ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΚΙΝΗΤΑ ΜΕ 3 ΚΑΡΤΕΣ SIM

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ - ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ ΡΟΥΧΩΝ " MAGIC WASHING BALL "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΣΕΤ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ X-LINE 34 BOSCH

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΑΝΤΙΚΟΥΝΟΥΠΙΚΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / NETBOOK ASUS EEEPC 900

ΑΧΑΙΑ ( ΝΙΦΟΡΕΙΚΑ ) ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΔΙΑΜΟΝΗ " ΕΤΣΙ " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΝΑΞΟΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " DEPIS PLACE " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΝΑΞΟΣ:Εκπτωτικό κουπόνι 10€ σε προσφορά 96€ για 3ημέρες /2 νύχτες σε οικογενειακό διαμέρισμα 5 ατόμων στο ‘Depis Place’, στην πανέμορφη Νάξο, 100μ. από το κέντρο της πόλης και 150μ. από τη διάσημη παραλία του Αγίου Γεωργίου. Ανέτο πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα 45 τμ, με θέα, κουζίνα, ψυγείο, σίδερο ρούχων,LCD TV, Wi-Fi δωρεάν, μπάνιο με υδρομασάζ, και δωρεάν διαμονή παιδιού. Από 1/9 ως 31/9!

ΝΑΞΟΣ:Εκπτωτικό κουπόνι 6€ σε προσφορά 62€ για δύο άτομα και για 3 ημέρες /2 διανυκτερεύσεις, σε δίκλινο δωμάτιο στο Depis Place, στην πανέμορφη Νάξο, 100μ. από το κέντρο της πόλης και 150μ. από τη διάσημη παραλία του Αγίου Γεωργίου. Ανέτο δωματιο με A/C, ψυγείο, σίδερο ρούχων, TV, Wi-Fi , και δωρεάν διαμονή παιδιού. Από 1/9 ως 31/9!

ΝΑΞΟΣ:Εκπτωτικό κουπόνι 8€ σε προσφορά 78€ για 3 άτομα και για 3ημέρες /2 νύχτες σε τρίκλινο διαμέρισμα στο ‘Depis Place’, στην πανέμορφη Νάξο, 100μ. από το κέντρο της πόλης και 150μ. από τη διάσημη παραλία του Αγίου Γεωργίου. Ανέτο πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα με θέα, κουζίνα, ψυγείο, σίδερο ρούχων,LCD TV, Wi-Fi δωρεάν, και δωρεάν διαμονή παιδιού. Από 1/9 ως 31/9!

ΡΟΔΟΣ ( ΦΑΛΗΡΑΚΙ ) ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΔΙΑΜΟΝΗ " ROSEBERRY STUDIOS " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΦΑΛΗΡΑΚΙ ΡΟΔΟΥ:Εκπτωτικό κουπόνι 3€ σε προσφορά 24€ / διανυκτέρευση για 2 άτομα, σε δίκλινο δωμάτιο, στα Roseberry Studios στο πασίγνωστο Φαληράκι στη Ρόδο. Μοντέρνα και πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια μόλις 2 λεπτά από την παραλία, δωρεαν WiFi, ιδιόκτητο παρκινγκ και δωρεάν διαμονή παιδιού ως 2 ετών.Από 1/9 ως 31/10!

ΦΑΛΗΡΑΚΙ ΡΟΔΟΥ:Εκπτωτικό κουπόνι 3€ σε προσφορά 24€ ανά διανυκτέρευση, με πρωινό, σε δίκλινο δωμάτιο, στο ξενοδοχείο Telhinis στο πασίγνωστο Φαληράκι στη Ρόδο. Ευάερα, φωτεινά και μοντέρνα δωμάτια σε συγκρότημα με εξωτερική πισίνα, δωρεαν WiFi, ιδιόκτητο παρκινγκ και δωρεάν διαμονή παιδιού ως 2 ετών. Από 1/9 ως 30/9!

ΑΡΧΑΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " SARONIS " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΡΧΑΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ: Εκπτωτικό κουπόνι 12€ σε προσφορά 100€ από 150€ για 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις, σε μονόκλινο δωμάτιο, με πρωινό, στο Ξενοδοχείο Saronis στην Αρχαία Επίδαυρο. Συνδυάστε βουνό και θάλασσα σε έναν μικρό παράδεισο μόλις 2 ώρες από την Αθήνα. Early check in/late Check out, δωρεάν διαμονή για παιδί έως 6 ετών και έκπτωση 10% σε εστιατόριο της περιοχής. Από 1/9 ως 30/9!

ΑΡΧΑΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ: Εκπτωτικό κουπόνι 20€ σε προσφορά 185€ από 400€ για 2 άτομα και για 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις, σε δίκλινο δωμάτιο, με πρωινό, στο Ξενοδοχείο Saronis στην Αρχαία Επίδαυρο. Συνδυάστε βουνό και θάλασσα σε έναν μικρό παράδεισο μόλις 2 ώρες από την Αθήνα. Early check in/late Check out, δωρεάν διαμονή για παιδί έως 6 ετών και έκπτωση 10% σε εστιατόριο της περιοχής. Από 1/9 ως 30/9!

ΑΡΧΑΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ: Εκπτωτικό κουπόνι 14€ σε προσφορά 120€ από 240€ για 2 άτομα και για 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις, σε δίκλινο δωμάτιο, με πρωινό, στο Ξενοδοχείο Saronis στην Αρχαία Επίδαυρο. Συνδυάστε βουνό και θάλασσα σε έναν μικρό παράδεισο μόλις 2 ώρες από την Αθήνα. Early check in/late Check out, δωρεάν διαμονή για παιδί έως 6 ετών και έκπτωση 10% σε εστιατόριο της περιοχής. Από 1/9 ως 30/9!

ΑΡΧΑΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ: Εκπτωτικό κουπόνι 16€ σε προσφορά 130€ από 320€ για 2 άτομα και για 5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις, σε δίκλινο δωμάτιο, με πρωινό, στο Ξενοδοχείο Saronis στην Αρχαία Επίδαυρο. Συνδυάστε βουνό και θάλασσα σε έναν μικρό παράδεισο μόλις 2 ώρες από την Αθήνα. Early check in/late Check out, δωρεάν διαμονή για παιδί έως 6 ετών και έκπτωση 10% σε εστιατόριο της περιοχής. Από 1/9 ως 30/9!

ΡΕΘΥΜΝΟ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " ΒΙΛΑ ERASMIA " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " SILVA SUITES " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " VILLA HAPPENING " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΥΡΙΚΗ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΩΝΕΣ " EPIHOTEL XENIA PANDOKO " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

159€ για να απολαύσετε 5 ημέρες-4 διανυκτερεύσεις με πλούσιο πρωινό μπουφέ για 2 ΑΤΟΜΑ, late check out στις 14:00 και δωρεάν διαμονή για ένα παιδί έως 8 ετών, για την περίοδο 14/09-30/09, στην πολύ όμορφη ορεινή Μυρίκη Καρπενησίου, στον πολυτελή ξενώνα EPIHOTEL ΧENIA PANDOKO. Αρχικής αξίας 340€. Έκπτωση 53%

89€ για να απολαύσετε 3 ημέρες-2 διανυκτερεύσεις με πλούσιο πρωινό μπουφέ για 2 ΑΤΟΜΑ, late check out στις 17:00 και δωρεάν διαμονή για ένα παιδί έως 8 ετών, για την περίοδο 14/09-30/09, στην πολύ όμορφη ορεινή Μυρίκη Καρπενησίου, στον πολυτελή ξενώνα EPIHOTEL ΧENIA PANDOKO. Αρχικής αξίας 170€. Έκπτωση 48%
Επιλέξτε εναλλακτικές διακοπές στο καταπράσινο χωριό Μυρίκη του Καρπενησίου, στο Epi Hotel Pandokos, σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό!

ΚΩΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " OSCAR " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΩΣ: Εκπτωτικό κουπόνι μόλις 15€ για προσφορά 130€ από 150€ για 3 άτομα και για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις, με πρωινό, σε τρίκλινο studio στο ξενοδοχείο OSCAR στην μαγευτική Κω με τις υπέροχες παραλίες και φυσικές ομορφιές. Δωμάτιο άνετο με θέα στη θάλασσα. Το συγκρότημα διαθέτει πισίνα εστιατόριο, pool bar, Wifi και χώρους αναψυχής. Ισχύει από 1/9 ως 30/9!

ΚΩΣ: Εκπτωτικό κουπόνι μόλις 12€ για προσφορά 100€ από 150€ για 2 άτομα και για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό, σε δίκλινο studio στο ξενοδοχείο OSCAR στην μαγευτική Κω με τις υπέροχες παραλίες και φυσικές ομορφιές. Δωμάτιο άνετο με θέα στη θάλασσα, και συγκρότημα που διαθέτει πισίνα εστιατόριο, pool bar, Wifi και χώρους αναψυχής. Ισχύει από 1/9 ως 30/9!

