ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ;" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ STUDIO VIS MOTRIX

 Για Ένα Εισιτήριο Δύο Ατόμων (μόλις 5 ευρώ ανά άτομο) για να Απολαύσετε την Υπέροχη Δραματική Παράσταση Όταν Τελειώσει μια Ζωή…Πού να Πας; Βασισμένη σε Αληθινά Γεγονότα με τις Αγαπημένες Μαρία Ανθίδου, Σωτηρία Ζάνταλη και τον Στράτο Μούρκο στο Θέατρο Studio Vis Motrix στο Κέντρο της πόλης μας! Ένα Μοναδικό Θεατρικό Μωσαϊκό από Ρεαλισμό, Ποίηση, Θύμισες και Συγκλονιστικές Εξομολογήσεις σε Πρώτο Πρόσωπο, σε Μία Συναρπαστική σε Πλοκή Παράσταση, με Εξαιρετικά Κείμενα και Σπουδαίες Ερμηνείες!  

ΑΝΤΡΙΚΟ TOMMY HILFIGER ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΣΕ POLO ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ UNIVERSAL EXPORTS

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ "PLASMACAR" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 34.90€

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ GIORGIO ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΜΕ 9€

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΚΩΜΩΔΙΑ "ΜΠΛΟΥΜ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΓΩ

"ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ

ΤΟΛΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΕΠΙΔΑΥΡΙΑ"

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "HAUTE COIFFURE DIMITRIS KAROULIAS" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΛΛΙΩΝ BRAZILIAN KERATIN TREATMENT

ΠΗΛΙΟ ΠΑΣΧΑ 2014 "ΤΟ ΧΑΝΙ ΤΟΥ ΖΗΣΗ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ

ΓΡΕΒΕΝΑ ΠΑΣΧΑ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ-4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "ΤΥΜΦΑΙΑ HOTEL"

 Πάσχα στα Γρεβενά, στο Τυμφαία Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό a la carte) σε δίκλινο δωμάτιο, με 199€ από 398€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται έκπτωση 50% στον εξοπλισμό για ΣΚΙ και έκπτωση 25% στα Lift για το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 ημέρες σε ένα τόπο ιδιαίτερης ομορφιάς! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΠΑΣΧΑ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "THEOXENIA HOTEL"

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΛΑΜΠΑΔΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ "ΤΕΧΝΗ&ΚΟΣΜΗΜΑ"&"ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ"

 Πασχαλινή λαμπάδα!!9,90€ για μία εντυπωσιακή χειροποίητη Πασχαλινή λαμπάδα ή 10,90€ για μία εντυπωσιακή χειροποίητη Πασχαλινή λαμπάδα με ζωγραφική πάνω στο κερί, επιλέγοντας ανάμεσα σε μοναδικά σχέδια, με παραλαβή από το κατάστημα Γάμος και Χαρά στον Πειραιά. Μοναδικές χειροποίητες λαμπάδες σε εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα. Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής!!
 15€ από 25€ για μία (1) Πρωτότυπη Πασχαλινή Λαμπάδα με ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή στο χώρο σας! Λαμπάδες με σατέν κορδέλες και επίχρυσα στοιχεία με σμάλτο, από την καλοκαιρινή συλλογή του Οίκου Τέχνη και Κόσμημα, σε πολλά σχέδια και ξεχωριστές συνθέσεις, Έκπτωση 40%!!

 Για μία λαμπάδα με σατέν κορδέλες και επίχρυσα στοιχεία με σμάλτο για όλες τις ηλικίες! Είναι στοιχεία κοσμημάτων από την καλοκαιρινή συλλογή του οίκου ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑ. Μπορούν να δεθούν σε βραχιόλια ή κολιέ και δύο σχέδια (καράβι - κλειδί του σόλ) ΚΑΙ για κλειδοθήκη. Εξαιρετικά σχέδια με ζωηρά χρώματα και μοναδικές συνθέσεις.Με δωρεάν πανελλαδική αποστολή και την εγγύηση ποιότητας του οίκου "τέχνη & κόσμημα"! 

 Μία Μοναδική Παιδική λαμπάδα με ξύλινα στοιχεία και διπλό κερί, δεμένη στο χέρι. Από τον οίκο μας σε όλα τα παιδιά με αγάπη!Με δωρεάν πανελλαδική αποστολή και την εγγύηση ποιότητας του οίκου "τέχνη & κόσμημα"!

 15€ για μία χειροποίητη Πασχαλινή λαμπάδα διακοσμημένη με ένα εξαιρετικό κόσμημα που μπορεί να δεθεί σε βραχιόλι ή κολιέ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν κλειδοθήκη. Μία προσφορά από το Τέχνη & Κόσμημα στην Αθήνα, αρχικής αξίας 25€!


ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ "ΦΕΓΓΑΡΟΠΕΤΡΑ" ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΕΣ ΓΕΥΜΑ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ FESTIVAL ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 Χορός για παιδιά με 10€ το μήνα! 29€ για μαθήματα χορού για το παιδί σας (Μπαλέτο, Latin, Hip-Hop κ.ά.) έως τέλος Ιουνίου 2014, από τις “Σχολές Χορού Festival” σε Κ. Πατήσια, Αιγάλεω, Αθήνα, Χολαργό και από την ολοκαίνουρια σχολή στις Αχαρναί!


 Μαθήματα χορού με 10€ το μήνα! 39€ για μαθήματα χορού έως τέλος Ιουνίου 2014, με 3 ομαδικά μαθήματα την εβδομάδα (ελεύθερη επιλογή από Latin, Salsa, Argentine Tango, Zumba, Reggaeton, HipHop, Ευρωπαϊκούς, Ελληνικούς), από τις “Σχολές Χορού Festival” σε Κ. Πατήσια, Αιγάλεω, Αθήνα, Χολαργό και από την ολοκαίνουρια σχολή στις Αχαρναί!

