ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ROLL MAXX ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗ ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ

ΔΕΛΦΟΙ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ-2ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "HERMES HOTEL"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-€22 ΓΙΑ 100 ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΚΑΦΕ ESPRESSO 80% ARABICA-20% ROBUSTA ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΜΗΧΑΝΕΣ NESPRESSO

ΜΑΝΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΜΕΝΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ-ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΤΖΑΚΙΑ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

 Ρομαντικό τζάκι χωρίς παρενέργειες με TrueFlame-LEDs!! Μόνο 119€ για να αποκτήσετε ένα Τζάκι με True Leds Marrakesch, ασφαλές και καθαρό, χωρίς στάχτες, φωτιές, καμινάδες κτλ., χωράει παντού και το τοποθετούμε πολύ εύκολα, από την εταιρεία ''SavelΤrade'' στα Άνω Πατήσια, με δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα ή με Πανελλαδική αποστολή στον χώρο σας. Αρχικής αξίας 189€ - Έκπτωση 37%!!
 Μετατρέψτε το σαλόνι σας σε μαγικό τοπίο ....!! Μόνο 34,99€ για να αποκτήσετε ένα Mystic Pharao Firebox Επιτραπέζιο Τζάκι, αποτελεί την απόλυτα οικολογική εναλλακτική λύση στο συμβατικό κερί, διακοσμεί υπέροχα το σαλόνι σας, αποτελεί ένα πρώτης τάξεως δώρο για τα Χριστούγεννα και είναι σε λίγα λεπτά έτοιμο προς χρήση, από την εταιρεία ''SavelΤrade'' στα Άνω Πατήσια, με δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα ή με Πανελλαδική αποστολή στον χώρο σας. Αρχικής αξίας 66€ - Έκπτωση 47%!!

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 2 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ "ΑΣΚΗΤΙΚΗ"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΣΙΝΕΜΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ-ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "CINE ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ"

 Για Ένα Εισιτήριο Δύο Ατόμων για να Επιλέξετε Μία από τις Αγαπημένες Ταινίες της Εβδομάδας στο Cine Κολοσσαίον... την Πρεμιέρα της Πολυαναμενόμενης Ρομαντικής Κομεντί Όσα Φέρνει ο Χρόνος, από τον Σεναριογράφο των Μεγάλων & Αγαπημένων Επιτυχιών Μια Βραδιά στο Νόττινγκ Χιλ & Τέσσερις Γάμοι, Ρίτσαρντ Κέρτις... και την Υπέροχη Αισθηματική Ταινία Νυχτερινό Τρένο για τη Λισαβόνα με τους Μοναδικούς Κρίστοφερ Λι, Τζέρεμι Άιρονς & Σάρλοτ Ράμπλινγκ!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ/ΜΕ 4 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ INTERACTIVE ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "XANA ZOO"

 Η Κεφάτη Παρέα των Xana Zoo μετά την Τεράστια Επιτυχία τους Επιστρέφει Ξανά στην πόλη μας για Δύο Απολαυστικές Παραστάσεις! Μόλις από 4 ευρώ για Ένα (1) Εισιτήριο για τη Δημοφιλή, Διασκεδαστική και Interactive Παράσταση Xana Zoo του Μάνου Βαφειάδη σε Σκηνοθεσία Κώστα Καπετανίδη στο Θέατρο Ράδιο Σίτυ, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου! Η Τερέζα, ο Βασίλης και η Μαρία μαζί με την Αγελάδα, τον Φαταούλα, τον Παπαγάλο και όλη την υπόλοιπη θεότρελη παρέα τους, περιμένουν τους Μικρούς και Μεγάλους φίλους τους για να Τραγουδήσουν, να Χορέψουν, να Παίξουν και να Διασκεδάσουν με τις Μεγάλες και Γνωστές Επιτυχίες τους μέχρι τελικής πτώσεως…. 

ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΤΟ "CULTURAL RESORT&SPA VAELLA PALLAS"

 3ήμερο Πολυτέλειας, Χαλάρωσης και Απόδρασης στη Φύση, με 2 Διανυκτερεύσεις Δύο Ατόμων, σε Classic Double Room ή Junior Suite με Τζάκι, Πρωινό, Early Check in - Late Check Οut και Welcome Drink σε ένα Υπέροχο Προορισμό Απολαύσεων, στο Μοναδικού Design και Ύφους Cultural Resort & Spa Vaela Pallas, στο Αγαπημένο Ελατοχώρι, στους Πρόποδες του Μαγευτικού Ολύμπου! Αφουγκραστείτε την Υπέροχη Φύση, Αγκαλιάστε τ' Αστέρια του Ολύμπου, Ταξιδέψτε σε διαφορετικά Τοπία και Αφεθείτε στην οικογένεια του Vaela Pallas που με Αγάπη έχει Δημιουργήσει ένα Μοναδικό Προορισμό, όπου κάθε Διαμονή είναι και ένα Ταξίδι……σε Πολιτισμούς άλλων Χωρών! 

ΜΑΡΟΥΣΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΡΩΝ/ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΑΠΛΟ Η ΓΑΛΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ "YIA NYHAKIA"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΥΓΡΟ ΦΑΚΩΝ ΕΠΑΦΗΣ ICARE 240ML

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ 6 ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ "ΑΛ-ΛΙΝΑΡΔΟΥ"

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ/ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ 35 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΗΝΙΑΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ "Γ.ΡΟΖΟΛΗ"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΓΑΜΟΥ Η ΒΑΦΤΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ DJ "NK-ΝΙΚΟ ΚΟΥΦΟ"

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΠΛΗΡΕΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ CHECKUP ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ,ΓΥΝΑΙΚΕΣ Η ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΒΙΟΜΕΡΙΜΝΑ"

ΑΘΗΝΑ:ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ZUMBA-LATIN-ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ-HIPHOP-ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ-ΣΥΓΧΡΟΝΟ&ΜΠΑΛΕΤΟ "EVERY BODY DANCE"

ΠΑΛΙΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΓΙΑ 2 ΣΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΓΛΥΦΑΔΑ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-29€ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΕΧΝΙΚΗ OMBRE HAIR ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "STUNNING LOOKS BY JELLA"

 29€ για μία εφαρμογή με την νέα τεχνική OMBRE HAIR, το Look που έχουν λατρέψει πολλές Celebrities παγκοσμίως. Το OMBRE HAIR είναι ένα είδος ανταύγειας που γίνεται μόνο στο κάτω μέρος των μαλλιών δημιουργώντας ένα εφέ και πετυχαίνοντας μια φυσική διχρωμία στα μαλλιά. Οι διαβαθμίσεις είναι αρμονικές και φυσικές, ξεκινώντας από σκούρες στη ρίζα και καταλήγοντας σε ανοιχτές στην άκρη της τρίχας. Από το εξειδικευμένο και ολοκαίνουργιο κομμωτήριο STUNNING LOOKS BY JELLA στη Γλυφάδα. Αρχικής αξίας 60€. Έκπτωση 52%


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΜΙΚΡΟ Η ΜΕΓΑΛΟ SERVICE ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ/ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΥΑΛΙΣΜΑ-ΚΕΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ "CAR SPA"



Επενδύστε στην καλή και ασφαλή λειτουργία του αυτοκινήτου σας! Πραγματοποιήστε ένα μικρό ή ένα μεγάλο Service στο Car Spa και... καλό σας ταξίδι!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 25€ ΓΙΑ 8 ΜΑΘΗΜΑΤΑ TENNIS ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Α.Ο ΠΡΩΤΕΑ ΕΥΟΣΜΟΥ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΑΣΑΖ ENERGY KING MASSAGER ΜΕ 8 ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΜΕ ΓΟΥΝΑΚΙ



