ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ-ΚΟΥΡΕΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ "QUALITE COIFFURE"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ "ΤΖΩΡΤΖΙΑ"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ/ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΑΛΟΓΟ "CAVALOR RIDING CLUB"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΛΑΔΑΔΙΚΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ "THE BLUE CUP-COFFEE ROSTERS&COCTAIL BAR"

Απολαυστική Καλοκαιρινή Έξοδος στο Κέντρο της πόλης, Πρωί, Μεσημέρι ή Βράδυ για τον Cafe, την Μπύρα, το Ποτό ή το Cocktail σας... στον New Entry Εντυπωσιακό και Εξαιρετικά Μοντέρνο Χώρο του The Blue Cup - Coffee Rosters & Coctail Bar στα Λαδάδικα με Μοναδικά Events, Cocktail's Nights και Party με Dj Sets! Απολαύστε μόλις με 1,50 ευρώ τον Café ή το Ρόφημα σας, Δροσιστείτε μόνο με 2 ευρώ με Μία Μπύρα και Διασκεδάστε μόλις με 3,5 ευρώ με Ένα Αλκοολούχο Ποτό ή Ένα Μοναδικό Cocktail φτιαγμένo με Εκρηκτικότητα και Φαντασία από Κορυφαίους και Βραβευμένους Barman της πόλης! 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΥΓΡΗ ΚΕΡΑΤΙΝΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΣΤΥΛΟ ΛΕΥΚΑΝΣΗΣ ΔΟΝΤΙΩΝ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ/ΨΗΦΙΑΚΗ ΖΥΓΑΡΙΑ&ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ


2€ για ένα ψηφιακό θερμόμετρο FTC 1' λεπτού που παρέχει ασφαλή, απλή και αξιόπιστη μέτρηση της θερμοκρασίας, με ηχητική ειδοποίηση, αποθήκευση της τελευταίας μέτρησης & αυτόματη απενεργοποίηση, με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής από την "Medisana Hellas", αρχικής αξίας 7€ - Έκπτωση 71%!!!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ/ΑΝΤΡΙΚΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ/T-SHIRT/ARMANI POLO

Πανελλαδικά: Προσοχή! Λήγει Αυστηρά 07/08/2013!! Μόνο 29,90€ για ένα Armani Ανδρικό T-Shirt με V, 100% Cotton, Made in Peru. Σε 6 χρώματα, Μαύρο, Λευκό, Κόκκινο, Πορτοκαλί, Ροζ, Τουρκουάζ. Διατίθεται σε όλα τα μεγέθη S, M, L, XL, XXL. Από την Crazy Market στην καλύτερη τιμή της αγοράς! και με δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά. Αρχικής Αξίας 75€ - Έκπτωση 60% !!
Πανελλαδικά: Προσοχή! Λήγει Αυστηρά 07/08/2013!! Μόνο 39,90€ για ένα Armani Ανδρικό Polo μονόχρωμο, 100% Cotton, Made in Thailand. Σε 6 χρώματα, Μπλε, Λευκό, Κίτρινο, Μοβ, Πορτοκαλί, Κόκκινο. Διατίθεται σε όλα τα μεγέθη S, M, L, XL, XXL. Από την Crazy Market στην καλύτερη τιμή της αγοράς! και με δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά. Αρχικής Αξίας 95€ - Έκπτωση 58% !!
Πανελλαδικά: Προσοχή! Λήγει Αυστηρά 07/08/2013!! Μόνο 44,90€ για ένα Armani Ανδρικό Polo με ρίγα σε γιακά, μανίκια και τσέπη, 100% Cotton, Made in Thailand. Σε 4 χρώματα, Μπλε Navy με λευκή ρίγα, Λευκό με μαύρη ρίγα, Κόκκινο με μαύρη ρίγα και Μαύρο με λευκή ρίγα. Διατίθεται σε όλα τα μεγέθη S, M, L, XL, XXL. Από την Crazy Market στην καλύτερη τιμή της αγοράς! και με δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά. Αρχικής Αξίας 99€ - Έκπτωση 55% !!
Πανελλαδικά: Προσοχή! Λήγει Αυστηρά 07/08/2013!! Μόνο 44,90€ για ένα Armani Ανδρικό Polo με διχρωμία σε γιακά και μανίκια, 100% Cotton, Made in Thailand. Σε δύο χρώματα, Μπλε με λευκή και κόκκινη ρίγα, και Λευκό με μπλε και κόκκινη ρίγα. Διατίθεται σε όλα τα μεγέθη S, M, L, XL, XXL. Από την Crazy Market στην καλύτερη τιμή της αγοράς! και με δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά. Αρχικής Αξίας 105€ - Έκπτωση 57% !!

ΤΗΝΟΣ:ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "TINOS RESORT"

ΣΚΟΠΕΛΟΣ:STUDIOS/ΔΙΑΜΟΝΗ "VILLA THEA STUDIOS AND MAISONETTES"

ΣΚΟΠΕΛΟΣ:ξΕΝΩΝΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ "LIOFOTO"*"ΠΕΛΑΓΟΣ"

ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ/ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "CAPTAIN JOHN'S"

ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ/ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ "ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ"

ΑΘΗΝΑ-ΜΑΡΟΥΣΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΨΥΧΑΓΩΦΙΑΣ/ΘΕΡΙΝΟΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ "ΜΙΜΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ"

ΑΘΗΝΑ-ΑΛΙΜΟΣ:ΠΑΡΑΛΙΕΣ/ΚΑΦΕΣ-ΜΠΑΝΙΟ "AMMOS BEACH"

ΑΘΗΝΑ-Π.ΦΑΛΗΡΟ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΙΣΙΩΜΑΤΟΣ BRAZILIAN KERATIN TREATMENT

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ 2 "ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΙΣΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ/ΜΑΣΑΖ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΑΛΑΣ "PAIN SOLUTION SYSTEMS"

ΝΑΞΟΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "DOLPHIN STUDIOS"

ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "THE LOTUS TREE ARXONTIKO"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ/ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ "CINE ΑΥΡΑ"

Μόνο 4 ευρώ για Ένα Εισιτήριο Εισόδου για να Απολαύσετε Μία ή Δύο Ταινίες στο πιο Ειδυλλιακό Περιβάλλον, μπροστά στη Θάλασσα, στο Cine Αύρα στην Πλαζ Αρετσού στην Καλαμαριά! Δείτε Μία Ταινία Επιλογής σας ή Δύο Ταινίες συνεχόμενες… με το Συγκλονιστικό Ψυχολογικό Θρίλερ Παρενέργειες - Side Effects με τους Υπέροχους Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Τζουντ Λο και τους Τσάνινγκ Τέιτουμ, Βινέσα Σο και Ρούνεϊ Μάρα και τη Nέα και Εξαιρετικά Συναρπαστική Ταινία Γεννημένοι Ξανά - Twice Born με την Αγαπημένη Πενέλοπε Κρουζ και τους Έμιλ Χιρς, Άντναν Χάσκοβιτς να σας Προσκαλούν σε μία Μαγική Εμπειρία Θερινού Κινηματογράφου! 

ΚΟΡΙΝΘΟΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ/ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΥΔΑΤΙΝΟ ΠΑΡΚΟ "WATER FUN"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ ΣΑΚΙΔΙΑ mONTEREY

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "VILLA VALVIS"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΜΑΣΚΑΡΑ "MAYBELLING"