ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 9,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ 1 ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΓΑΝΤΙ ΦΟΥΡΝΟΥ

9,9€ για ένα (1) πρωτοποριακό & ανθεκτικό γάντι φούρνου που αντέχει σε θερμότητα έως 260 βαθμούς Κελσίου, με τέλεια εφαρμογή και κατάλληλο για να πιάνετε ζεστά σκεύη, για μπάρμπεκιου ή και για να αλλάξετε μια λάμπα, με παραλαβή από το κατάστημα ''Magichole'' στο Παγκράτι και με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής, αρχικής αξίας 18,5€ - Έκπτωση 46%!!!

 11€ από 19,50€ για ένα Ανθεκτικό Γάντι Φούρνου, για να πιάνετε με ασφάλεια τα καυτά σκεύη, χωρίς να φοβάστε μήπως πέσουν από τα χέρια σας, με παραλαβή από το κατάστημα Magichole.com.gr στο Παγκράτι ή με αποστολή σε όλη την Ελλάδα!


ΑΘΗΝΑ:ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 7ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ 50ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ&3ΕΥΡΩ ΓΙΑ 4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ Η 8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ/ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ "PHOTO PLUS"

 7€ Μόνο για την Εκτύπωση 50 Φωτογραφιών Υψηλής Ποιότητας σε Διαστάσεις 10x15 σε Χαρτί Ματ ή Γυαλιστερό ΚΑΙ Δώρο μια Φωτογραφία σε Διαστάσεις 15 x21, από το Photo Plus στο κέντρο της Αθήνας (Μετρό Πανεπιστήμιο)! Δυνατότητα αγοράς πολλαπλών κουπονιών για να εκτυπώσετε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες! Aρχικής Αξίας 20€ - Έκπτωση 65%



 3€ για 4 φωτογραφίες διαβατηρίου ή 4 φωτογραφίες διπλώματος ή 8 φωτογραφίες αστυνομικής ταυτότητας ή 8 φωτογραφίες γενικής χρήσης, σύμφωνα με τις προδιαγραφές, στο φωτογραφείο PHOTO PLUS στο κέντρο της Αθήνας!


ΚΟΡΩΠΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑΣ/ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΤΙΩΝ-ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΛΕΜΦΙΚΑ ΜΑΣΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ "LIPOGEN"



 Best Offer!!! 40€ για 27 υπηρεσίες ολοκληρωμένης περιποίησης προσώπου που περιλαμβάνουν 5 Δερμοαποξέσεις, 2 Βιολογικούς Βαθύς Καθαρισμούς, 5 Θεραπείες ματιών με Χαβιάρι, 5 Θεραπείες με Ζαφείρι, 5 Θεραπείες Εκμαγείου στο λαιμό και 5 Θεραπείες με βιταμίνη C, για πρόσωπο φωτεινό, σφριγυλό, νεανικό! Στο εξειδικευμένο κέντρο αισθητικής Lipogen στο Κορωπί. Αξίας 650€. Έκπτωση 94%.

 12€ για 3 Full Body Relaxing Massage με αιθέρια έλαια διάρκειας 40 λεπτά το καθένα, για βαθιά χαλάρωση, και αφήστε πίσω σας τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας! Στο εξειδικευμένο κέντρο αισθητικής Lipogen στο Κορωπί. Αξίας 150€. Έκπτωση 92%. 


 Απόλαυση σε συνδυασμό με υγεία κι ομορφιά!!! 24€ για 6 Λεμφικά Massage με το χέρι, για Πλήρη Αποτοξίνωση, Χαλάρωση, Ευεξία Και Αντιμετώπιση Κυτταρίτιδας στο εξειδικευμένο κέντρο αισθητικής Lipogen στο Κορωπί. Αξίας 300€. Έκπτωση 92%. 

ΑΛΣΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ:ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 27ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "PIU VERDE"



27€ για ένα Μενού 2 Ατόμων στο "Piu Verde" στο Άλσος Παπάγου! Γευθείτε ένα άκρως Απολαυστικό Μενού που προτείνει ο Chef, με ξεχωριστές μεσογειακές δημιουργίες, σε ένα ειδυλλιακό Χώρο! Αρχικής Αξίας 54€ - Έκπτωση 50%

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡA ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ "RASPBERRY KETONES"

ΠΗΛΙΟ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 89ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ "ΜΥΡΕΣΙΟΝ"

ΜΟΣΧΑΤΟ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 20ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "SADKO"

ΔΑΦΝΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 39ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ "FANATIC FITNESS CLUB"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 13,90 ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΚΟΣΜΗΜΑ-ΤΥΧΕΡΗ ΔΕΚΑΡΑ 2014

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΜΩΛΙΑ"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΑΛΑΝΤΙΝ"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΦΑΓΗΤΟ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΓΕΥΜΑ Η ΔΕΙΠΝΟ 2 ΑΟΤΜΩΝ ΣΤΟ ΟΥΖΕΡΙ "ΑΓΙΟΛΙ"

