανελλαδικά: Μια εμπειρία που θα αλλάξει τον τρόπο ζωής σας! Μόνο με 55€ αποκτήστε το αγαπημένο σας NOBACCO Giant σε Σετ, που περιλαμβάνει 2 Μπαταρίες 900mAh με Passthrough, 3 Giant ατμοποιητές+φίλτρα, 3 Στρογγυλά επιστόμια, 3 Flat επιστόμια, 1 Φορτιστή USB, 1 Αντάπτορα 220V-5V, 1 Καλώδιο USB Passthrough, 1 Δερμάτινη θήκη μεταφοράς και αποθήκευσης και Οδηγίες Χρήσης στα Ελληνικά. Από το Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Κρήτης και με δυνατότητα αποστολής στο χώρο σας. Αρχικής Αξίας 86€ - Έκπτωση 36% !!

ΛΕΥΚΑΔΑ-ΑΓ.ΝΙΚΗΤΑΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ:RAFTING-ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ/ΞΕΝΩΝΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ "ΣΕΜΕΛΗ"

Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο Καρπενήσι για Rafting! 3 διανυκτερεύσεις για 1 Άτομο στον Ξενώνα Σεμέλη με Πρωινό σε Μπουφέ, με 89€ από 200€ ( Έκπτωση 56%), για να απολαύσετε τρεις υπέροχες δραστηριότητες! Η προσφορά περιλαμβάνει Rafting στον ποταμό Ταυρωπό, Ξενάγηση στο Μοναστήρι του Προυσσού, Πεζοπορία στο όμορφο φαράγγι της Μαύρης Σπηλιάς και Via Ferratta! Προσφέρεται Launce Pack στο Rafting και προσιούτο με τσίπουρο στην Μαύρη Σπηλιά! 
69€ από 155€ ( Έκπτωση 55%) για Ξενάγηση και Πεζοπορία στο Φαράγγι "Πάντα Βρέχει" με τους εντυπωσιακούς καταρράκτες και στο Κεφαλόβρυσο και 2 διανυκτερεύσεις για 1 Άτομo στο Καρπενήσι στον Ξενώνα Σεμέλη με Πρωινό σε Μπουφέ! Διασχίστε το Αλπικό τοπίο, θαυμάστε το ζωντανό μνημείο της φύσης και απολαύστε την πανέμορφη διαδρομή!

ΑΙΓΙΝΑ-ΒΑΓΙΑ:ΔΙΑΜΟΝΗ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΥΤΙΚΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "MK GLAROS HOTEL"

ΜΑΝΗ ΑΡΕΟΠΟΛΗΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ/ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΑΜΟΡΓΟΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ "GALAXY PENSION COMFORT HOSPITALITY"&"PENSION MAROUSSO"

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "DILINO HOTEL"&"SWEETHEART STUDIOS"

ΠΑΡΟΣ(ΠΙΣΩ ΛΙΒΑΔΙ):ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "HOTEL KATERINA"

ΜΗΛΟΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ "ROULA STUDIOS"

ΠΗΛΙΟ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "LEDA HOTEL"

ΣΥΡΟΣ:ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "αΝΤΩΝΙΑ"

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ:ΔΙΑΜΟΝΗ "HELENA STUDIOS"

ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ:ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ "ΓΛΑΡΟΙ"

Υπέροχες και Αξέχαστες Καλοκαιρινές Διακοπές για τα Παιδιά μας (Ηλικίας 6 έως 16 ετών) στο μοναδικό Περιβάλλον & τις Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις της Αγαπημένης Παιδικής Κατασκήνωσης Γλάροι στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής! Μόλις από 115 ευρώ επιλέξτε την Περίοδο που επιθυμείτε για 8ήμερη ή 12ήμερη ή 23ήμερη Διαμονή ενός Παιδιού στην Κατασκήνωση χαρίζοντας του, μία Απίστευτα Όμορφη και εξαιρετικά Ολοκληρωμένη Καλοκαιρινή Εμπειρία Διασκέδασης, Δραστηριοτήτων, Χαράς και άφθονου Γέλιου!

ΣΙΘΩΝΙΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "DESPOTIKO APARTMENT HOTEL&SUITES"

Για Πολυτελή 3ήμερη ή 4ήμερη Διαμονή Δύο ατόμων σε Junior Suite ή Deluxe Apartment με Πλήρες Πακέτο Hμιδιατροφής (Πρωινό & Βραδινό) & Ένα (1) Μπουκάλι Κρασί για Κατανάλωση στο δωμάτιο & Δωρεάν Χρήση του Jacuzzi και του Γυμναστηρίου... στο Κοσμοπολίτικο και Εξωτικού αέρα Despotiko Apartment Hotel & Suites πάνω στη παραλία της Τριστινίκας και περιτριγυρισμένο από την Πυκνή και Άγρια Φύση της πανέμορφης Σιθωνίας! Χαλαρώστε και αναζητήστε Στιγμές Ποιοτικής Απόδρασης σε ένα Περιβάλλον ... που προκαλεί το Μυαλό να Ταξιδέψει!!! 

ΠΑΛΙΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "CULTURAL RESORT&SPA VAELA PALLAS"

3ήμερο Πολυτέλειας, Χαλάρωσης και Απόδρασης στη Φύση, με 2 Διανυκτερεύσεις Δύο Ατόμων, σε Double Room ή Deluxe Room με Πρωινό και Early Check in - Late Check Οut, σε ένα Υπέροχο Προορισμό Απολαύσεων, στο Μοναδικού Design και Ύφους Cultural Resort & Spa Vaela Pallas, στο Αγαπημένο Ελατοχώρι της Πιερίας, στους Πρόποδες του Μαγευτικού Ολύμπου! Αφουγκραστείτε την Υπέροχη Φύση, Αγκαλιάστε τ' Αστέρια του Ολύμπου, Ταξιδέψτε σε διαφορετικά Τοπία και Αφεθείτε στην οικογένεια του Vaela Pallas που με Αγάπη έχει Δημιουργήσει ένα Μοναδικό Προορισμό, όπου κάθε Διαμονή είναι και ένα Ταξίδι……σε Πολιτισμούς άλλων Χωρών! 

ΣΚΙΑΘΟΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ "SKIATHOS BLUE HORIZON STUDIOS"

ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ "ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ"

92€ από €185 ( Έκπτωση 50%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 άτομα, σε Πέτρινο Σαλέ με Jacuzzi και Πρωινό στο Θέρμιος Απόλλων στη Λίμνη Τριχωνίδα! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί και μια ποικιλία τυριών ή φρούτα για καλωσόρισμα καθώς και οι απογευματινοί καφέδες στο Pool Bαr του ξενοδοχείου! Για ένα παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Η προσφορά ισχύει και για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!

ΜΟΥΡΤΕΡΗ ΕΥΒΟΙΑΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ "ALMIRIKIA APARTMENT"

ΡΕΘΥΜΝΟ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ELPIS STUDIO&APARTMENTS"

ΑΘΗΝΑ-ΑΛΣΟΣ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ:ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ "OLEA"

ΑΘΗΝΑ:ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ/ΜΠΥΡΑ Η ΚΡΑΣΙ "BRAZILIAN COFFEE STORES"

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ "SIDERADIKO SUMMER"

ΑΘΗΝΑ:ΦΑΓΗΤΟ "ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ"

ΑΘΗΝΑ-ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΧΙΩΝ-ΜΑΛΛΙΩΝ "HAIR EXPERTS"

ΑΘΗΝΑ-ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ:ΗΜΙΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ MANICURE "SM STYLING"