ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ-ΜΑΣΑΖ "MASSAGE ACADEMY CENTER"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΚΕΝΤΡΑ ΕΥΕΞΙΑΣ/ΜΑΣΑΖ-AROMATHERAPY-CHOCOLAE MASSAGE

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΝΕΑ ΕΛΒΕΤΙΑ:STUDIO ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ/ΦΩΤΟΑΝΑΠΛΑΣΗ-ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ:ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ-WEBHOSTING-DOMAIN

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΧΑΡΤΑΚΙΑ-ΦΙΛΤΡΑΚΙΑ ΣΤΡΙΦΤΟΥ/RIZLA-DRYM-SWAN

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ-ΠΑΓΙΔΑ/ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΖΑΚΕΤΕΣ-ΦΟΥΤΕΡ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ

34,9€ για την πιο cool και μοδάτη επιλογή του χειμώνα, μια αυθεντική γυναικεία ζακέτα-φούτερ με κουκούλα (hoodie) της διάσημης αμερικανικής εταιρείας Abercrombie & Fitch , που θα σας συνοδεύει όλες τις ώρες της ημέρας, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την Universal Exports, αρχικής αξίας 90€ - Έκπτωση 61%
34,90€ για την πιο cool και μοδάτη επιλογή του χειμώνα, ένα αυθεντικό γυναικείο φούτερ με κουκούλα (hoodie) της διάσημης αμερικανικής εταιρείας Abercrombie & Fitch , που θα σας συνοδεύει όλες τις ώρες της ημέρας, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την Universal Exports, αρχικής αξίας 90€ - Έκπτωση 61%!!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΜΠΑΛΕΣ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ CLEAN BALLZ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΛΑΜΠΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΦΟΥΤΕΡ ΖΑΚΕΤΕΣ GAP/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ


24,9€ για μία παιδική φούτερ ζακέτα Gap με κουκούλα, για εμφάνιση και στυλ για αγόρια ηλικίας 4 έως 12 ετών, σε 2 απίθανα χρώματα, που θα γίνει το αγαπημένο καθημερινό ρούχο στο σχολείο και σε κάθε βόλτα, με Πανελλαδική αποστολή από την “Universal Exports”, αρχικής αξίας 50€ – έκπτωση 50%!!!
24,9€ για μία παιδική φούτερ ζακέτα Gap με κουκούλα, για εμφάνιση και στυλ για αγόρια ηλικίας 4 έως 12 ετών, σε 2 απίθανα χρώματα, που θα γίνει το αγαπημένο καθημερινό ρούχο στο σχολείο και σε κάθε βόλτα, με Πανελλαδική αποστολή από την “Universal Exports”, αρχικής αξίας 50€ – έκπτωση 50%!!!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΣ ΚΑΒΕΣ ΚΡΑΣΙΩΝ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΑΕΡΟΘΕΡΜΑ ΤΖΑΚΙΟΥ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΠΟ FLEECE

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ-ΠΕΛΛΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "CHATEAU ROND SUITES"

ΝΑΥΠΛΙΟ:ΔΙΑΜΟΝΗ "ACRONAFPLIA PENSION"

ΔΕΛΦΟΙ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ΕΡΜΗΣ"

ΝΤΟΥΜΠΑΙ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ:ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ/SKI

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ ΠΗΛΙΟΥ:ΔΙΑΜΟΝΗ "ΑΡΧΟΝΤΙΚΟΥ ΡΟΥΤΣΟΥ"

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ:ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ-ΣΚΙ/SNOWBOARD/ΔΙΑΜΟΝΗ

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ΓΑΙΑ ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ"


Λουτρά Πόζαρ - Λουτράκι Αριδαίας: 129€ για 4ήμερο για 2άτομα. Δωμάτιο με τζάκι και δωρεάν ξύλα στο πολυτελές ξενοδοχείο Γαία Καϊμακτσαλάν. Αναζωογονηθείτε στα καλύτερα ιαματικά νερά της χώρας. Χαρίστε ευεξία στον εαυτό σας απολαμβάνοντας το spa της φύσης ! 

