ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ) ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SKOPELOS HOLIDAYS HOTEL & SPA

 159€ από 320€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών στο, 5 αστέρων Skopelos Holidays Hotel & Spa του Ομίλου Spyrou Hotels & Companies, με Ημιδιατροφή ( Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε Δίχωρο Διαμέρισμα στη Χώρα Σκοπέλου! Προσφέρονται 2 Welcome drinks στο χώρο της πισίνας και 2 Antistress Head Massage! Παρέχονται ομπρέλα και 2 ξαπλώστρες στην βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία τoυ Πανόρμου, μεταφορά από και προς το λιμάνι καθώς και Εarly check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Δίδεται 40% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών και οχημάτων του ναύλου προς και από την Σκόπελο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

ΤΗΝΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ALL INCLUSIVE ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ " TINOS BEACH HOTEL "

 255€ από 510€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Tinos Beach Hotel με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο στην Τήνο! Παρέχεται Κρασί και Αναψυκτικά σε όλα τα γεύματα! Προσφέρονται Ξαπλώστρες και Πετσέτες στην Πισίνα του Ξενοδοχείου! Το Ξενοδοχείο φροντίζει για ειδικές τιμές στα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

ΛΑΚΟΠΕΤΡΑ ΑΧΑΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ALL INCLUSIVE ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ IONIAN BEACH HOTEL

 ALL INCLUSIVE στην Λακόπετρα Αχαΐας, στο Ionian Beach Hotel επάνω στο κύμα KAI για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών σε Bungalow, μόνο με 499€ από 998€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Αναψυκτικά, Μπύρα και Κρασί κατά την διάρκεια των γευμάτων καθώς και Smart Snack με Κέικ, Φρουτοσαλάτες, Γλυκά, Χυμούς και Αναψυκτικά! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται παιδικές δραστηριότητες από επαγγελματία παιδαγωγό όπως παιχνίδια στο νερό, κυνήγι θησαυρού, mini cinema, κατασκευές, ζωγραφική κλπ!!! Παρέχονται ομπρέλες και ξαπλώστρες στην πισίνα και την παραλία! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!
 ALL INCLUSIVE στην Λακόπετρα Αχαΐας, στο Ionian Beach Hotel επάνω στο κύμα KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών σε Bungalow, μόνο με 133€ από 270€ ( Έκπτωση 51%)! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Αναψυκτικά, Μπύρα και Κρασί κατά την διάρκεια των γευμάτων καθώς και Smart Snack με Κέικ, Φρουτοσαλάτες, Γλυκά, Χυμούς και Αναψυκτικά! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται παιδικές δραστηριότητες από επαγγελματία παιδαγωγό όπως παιχνίδια στο νερό, κυνήγι θησαυρού, mini cinema, κατασκευές, ζωγραφική κλπ!!! Παρέχονται ομπρέλες και ξαπλώστρες στην πισίνα και την παραλία καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΜΕΤΣΟΒΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ) ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "GRAND FOREST METSOVO"


 268€ από 536€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στο 5 αστέρων Grand Forest Metsovo, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε Junior Suite, στο Μέτσοβο! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink, ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής και Εξωτερικής Πισίνας καθώς και του Γυμναστηρίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

 228€ από 456€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στο 5 αστέρων Grand Forest Metsovo, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε Junior Suite, στο Μέτσοβο! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink, ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής και Εξωτερικής Πισίνας καθώς και του Γυμναστηρίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!