Για Ένα Πλήρες Γεύμα ή Δείπνο για Δύο Άτομα με Ελεύθερη Επιλογή από τον Απολαυστικό και Πλούσιο Κατάλογο του Προβεβλημένου και Φημισμένου Ουζερί του Αγιολί στο Ωραιότερο σημείο της πόλης...στη Λεωφόρο Νίκης, εκεί όπου η Απόλυτη Θέα στη Θάλασσα, συναντά την Απόλυτη Μεσογειακή Κουζίνα!!! Επιπλέον μπορείτε να Συνδυάσετε και να Εμπλουτίσετε το Γεύμα σας με Extra GoodΑγιολίDeal με Φρέσκο Ψάρι Ημέρας στην Τιμή της Αγοράς του, για Μοναδικές και Φρεσκότατες Απολαύσεις, σε Τιμή -κυριολεκτικά- Τράτας!!! 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 6ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗ ΜΕΛΩΔΙΚΗ JAZZ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ "FRENCH KEYS JAZZ CLUB"

Αυθεντική Jazz Mουσική και Aτμόσφαιρα... στο πιο Αγαπημένο Jazz Club της πόλης! Ο Πιανίστας Σπύρος Ρασσιάς μαζί με το Τρίο του και τον Special Guest Peter Salchev, θα σας προσφέρουν ένα Μαγικό Μουσικό Ταξίδι στον Θαυμαστό Κόσμο της Jazz και όχι μόνο…στο Ατμοσφαιρικό French Keys Jazz Club στη Σοφούλη την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου! Υπέροχη και Απολαυστική Μελωδική Βραδιά μόλις με 6 ευρώ (από 12 ευρώ), για Είσοδο Ενός Ατόμου και ... Ένα Ποτήρι Κρασί ή Ένα Αλκοολούχο Ποτό ή Μια Μπύρα...!  

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 9,9 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 1 AIR CURLER ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΠΟΥΚΛΕΣ


 11,5€ για το ''Air Curler'', το νέο επαναστατικό στυλιστικό εργαλείο - μπωλ που κουμπώνει στα περισσότερα πιστολάκια και δημιουργεί ανάλαφρες μπούκλες σε δευτερόλεπτα, στεγνώνοντας και περιστρέφοντας ''μαγικά'' τα μαλλιά με τον αέρα, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από το ''ideahellas.gr'' στη Νέα Ιωνία, αρχικής αξίας 25,9€ - Έκπτωση 62%!!!

9.9€ για το Air Curler, για να αποκτήσετε όμορφες μπούκλες σε λίγα μόλις λεπτά!

 Κάντε τα μαλλιά σας μπούκλες! Από 9,9€ για ένα Air Curler, ένα έξυπνο εξάρτημα για το πιστολάκι σας που με μια κίνηση μεταμορφώνει τα μαλλιά σας σε όμορφες και αέρινες μπούκλες, με παραλαβή από το Sulehria Store ή πανελλαδική αποστολή!

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Η ΜΑΜΑ ΕΙΠΕ ΜΗ..."

ΜΑΡΟΥΣΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 11ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΤΟ "DAZZLING BEAUTY"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ/ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΤΟ "ΜΙΜΑΥΑ"

Ν.ΣΜΥΡΝΗ:ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 15ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ "DRAKOULIS M..EAT"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:KORRES/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΦΡΟΥΛΟΥΤΡΟ-ΚΡΕΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ-ΝΥΚΤΟΣ-ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 49ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΒΙΟΜΟΡΙΑΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ

49€ για πέντε ΒΙΟΜΟΡΙΑΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ για την ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ με LLLT (Low Level Laser Therapy). Είναι μια σύγχρονη μέθοδος που χρησιμοποιείται συμπληρωματικά σε άνδρες και γυναίκες. Εφαρμόζεται σε περιπτώσεις ανδρογενετικής αλωπεκίας (φαλάκρα), αλλά και σε περιπτώσεις διάχυτης ή γυροειδούς αλωπεκίας. Η θεραπεία τριχόπτωσης με LASER LLLT είναι ανώδυνη, αναίμακτη και χωρίς επιπλοκές. Από τα LASERLINE CLINICS στην Πάτρα, Κόρινθο, Αγρίνιο, Καλαμάτα και Πύργο Ηλείας. Αρχικής αξίας 190€. Έκπτωση 74%

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "ΚΟΡΔΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 15.4ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ "ΜΠΑΡΤΖΗΣ"

ΑΘΗΝΑ:ΦΑΓΗΤΟ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 23ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ "ΑΜΠΙΜΠΑΓΙΟ"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 6,5ΕΥΡΩ ΓΙΑ TRIMMER