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "4* GOLDEN PARK"

ΒΙΕΝΝΗ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "4* ARCOTEL WIMBERGER"

ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ:ΔΙΑΜΟΝΗ "ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΩΝ"

ΝΑΟΥΣΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Νάουσα: 53€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε πολυτελή δωμάτια.Στην καταπράσινη Νάουσα, σε ένα ξενοδοχείο που συνδυάζει την παράδοση με την διακριτική πολυτέλεια, χαλαρώστε και διασκεδάστε με την μοναδική μας προσφορά! 
Νάουσα: 105€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε πολυτελή δωμάτια.Στην καταπράσινη Νάουσα, σε ένα ξενοδοχείο που συνδυάζει την παράδοση με την διακριτική πολυτέλεια, χαλαρώστε και διασκεδάστε με την μοναδική μας προσφορά! 
Νάουσα: 89€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Μια πανέμορφη πόλη , δίπλα σε μοναδικά χιονοδρομικά κέντρα, με δεκάδες δυνατότητες διασκέδασης και χαλάρωσης , εξερευνήστε την με την μοναδική μας προσφορά! 

ΑΘΗΝΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ:ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ "BEREKET"

ΑΘΗΝΑ/Π.ΦΑΛΗΡΟ/ΓΛΥΦΑΔΑ: "AMERICAN BURGER"

ΑΘΗΝΑ-ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ:ΜΟΥΣΙΚΑ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ "4 ΕΠΟΧΕΣ"

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ "ΑΓΓΕΛΑ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ"

Η “Αγγέλα Παπάζογλου” μία από τις σημαντικότερες παραστάσεις των τελευταίων δώδεκα χρόνων, επαναλαμβάνεται από τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013 στο θέατρο Μεταξουργείο, με την Άννα Βαγενά στον ομώνυμο ρόλο. ΜΟΝΟ 15€ από 30€ τα δύο (2) άτομα για να παρακολουθήσετε μια παράσταση που αγαπήθηκε όσο λίγες παραστάσεις στον τόπο μας αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές από κοινό και κριτικούς. Αγοράζετε 3€ εκπτωτικό κουπόνι και πληρώνεται τα υπόλοιπα 12€ στο ταμείο του Θεάτρου. Έκπτωση 50%!!

ΑΘΗΝΑ:ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ SOLARIUM "EXOTIC TAN"

ΑΘΗΝΑ-ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ:ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΚΡΩΝ/SPA MANICURE-PEDICURE

ΑΘΗΝΑ:ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ-ΣΥΣΦΙΞΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΑΘΗΝΑ:ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ-ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ "BEAUTY DETOX"

ΑΘΗΝΑ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΒΑΦΗ-ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ-ΚΟΥΡΕΜΑ "HAIR INSPIRATION"

ΑΘΗΝΑ-ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΒΑΦΗ-ΚΟΥΡΕΜΑ-ΧΤΕΝΙΣΜΑ "IRO HAIR DESIGN"

ΑΘΗΝΑ:ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ-ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ/ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΜΑΛΛΙΩΝ-ΝΥΧΙΩΝ

V.I.P ΠΑΚΕΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΣΩΜΑΤΟΣ-ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ-ΝΥΧΙΩΝ!!35€ από 460€ για το απόλυτο πακέτο περιποίησης που περιλαμβάνει: μία (1) συνεδρία φροντίδας & λάμψης προσώπου, μία (1) συνεδρία αποτρίχωσης (Laser ή Βιολογική), μία (1) συνεδρία σώματος για κυτταρίτιδα, σύσφιξη ή τοπικό αδυνάτισμα, μία (1) επίσκεψη σε διατροφολόγο μαζί με όλα τα διαγνωστικά τεστ, ένα (1) κούρεμα, ένα (1) χτένισμα απλό, ένα (1) λούσιμο και ένα (1) μανικιούρ από τα Lipogen στη Νέα Σμύρνη. Τα πάντα για την γυναίκα και με την εμπειρία 16 ετών μόνο από τα Lipogen Ν.Σμύρνης. Έκπτωση 92%!!

ΑΘΗΝΑ-ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΑ/ΒΑΦΗ-ΚΟΥΡΕΜΑ-ΜΑΣΚΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ

ΑΘΗΝΑ:TAILOR MADE ΜΑΣΑΖ "MASSAGE CENTER"

ΑΘΗΝΑ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ:ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ "SUPER CAR WASH"



Για 3 εξωτερικά πλυσίματα με τρίχρωμους γυαλιστικούς αφρούς, υγρό κέρωμα και στέγνωμα, σε αυτόματο μηχάνημα υψηλής ταχύτητας και τεφλόν, από το SUPER CAR WASH Βριλησσίων για κορυφαία καθαριότητα και προστασία του αυτοκινήτου σας...Τώρα!!!

ΑΘΗΝΑ:ΤΕΣΤ ΤΡΟΦΙΚΗΣ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

ΑΘΗΝΑ:ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ "FRESH AIR"