4,5€ για μοναδική άνεση και ασύγκριτη ζεστασιά στο σπίτι με ένα ζευγάρι γυναικείες παντόφλες με ύφασμα φλις εξωτερικά και εσωτερική επένδυση με γουνάκι, επιλέγοντας ανάμεσα σε μονόχρωμα και πολύχρωμα σχέδια, με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας από το κατάστημα “Christin” στο εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου, αρχικής αξίας 7€ - Έκπτωση 36%!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-6.9€ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΗ ΚΟΥΠΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

Π.ΦΑΛΗΡΟ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ "LOLLIPOP"

ΜΑΡΜΑΡΙ ΕΥΒΟΙΑΣ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ(Κ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ)ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΑΛΥΚΕΣ"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΚΑΡΤΑ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕ 19,9€

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΚΑΛΣΟΚΑΛΣΟΝ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ

ΟΥΓΓΑΡΙΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΣΕΓΚΕΝΤ-ΛΙΜΝΕΣ ΜΠΑΛΑΤΟΝ-ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ-8ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 3* ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΤΟΥΡΚΙΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΣΜΥΡΝΗ-ΜΠΟΥΡΣΑ-ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ-8ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 3* ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΑΥΣΤΡΙΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ-8ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 3* ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑΣ-ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ/ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ LIFTING ΧΩΡΙΣ ΝΥΣΤΕΡΙ

ΑΘΗΝΑ-ΓΚΑΖΙ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/CLUB-ΠΡΟΣΦΟΡΑ "SOCIALISTA BAR CLUB"

ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ:ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ&ΜΑΣΑΖ

Εκπληκτική τιμή για λαμπερό πρόσωπο! Μόνο 9€ από 120€ (-93%) για ένα (1) Βαθύ Βιολογικό Καθαρισμό Προσώπου, μία (1) Πρωτεϊνική Μάσκα Μεταξιού και μία (1) Ενυδάτωση με Βλαστοκύτταρα ή μη ενέσιμο Βotox ή μη ενέσιμο Υαλουρονικό Οξύ! Μία προσφορά από το νέο Κέντρο Αισθητικής +MEDIChic στο μετρό του Αγ. Δημητρίου.
Εκπληκτική τιμή χαλάρωσης & ευεξίας! Μόνο 5€ από 35 (-85%) για ένα επαγγελματικό, αναζωογονητικό anti-stress Full Body Massage με αιθέρια έλαια διάρκειας 30', για το ιδανικό... κλείσιμο μίας κουραστικής ημέρας, ιδανικό για άντρες και γυναίκες, στο ολοκαίνουριο MediChic στο Μετρό του Αγ. Δημητρίου. 
 12€ από 120€ Special Καθαρισμός Προσώπου για Άντρες & Γυναίκες. Αφορά (1) Βαθύ καθαρισμό (χωρίς ερεθισμούς) (1) Απολύμανση του δέρματος, (1) Μάσκα πρωτεΐνης η (1) ενυδάτωση ή (1) υαλουρονικό οξύ μη ενέσιμο, διεισδύουν στο δέρμα με ειδικά μηχανήματα που συμβάλουν στη Σύσφιξη+Λείανση της επιδερμίδας από το MEDIchic πλησίον metro Αγίου Δημητρίου!

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ SUPER DYNAMIC ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΣΥΣΦΙΞΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ "HAIR&BEAUTY SPA-LIPOGEN"

ΠΡΑΓΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΒΙΕΝΝΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ:ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΔΟΝΤΙΟΥ ΜΕ ΝΑΝΟ ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΡΗΤΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΛΟΝΔΙΝΟ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ/4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΠΛΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΦΟΥΣΤΕΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΜΠΟΥΦΑΝ ΠΑΛΤΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΤΑΓΙΕΡ

ΑΘΗΝΑ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΓΕΙΑΣ/ΕΞΕΤΑΣΗ TEST PAP

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΝΔΟΔΕΡΜΙΑΣ ΜΕ 8.90 ΕΥΡΩ-ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 40'

ΓΚΑΖΙ:ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ-ΣΠΙΤΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΤΟ "MICRAASIA HOLLY BAR"