ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΙΑΤΡΙΚΟ LASER ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ MEDI JEUNESSE

 Το Ιατρικό Laser στην Υπηρεσία της Άμεσης & Δραστικής καταπολέμησης της Κυτταρίτιδας για να Αποκτήσετε Αψεγάδιαστο Σώμα Έτοιμο για το Καλοκαίρι, με τις Κορυφαίες Μεθόδους των Medi Jeunesse στην Τσιμισκή, στο κέντρο της πόλης μας! Πρόγραμμα 4 ή 8 Συνεδριών Σώματος για Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας με την Κορυφαία και Τεχνολογικά Εξελιγμένη Θεραπεία Mac a Double με τον Μοναδικό Συνδυασμό του Ιατρικού Διοδικού Multi Laser και της Δυναμικής Θεραπείας Biostream Cell, για να Ανανεώσετε το Σώμα σας...Άμεσα, Αποτελεσματικά και Απόλυτα Οικονομικά... και επιπλέον Μία (1) Βιοαναλυτική και Διατροφική Συνεδρία με Διαιτολόγο και Ένα (1) Πλήρες Διατροφικό Πρόγραμμα …και Απαλλαγείτε Άμεσα από τον Εφιάλτη της Κυτταρίτιδας!!! 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ SONY CYBERSHOT ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 270€

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "CAFEZOE" ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ INTERCONTINENTAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 30€/ΑΤΟΜΟ

ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΑΠΟΨΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "METAXA APARTMENTS"

ΖΑΧΑΡΩ ΗΛΕΙΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ/ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "ANILIO PLAZA APARTMENTS&STUDIOS"

 89€ από 180€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στη Ζαχάρω Ηλείας, σε δίκλινο Studio στο Anilio Plaza Apartments & Studios! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του Πολυχώρου! Παρέχονται ποδήλατα για κάθε ημέρα διαμονής καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος! 


 119€ από 240€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως ΚΑΙ 4 Άτομα στη Ζαχάρω Ηλείας, σε Μεζονέτα ή Διαμέρισμα στο Anilio Plaza Apartments & Studios! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του Πολυχώρου! Παρέχονται ποδήλατα για κάθε ημέρα διαμονής καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος! 

ΘΗΚΗ ΓΙΑ TABLET ΜΕ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ&ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΤΣΑΝΤΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ SULEHRIA STORE


7,50€ Μόνο για έναν Οργανωτή τσάντας με πολλές θήκες 13 συνολικά) και φερμουάρ, σε διάσταση 30x18,5x8,5 cm, σε μπεζ ή καφέ χρώμα, για να βάζετε τα πάντα σε τάξη μέσα στην τσάντα σας! Από την Sulehria Store στην Αθήνα ή με αποστολή σε όλη την Ελλάδα! Αρχικής Αξίας 25€ - έκπτωση 70%

ΜΟΝΤΕΡΝΟ UNISEX ΡΟΛΟΙ ΧΕΙΡΟΣ FASHION ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ PROTOTYPO

ΗΛΙΑΚΟ ΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΕΝΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΡΩΚΤΙΝΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ SULEHRIA STORES

MANICURE-PEDICURE-ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "F.K BY ΡΟΖ ΝΥΧΙ"