ΚΩΣ: Εκπτωτικό κουπόνι μόλις 18€ για προσφορά 160€ από 200€ για 4 άτομα και για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις σε τετράκλινο studio στο ξενοδοχείο OSCAR στην μαγευτική Κω με τις υπέροχες παραλίες και φυσικές ομορφιές. Δωμάτιο άνετο με κουζινάκι, καφετιέρα φουρνάκι και θέα στη θάλασσα. Το συγκρότημα διαθέτει πισίνα εστιατόριο, pool bar, Wifi και χώρους αναψυχής. Ισχύει από 1/9 ως 30/9!

ΚΩΣ: Εκπτωτικό κουπόνι 30€ για προσφορά 275€ για επταήμερη διαμονή (6 διανυκτερεύσεις) 2 ατόμων με πρωινό, σε δίκλινο studio στο ξενοδοχείο OSCAR στην μαγευτική Κω με τις υπέροχες παραλίες και φυσικές ομορφιές. Δωμάτιο άνετο με κουζινάκι, καφετιέρα φουρνάκι και θέα στη θάλασσα. Το συγκρότημα διαθέτει πισίνα εστιατόριο, pool bar, Wifi και χώρους αναψυχής. Ισχύει από 1/9 ως 30/9!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ / ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ " A MODO MIO " ΦΙΛΟΘΕΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΜΗΝΙΑΙΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ

30€ για τη ΣΩΣΤΗ και ΟΛΟΚΛΗΡΟΜΕΝΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ και τον ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ από τα άλατα ενός ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ, διπλής ή τριπλής ενέργειας ή κεραμοσκεπής μέχρι 300 λίτρα, που περιλαμβάνει αναλυτικό έλεγχο και καθαρισμό του boiler, αντικατάσταση ανοδικής προστασίας δοχείου, αντικατάσταση φλάντζας, αντικατάσταση ασφαλιστικής βαλβίδας, έλεγχο μονώσεων και θερμοστάτη και ΔΩΡΕΑΝ συμπλήρωση αντιψυκτικού υγρού στο κλειστό κύκλωμα, σε όλο το Λεκανοπέδιο Αττικής. Από την εταιρεία ΣΠΥΡΟΣ ΜΙΧΟΣ στην Αθήνα. Αρχικής αξίας 100€. Έκπτωση 70%

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ / BAR - CLUB ΑΘΗΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ / ΓΕΝΕΘΛΙΑ - ΠΑΡΤΥ " ΑΜΠΑΡΤΖΑΛΟΙ - ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΤΟ ΝΙΑΚΛΟΟΥΝΙΑ "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ / CLUB SANDWICH - HOT DOG " CREPA HOUSE PATATOFRENIA " ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ / SALOON " ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ - BAR / RESTAURANT ΑΘΗΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑΣ / ΙΣΙΩΜΑ - ΛΕΙΑΝΣΗ - ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑΣ / ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΣΕ FULL ΠΟΔΙΑ - ΠΛΑΤΗ Η ΣΤΗΘΟΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ " CHAMP WELLNESS CLUB "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑΣ / ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ - ΛΑΙΜΟΥ Η ΝΤΕΚΟΛΤΕ

49€ από 490€ για μία (1) αυθεντική ενέσιμη μεσοθεραπεία προσώπου ή λαιμού ή ντεκολτέ με ιατρική παρακολούθηση, ένα (1) ιατρικό σεμινάριο ευεξίας, ένα (1) κλινικό τεστ τροφικής δυσανεξίας και ειδική διατροφή ευεξίας από το Mediaspis στο Περιστέρι. Έκπτωση 90%!!

49€ από 490€ για μία καταπληκτική αυθεντική ενέσιμη μεσοθεραπεία προσώπου ή λαιμού ή ντεκολτέ με ιατρική παρακολούθηση, ιατρικό σεμινάριο ευεξίας, κλινικό τεστ τροφικής δυσανεξίας και ειδική διατροφή ευεξίας από το Mediaspis στο Περιστέρι. Έκπτωση 90%!!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ " ΤΟ ΜΠΡΙΖΟΛΑΔΙΚΟ " ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ ΑΘΗΝΑ - ΓΟΥΔΙ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ / ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ " ΟΙ ΠΙΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ " ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ - ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