ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΕΥΒΟΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ " STEFANIA HOTEL "

 Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στην Εύβοια, στο Stefania Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 133€ από 266€ ( Έκπτωση 50%)! Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικός πλούσιος Μπουφές! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Φώτα!

ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ " JING " ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ TRATTORIA ANTONIO DE ROMA ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " ΔΥΟ ΣΥΝΑΧΩΜΕΝΟΙ ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΙ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " Ο SCOOBY-DOO ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΓΛΥΦΗΣ ΕΛΑΙΟΤΥΠΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΧΕΔΙΩΝ

 Αποκτήστε έναν Υπέροχο Πίνακα Ανάγλυφης Ελαιοτυπίας (από 12,50€), με επιλογή ανάμεσα από μεγάλη ποικιλία και στη διάσταση που επιθυμείτε, για να ομορφύνετε το χώρο σας ή να τον προσφέρετε ως δώρο στις γιορτές, με δυνατότητα αποστολής στο χώρο σας, από την pinakesondemand.gr!

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ-ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΣΕ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ OLOTROPIKI SPA

ΟΥΙΣΚΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΚΑΒΕΣ ΧΑΛΑΡΕ ΣΕ ΜΑΡΙΝΑ ΖΕΑΣ-ΠΕΙΡΑΙΑ-ΑΘΗΝΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ

ΝΑΥΠΛΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/ΦΩΤΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "AMALIA NAFPLIO HOTEL "

 Πρωτοχρονιά στο Ναύπλιο, στο 4 αστέρων Amalia Nafplio Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, με Πλήρη Διατροφή (Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 478€ από 956€ ( Έκπτωση 50%)! Παραμονή και Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς παρέχονται Εορταστικά Ρεβεγιόν με Ζωντανή Μουσική! Προσφέρεται House Wine, Μπύρα draft και Aναψυκτικά για το σύνολο των γευμάτων! Εορταστική ατμόσφαιρα με Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια γεμάτα παιδικές δραστηριότητες, μασκότ και κατασκευές στο μοναδικό Christmas Santa Village και Zumba kid's μαθήματα από δασκάλα χορού! Αφήστε τα παιδιά να κάνουν βόλτες με το τρενάκι και να διασκεδάσουν στο απίθανο τραμπολίνο και χαλαρώστε απολαμβάνοντας ζεστά κάστανα δίπλα στη φωτιά στο Coffee Station για τους γονείς! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 4 οικογενειακές εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Φώτα!

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ " AMALIA KALAMBAKA HOTEL "

 ALL INCLUSIVE την Πρωτοχρονιά στην Καλαμπάκα, στη σκιά των Ιερών Βράχων των Μετεώρων στο 4 αστέρων Amalia Kalambaka Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, με Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 458€ από 916€ ( Έκπτωση 50%)! Παραμονή και Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς παρέχονται Εορταστικoί Μπουφέδες με Ζωντανή Μουσική από την αγαπημένη Κωνσταντίνα και την Ορχήστρα της! Προσφέρεται Απεριόριστη κατανάλωση σε Καφέδες, Αναψυκτικά, House Wine, Μπύρα draft και Αφεψήματα, καθώς και ζεστά και κρύα σνακ και κάστανα καθημερινά! Εορταστική ατμόσφαιρα με Παιδικά Πάρτυ με διαγωνισμούς Καραόκε και το μοναδικό Christmas Kids Club με το σπίτι του Άγιου Βασίλη, δραστηριότητες, δώρα, κατασκευές και παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους! Μini Club με εξειδικευμένες παιδαγωγούς και φουσκωτά παιχνίδια! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να χαλαρώσετε οικογενειακά και να απολαύσετε 4 ημέρες με φόντο το επιβλητικό τοπίο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Φώτα!


ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "PALMIE BISTRO" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΝΟΥ ΜΕ 9,90€

"TERRA ANTIQUA ΜΟΥΣΕΙΟ ART CAFE" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΓΛΥΚΟ Η PLATEAU ΛΟΥΚΑΝΙΚΩΝ-ΤΥΡΙΩΝ ΜΕ ΜΠΥΡΑ Η ΚΡΑΣΙ

 Απολαυστική Πρόταση Εξόδου και Διασκέδασης, Πρωί, Μεσημέρι ή Βράδυ...σε ένα Χώρο Υπέροχου Design με Μοναδική Ιστορία, στο Ανανεωμένο και Εκλεπτυσμένο Terra Antiqua Art Café στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης! Πρώτη Επιλογή μόλις με 3 ευρώ (από 7,30 ευρώ) για Ένα (1) Café ή Ρόφημα της Επιλογής σας και Μια (1) Σοκολατόπιτα ή Ένα (1) Σουφλέ Σοκολάτας! Δεύτερη Επιλογή μόλις με 9 ευρώ (από 21 ευρώ) για Δύο (2) Μπύρες & Ένα (1) Γευστικότατο Plateau Λουκάνικων για Δύο άτομα! Τρίτη Επιλογή μόλις με 15 ευρώ (από 36 ευρώ) για Μία (1) Φιάλη Κρασιού & Ένα (1) Γευστικότατο Plateau Τυριών - Αλλαντικών για Δύο άτομα!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Η ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ PERSONAL TRAINING ΜΕ VACU POWER-POWER PLATE-TRX ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ "FAMOUS ESPORTES BY GIOTA FIRFIRI"

ΜΕΝΟΥ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ FISH RESTAURANT ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΙΓΑΛΕΩ CITY

ΓΕΥΜΑ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ-ΠΟΤΟΥ ΣΤΟ ΜΑΙΑΜ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

ΓΕΥΜΑ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ-ΠΟΤΟΥ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΛΙ

ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ SOULUTION FOOD & DIET

ΜΑΘΗΜΑΤΑ PILATES&CAPOEIRA ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ DANCE STUDIO

SANTA CLAUS KINGDOM ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ&ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ

 Santa Claus Kingdom στο ΜΕC Παιανίας: Aπό 4,9€ για All Day Pass με απεριόριστη συμμετοχή σε 40 παιχνίδια, 1 Δωροεπιταγή 5€ στα ''Αηδονάκια'', 1 Μάρκα για Παιχνίδια Δεξιοτήτων, 1 Day Ski Pass, 1 Φωτογραφία στη Μαγική Καστροπολιτεία και πολλά extra!
 Santa Claus Kingdom: Aπό 4,9€ για All Day Pass με απεριόριστη συμμετοχή σε 40 παιχνίδια, Δωροεπιταγές 5€, 1 Μάρκα για Παιχνίδια Δεξιοτήτων, 1 Day Ski Pass, 1 Γράμμα από τον Αυθεντικό Άι Βασίλη & 1 Επίσημο Πιστοποιητικό της Σχολής Ξωτικών του Άι Βασίλη! Γνωρίστε τον αληθινό Αγ.Βασίλης για πρώτη φορά στην Ελλάδα!