ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ-ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ "C+BEAUTY DAY SPA"

Νικήστε το Χρόνο ή Γυρίστε τον πίσω...με το Ισχυρότερο Όπλο Αντιγήρανσης του Δέρματος του Προσώπου σας...στη Χαμηλότερη Τιμή! Μόνο 45 ευρώ (από 120 ευρώ) για Μια Συνεδρία MesoGlow (Μεσοθεραπεία Προσώπου) με τη χρήση Υαλουρονικού Οξέος και πολυ-Βιταμίνών (C,A,D,E) για Άμεσα και άκρως Εντυπωσιακά Αποτελέσματα Λάμψης, Αντιγήρανσης, Αναζωογόνησης και Σύσφιξης της Επιδερμίδας του Προσώπου σας, με την Ποιοτική Εγγύηση του αγαπημένου C+Beauty Day Spa στο Κέντρο της πόλης μας! 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ-ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ/ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΙΛΩΝ

Μηνιαίο Πρόγραμμα ή Πρόγραμμα 2 Εβδομάδων Υγιεινής Διατροφής και Αδυνατίσματος, από την Dieta Life, για Απώλεια 4 έως 8 κιλών ανά μήνα, με την Εγγύηση Άμεσου, Οριστικού και Υγιούς Αποτελέσματος για να Απαλλαγείτε για Πάντα από τα Κιλά των Γιορτών και όχι μόνο! Μόλις με 5,50 ευρώ την ημέρα, Απολαμβάνετε 5 Γεύματα (Πρωινό, Δεκατιανό, Μεσημεριανό με σαλάτα, Επιδόρπιο, Βραδινό) για 4 ή 2 Εβδομάδες - 7 μέρες την εβδομάδα με Διανομή - Παράδοση Φαγητού στο Χώρο σας και Παρακολούθηση από Διαιτολόγο για Έξι Μήνες! 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ/ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΕΠ/ΣΧΟΛΕΣ "EASY COMPUTER SCHOOL"

Μόλις 9 ευρώ για Εγγραφή σε Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Δωρεάν Παρακολούθησης Μαθημάτων Πληροφορικής με Καθηγητή (Δίδακτρα) για τις Ενότητες Windows, Word, Excel, Internet, PowerPoint και Access (Βασικού ή Proficiency Επιπέδου)... με Σκοπό την Απόκτηση Αναγνωρισμένου Πιστοποιητικού Πληροφορικής από τον ΑΣΕΠ, το Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, όπως επίσης, για την ενίσχυση Bιογραφικού & την Διεκδίκηση Άμεσης Επαγγελματικής Εξέλιξης, με την Εγγύηση Αποτελέσματος της κορυφαίας Σχολής Easy Computer School στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης (το επίσημο εξεταστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Cambridge)! 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΑΓΩΝΑΣ PAINTBALL-ΠΕΔΙΑ "PAINTBALL FOX"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΖΑΚΙΩΝ-ΚΑΜΙΝΑΔΩΝ "EXPRESS"

Για έναν (1) ολοκληρωμένο μηχανικό καθαρισμό του τζακιού και της καμινάδας σας, με ειδικές βούρτσες και με τη χρήση κατάλληλου εξοπλισμού για να είστε προστατευμένοι από κάθε ενδεχόμενο πυρκαγιάς, αλλά και για να αναπνέετε και να ζείτε υγιεινά στο σπίτι σας, με καθαρή ατμόσφαιρα, απαλλαγμένη από τις βλαβερές δυσοσμίες, τις τοξίνες και την κάπνα. Όλα με την εγγύηση της γνώσης και πρακτικής του Εξειδικευμένου συνεργείου Εxpress, με εξυπηρέτηση σε όλη την Θεσσαλονίκη! Σούπερ υπηρεσία σε τιμή που …προσφέρεται για ζεστές ξέγνοιαστες στιγμές!!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ/ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΛΥΣΙΜΟ "ΕΚΟ ΜΑΡΤΙΟΥ"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΧΤΕΝΙΣΜΑ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ "ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΟΥ ΤΑΝΙΑ"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΛΕΚΤΑ ΣΚΟΥΦΙΑ-ΣΚΟΥΦΙΑ ΠΕΡΟΥ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:TABLET 7'' ANDROID&ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ /ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ HIPHONE F8

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΤΟΣΤΙΕΡΕΣ ΤΗΣ DELONGHI

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΚΑΦΕΤΙΕΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΦΙΛΤΡΟΥ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:SANDWICH MAKER-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΚΑΜΒΑΔΕΣ ΕΛΑΙΟΤΥΠΙΑΣ ΜΕ ΤΕΛΑΡΟ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ-ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ

ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΑΤΙΝΑΖ-ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΑ

ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ ΠΗΛΙΟΥ:ΔΙΑΜΟΝΗ "ALEKA'S HOUSE"

ΜΠΑΝΣΚΟ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "4*** ST GEORGE SKI&SPA"

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ-ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ΔΡΥΑΣ"