ΣΙΝΕΜΑ ΤΑΙΝΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ "CINE ΒΑΚΟΥΡΑ"



  Για Ένα Εισιτήριο Δύο Ατόμων (μόλις 3,5 ευρώ ανά άτομο) για να Επιλέξετε Μία Ταινία της Επιλογής σας, στο Cine Βακούρα, στην Καρδιά της πόλης μας... με την Δραματική και Συγκινητική Ταινία 12 Χρόνια Σκλάβος Βραβευμένη με 3 Oscar (Καλύτερης Ταινίας, Διασκευασμένου Σεναρίου και 2ου Γυναικείου Ρόλου) με ένα Μοναδικό και Πρωτοκλασάτο Καστ Ηθοποιών, με τους Μπράντ Πίτ, Πολ Ντανό , Τσιουέτελ Ιτζιοφόρ, Μπενεκτίκτ Καμπερμπάτς, Μαϊκλ Φάσμπεντερ και Σάρα Πόλσον ή την Πολυαναμενόμενη Ελληνική Ταινία Το Μικρό Ψάρι, με τους Αγαπημένους Βαγγέλη Μουρίκη,Βίκυ Παπαδοπούλου, Πέτρο Ζερβό και τη συμμετοχή της Πόπης Τσαπανίδου, σε Σκηνοθεσία του Γιάννη Οικονομίδη! 

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΚΩΜΩΔΙΑ "ΨΥΛΛΟΙ ΣΤ'ΑΦΤΙΑ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΙΚΗ

ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ "VERORAMA" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΣΜΗΜΑ(ΚΟΛΙΕ Η ΒΡΑΧΙΟΛΙ) ΑΠΟ ΑΣΗΜΙ 925º

 Μοντέρνα και Εντυπωσιακά Κοσμήματα σε Τιμή Δώρου… για να τα Φορέσετε...ή για να τα Χαρίσετε…στα Αγαπημένα σας Πρόσωπα, με την Υπογραφή Ποιότητας και Αυθεντικότητας του Εξειδικευμένου Κοσμηματοπωλείου Verorama, με Παραλαβή από το κέντρο της Θεσσαλονίκης ή με Δυνατότητα Αποστολής σε όλη την Ελλάδα! Μόλις από 11,5 ευρώ για Ένα Κόσμημα (Κολιέ ή Βραχιόλι) από Ασήμι 925º, Επιπλατινωμένο ή Επιχρυσωμένο, με το Όνομα σας, το Όνομα του Αγαπημένου σας Προσώπου, Μια Λέξη ή Ένα Μονόγραμμα που σας εκφράζει… 

ΠΙΤΣΑΡΙΑ CAPRI PIZZA ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ DELIVERY)

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΦΟΡΜΑΣ JUICY COUTURE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ UNIVERSAL EXPORTS

ΑΓΚΙΣΤΡΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 5ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "YIANNA HOTEL"

 Πάσχα στο Αγκίστρι!!! 120€ το άτομο για 5 μέρες, 4 νύχτες σε δίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή τις 3 μέρες (continental breakfast, νηστίσιμα, μαγειρίτσα, αρνί), early check-in και late check-out και δωρεάν διαμονή 1 παιδιού έως 6 ετών, για μία αξέχαστη απόδραση στον μικρό επίγειο παράδεισο του Αργοσαρωνικού (55 λεπτά από το λιμάνι του Πειραιά) στο Yianna Hotel. Αξίας 185€. Έκπτωση 35%.


ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΑΡΑΧΘΟΣ ΧΑΓΙΑΤΙ

 ΜΟΝΟ 139€ για 3 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα τη περίοδο του Πάσχα με πρωινό, Αναστάσιμο δείπνο και δωρεάν διαμονή για παιδιά στα μαγευτικά Τζουμέρκα στο 4* ''Άραχθος Χαγιάτι''! Αρχικής Αξίας 280€. Έκπτωση 50%.

 Πάσχα στα μαγευτικά Τζουμέρκα! Μόνο 139€ από 270€ (-49%) για διαμονή 2 ατόμων σε standard room με τζάκι, πλούσιο πρωινό, αναστάσιμο γεύμα, late check out και θέα τον ποταμό Άραχθο, στο 4* Ξενοδοχείο Άραχθος Χαγιάτι.

ΠΟΣΕΙΔΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ "DOLPHIN BEACH HOTEL"

ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "STRADA MARINA HOTEL"

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ MANICURE-PEDICURE/ΤΕΧΝΗΤΑ ΝΥΧΙΑ-NAIL ART ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "MYSTIC NEVERLAND"

 200€ για ένα Σεμινάριο Manicure - Pedicure και Τεχνητών νυχιών διάρκειας 18 ωρών και Δώρο ένα Σεμινάριο Thai Hand & Foot Massage! Με την ολοκλήρωση των σεμιναρίων χορηγείται Βεβαίωση/Πιστοποιητικό Παρακολούθησης, από τον Εναλλακτικό Διαδραστικό Πολυχώρο "Mystic Neverland" στον Πειραιά. Αρχικής Αξίας 950€. Έκπτωση 79%.



ΠΟΥΔΡΑ-ΡΟΥΖ-ΜΑΣΚΑΡΑ-ΜΟΛΥΒΙ ΜΑΤΙΩΝ Η ΧΕΙΛΙΩΝ-ΒΕΡΝΙΚΙ ΝΥΧΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "XROMATA KAI AROMATA"

ΑΙΔΗΨΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ) ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ Η 5ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