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 8,90ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΗΜΙΜΠΟΤΕΣ ΖΕΣΤΕΣ ΚΑΛΤΣΟΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΣΕ 4 ΧΡΩΜΑΤΑ

ΑΘΗΝΑ:ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ/ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΜΙΚΡΟΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ

ΓΑΛΑΞΙΔΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ 109ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "EPAVLIS BOUTIQUE HOTEL"

ΘΗΣΕΙΟ:ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 29ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΓΕΥΜΑ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "THISSIO VIEW"


29 ευρώ για να απολαύσετε ένα μοναδικό μενού 2 ατόμων, που περιλαμβάνει ντιπ, σαλάτα, ορεκτικό, 2 κυρίως πιάτα, 2 ποτά και... θέα τη μαγευτική Ακρόπολη, στον μοντέρνο πολυχώρο του Thissio View, αξίας 60 ευρώ - έκπτωση 52%

 29€ ΓΕΥΜΑ ΜΕ ΘΕΑ ΤΗΝ ....ΑΚΡΟΠΟΛΗ!! 29€ για ένα υπέροχο μενού 2 ατόμων που περιλαμβάνει ντιπ, σαλάτα, ορεκτικό, 2 κυρίως πιάτα και 2 ποτά στο μοντέρνο πολυχώρο Thissio View, κοντά στο σταθμό ΘΗΣΕΙΟ του ΗΣΑΠ. Αρχικής Αξίας 60€, Έκπτωση 52% !!


Δείπνο με θέα την Ακρόπολη! 29€ για να απολαύσετε ένα μοναδικό μενού 2 ατόμων, που περιλαμβάνει ντιπ, σαλάτα, ορεκτικό, 2 κυρίως πιάτα, 2 ποτά και... θέα τη μαγευτική Ακρόπολη, στον μοντέρνο πολυχώρο του THISSIO VIEW, πλησίον ΗΣΑΠ Θησείο, αξίας 60€ - έκπτωση 52%

29€ για ένα πλούσιο και χορταστικό μενού για δύο (2) άτομα με θέα την Ακρόπολη που περιλαμβάνει ντιπ, σαλάτα, ορεκτικό, 2 κυρίως πιάτα και 2 ποτά στον πολυχώρο Thissio View, για να έχετε όλη την Αθήνα... στο πιάτο σας, με εύκολη πρόσβαση από το σταθμό του Θησείου, αρχικής αξίας 60€ - Έκπτωση 52%!!

Όλη η Αθήνα... στο πιάτο σας! 29€ για ένα πλήρες μενού για 2 που περιλαμβάνει ντιπ, σαλάτα, ορεκτικό, 2 κυρίως πιάτα και 2 ποτά στον πολυχώρο Thissio View κοντά στο σταθμό Θησείο και την είσοδο της Ακρόπολης!

29€ Μόνο, Για Να Απολαύσετε ένα Υπέροχο Γεύμα 2 Ατόμων με Ελεύθερη Επιλογή από τον κατάλογο του Πολυτελούς Thissio View! Ένας Πολυχώρος 4 Ορόφων, με Ρομαντικό Roof Garden, στο Κέντρο του κοσμοπολίτικου Θησείου, που σας προσκαλεί να Απολαύσετε τη Γαστρονομία στο Απόγειο της, με τη Συνοδεία ενός καλού κρασιού και τη Θέα της Μαγευτικής Ακρόπολης! Μια Μοναδική Προσφορά από το Parkareto, Αρχικής Αξίας 60€! Έκπτωση 52%! Καλή σας Όρεξη!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 11,99 ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ Η ΑΝΤΡΙΚΟ ΑΡΩΜΑ CUBA XXL DIAMOND

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 10 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΜΑΣΑΖ 45ΛΕΠΤΩΝ ΜΕ 80ΕΥΡΩ

 80€ για ΔΕΚΑ συνεδρίες ΜΑΣΑΖ των 45 λεπτών η κάθε μία για ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ Ή για ΔΕΚΑ συνεδρίες ΜΑΣΑΖ των 30 λεπτών η κάθε μία για ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ. Η προσφορά ισχύει για γυναίκες και άνδρες. Τα μασάζ είναι ελεύθερης επιλογής από: Antistress Μυοχαλαρωτικό, Stretching Sport, Hot Towel με φωτόλουτρα, Pain Free, Ινδικό, Θιβετιανό, Facial ή Full Body Salt. Απολαύστε στιγμές χαλάρωσης, ευεξίας και τόνωσης του σώματος και της ψυχής. Γιατί η υγεία είναι η ευτυχία του σώματος και η ευτυχία είναι η υγεία της ψυχής. Από το κέντρο BODY AND HEALTH στους Αμπελόκηπους (πλησίον Στάση Μετρό Αμπελοκήπων). Αρχικής αξίας 270€. Έκπτωση 70%

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 150ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ ORIENTAL