ΝΑΟΥΣΑ-ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Νάουσα - Άγιος Παύλος: 66€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο. Δίπλα σε ένα από τα μεγαλύτερα χιονοδρομικά κέντρα, μια πόλη που σας προσφέρει δεκάδες δυνατότητες διασκέδασης και χαλάρωσης. Εξερευνήστε την με την μοναδική μας προσφορά! 
Νάουσα - Άγιος Παύλος: 132€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο .Δίπλα σε ένα από τα μεγαλύτερα χιονοδρομικά κέντρα, μια πόλη που σας προσφέρει δεκάδες δυνατότητες διασκέδασης και χαλάρωσης. Εξερευνήστε την με την μοναδική μας προσφορά! 
Νάουσα - Άγιος Παύλος: 147€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή σε δωμάτιο με τζάκι.Ένας ξεχωριστός προορισμός που συνδυάζει μια πανέμορφη πόλη, βραδινή ζωή, χιονοδρομικό κέντρο και ένα μοναδικό φυσικό τοπίο. Επισκεφθείτε τον με μια καταπληκτική προσφορά! 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΜΑΝΗ(ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ):ΔΙΑΜΟΝΗ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ-ΠΑΛΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΝΑΟΥΣΑ:ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ STUDIO/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΛΦΟΙ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "HERMES HOTEL"

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ:ΔΙΑΜΟΝΗ "OREIADES SUITES"

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΧΕΛΜΟΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ "ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ"

ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ:ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "FRATELIA HOTEL"

ΑΡΑΧΩΒΑ:ΔΙΑΜΟΝΗ "ΧΑΝΙ ΖΕΜΕΝΟΥ"

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ "Η ΞΕΧΑΣΙΑΡΑ ΜΕΛΙΣΣΑ"

ΑΘΗΝΑ-ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ:ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ "ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ"

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΑ/ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ "Ο ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ"

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡA-ΜΟΝΟΛΟΓΟΙ "ΤΟ ΚΟΝΤΡΑΜΠΑΣΟ"

ΑΘΗΝΑ:ΜΟΥΣΙΚΑ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ "ΤΑΜΑΜ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ"

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ-ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ "Ο ΜΑΓΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ"

ΑΘΗΝΑ-ΜΟΣΧΑΤΟ:ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ "ΟΙΝΟΘΟΗ"

ΑΘΗΝΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ:ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΕΣ-ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ "ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ"ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ

ΑΘΗΝΑ:ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ "POSIDONIO"VEGAS-ΒΑΝΔΗ-ΑΝΤΥΠΑΣ

Για να κλείσεις τραπέζι έξι (6) ατόμων στο Posidonio Music Hall και να διασκεδάσεις με το αχτύπητο σχήμα: Αντύπας - Δέσποινα Βανδή – Vegas. Διάθεση στο κόκκινο, τιμή στο πράσινο, για να μη ξεχνάς πως τις νύχτες η διασκέδαση κυκλοφορεί και σε προσκαλεί …μόνο στο Posidonio! Η προσφορά του εκπτωτικού κουπονιού των 20€ ισχύει για την Παρασκευή 18/1/2013 ή για το Σάββατο 19/1/2013. Στο κατάστημα δίνετε 80€ επιπλέον για τη Παρασκευή ή 90€ επιπλέον για το Σάββατο. Καλή σας Διασκέδαση!!

ΑΘΗΝΑ:ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ "ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ"

Μόλις 12 ευρώ για Δύο (2) Εισιτήρια της Εκπληκτικής Παιδικής Παράστασης Ένα Σπίτι Παραμύθια με την Μοναδική Υπογραφή του Σταμάτη Κραουνάκη με Κείμενα και Στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου στο Θέατρο Μελίνα Μερκούρη! Οι Ηθοποιοί - Τραγουδιστές αφηγούνται Πέντε Διάσημα Παραμύθια (Τα καινούργια ρούχα του αυτοκράτορα - Η έξυπνη Γκρέτα - Ο Τζακ κι η Φασολιά - Η συναυλία των ζώων - Η πεντάμορφη και το τέρας) με Μουσική, Χρώμα, Υπέροχες Μεταμφιέσεις και Εκπληκτικά Σκηνικά, προσκαλώντας Μικρούς και Μεγάλους σ΄ένα Υπέροχο και Μοναδικό Party! 

ΑΘΗΝΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ:ΓΑΛΛΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ-BISTROT "CAFE-BISTROT AMOUR FOU"

20€ για ένα ΥΠΕΡΠΛΗΡΕΣ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ, που περιλαμβάνει: Πρώτη επιλογή: 1 Σαλάτα PARLE MOI, 1 Ταρτίνα CAPRICE, 2 ποτήρια Κρασί ή 2 Μπύρες Μύθος ή 2 Coca Cola και 2 Γλυκά Τιραμισού Amour Fou Ή Δεύτερη επιλογή: 1 Ταρτίνα CAPRICE, 1 κρύο Πιάτο επιλογής, 2 ποτήρια Κρασί ή 2 Μπύρες Μύθος ή 2 Coca Cola και 2 Γλυκά Τιραμισού Amour Fou. Από το νέο, ιδιαίτερο και ατμοσφαιρικό χώρο του μοναδικού αυθεντικού Γαλλικού Bistrot των Νοτίων Προαστίων CAFE-BISTROT AMOUR FOU, στο κέντρο της Γλυφάδας. Αρχικής αξίας 37€. Έκπτωση 46%

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ-ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ "Ο ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ"

ΑΘΗΝΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ:ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ "BOBO SOUVLAKI HOUSE"

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΑ-ΜΟΝΟΛΟΓΟΙ "Ο ΜΑΚΗΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΙΑΤΑ

ΑΘΗΝΑ:ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΝΥΧΙΩΝ/ΜΑΣΑΖ ΣΩΜΑΤΟΣ/

ΑΘΗΝΑ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ/ΑΝΔΡΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