ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ-ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ-ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ-ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ-ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΙΚΕΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ "ΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ-STUDIO ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΟΥ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ-ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΕΝΕΣΙΜΟ BOTOX

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:POWER PLATE-ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ "ART LIFE"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ-ΟΜΟΡΦΙΑ ΝΥΧΙΩΝ " 4 US"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑ

Ανακαλύψτε τα Μυστικά του Μακιγιάζ εν' όψει Εορτών και όχι μόνο, Και Μεταμορφώστε το Προσωπικό σας Στυλ, Εντυπωσιακά, Χρωματικά και Οικονομικά! Μόνο 10 ευρώ για Ένα (1) Επαγγελματικό Μακιγιάζ Προσώπου (Απλό ή Βραδινό) και Ένα (1) Ατομικό Μάθημα Προσωπικού Μακιγιάζ με Εκπαίδευση και Συμβουλές προσαρμοσμένες στα Χαρακτηριστικά του Προσώπου και της Εμφάνισης σας... με την Καλλιτεχνική Υπογραφή της Make up Artist Alexandra, στον μοντέρνας αισθητικής χώρο της, στο κέντρο της πόλης!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ-ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ "DERMABEAUTY"

Για ένα (1) πλήρες πρόγραμμα μόνιμης Laser Αποτρίχωσης, που περιλαμβάνει έξι (6) συνεδρίες σε Άνω Χείλος ή μασχάλες ή γραμμή bikini ή θηλές ή γραμμή κοιλιάς ή αυχένας για άνδρες, ή με μόλις 49€ για έξι (6) συνεδρίες σε Full Bikini, ή με μόλις 69€ για έξι (6) συνεδρίες σε στήθος ή πλάτες για άνδρες ή με μόλις 99€ για έξι (6) συνεδρίες σε όλο το πόδι για γυναίκες ή σε πλάτη και στήθος για άνδρες, με το πιο διάσημο, εξελιγμένο και τεχνολογικά προηγμένο σύστημα Laser “Laser Alexandrite Synchro Replay ”! Ανώδυνα, εγγυημένα, άμεσα, αποχαιρετάς τη περιττή τριχοφυΐα, εδώ, στο νέο πάθος της ζωής σου, το ολοκαίνουριο και πολυδύναμο Δερματολογικό Κέντρο Ομορφιάς Dermabeauty, στο κέντρο της πόλης! Η λάμψη των γιορτών ...ξεκινά από εσένα!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΔΟΝΤΙΩΝ ΜΕ LED LANAFORM

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ-ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΕ ΚΟΥΠΑ-PUZZLE-ΜΑΞΙΛΑΡΙ-ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ:ΠΡΟΙΟΝΤΑ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΑΥΞΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΨΟΤΗΤΑΣ-ΠΩΛΗΣΕΩΝ SITE

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΕΣ GEL ΝΥΧΙΩΝ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΕΠΙΤΟΙΧΙΕΣ ΣΟΜΠΕΣ ΑΛΟΓΟΝΟΥ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΑΞΕΣΟΥΑΡ IPHONE 4/4S-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:MINI HD MPEG4 ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΕΣ


Μόνο 26€ για το μικρότερο σε μέγεθος (mini) high definition mpeg4, αποκωδικοποιητή - δέκτη τηλεόρασης usb για φορητούς και σταθερούς υπολογιστές για να μπορούν όλοι να βλέπουν τα αγαπημένα τους προγράμματα όπου και αν βρίσκονται. Το καλύτερο δώρο για το καλοκαίρι. ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ για ΟΛΗ την Ελλάδα. Αρχική αξία 48€. Έκπτωση 46%.

Το επίγειο αναλογικό σήμα, σταματά οριστικά για τη Θεσσαλονίκη στις 14 Δεκεμβρίου! Αποκτήστε τώρα με 39,90€ έναν ψηφιακό αποκωδικοποιητή Mini HD DVB-T, High definition, MPEG4, που τοποθετείται απευθείας στην υποδοχή scart της τηλεόρασής σας, και δεν έχει ανάγκη άλλα καλώδια, καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο ή εναλλακτικά 45€ μαζί με καλώδιο HDMΙ για την καλύτερη δυνατή εικόνα και ήχο, αρχικής αξίας 55€ και 60€ αντίστοιχα από το emporakos.gr με Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Έκπτωση 27%

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ-ΒΙΒΛΙΑ "CHEAP-BOOKS.GR"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ-ΑΝΤΡΙΚΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ TOMMY HILFIGER

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΜΑΓΕΙΡΙΚΑ ΣΚΕΥΗ-ΕΜΑΓΙΑ ΓΑΣΤΡΑ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΑΡΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΡΟΛΟΓΙΑ GUESS

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ-ΕΚΓΥΜΝΑΣΗ ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ-STEPPER


Stepper? Η τέλεια άσκηση! Τώρα πιο τέλεια και βολική για μεταφερόμενο stepper! Αποκτήστε το απόλυτο μικρό και εύκολο στη μεταφορά stepper για να γυμνάζεστε οπουδήποτε, όποτε κάνετε κέφι! Πανελλαδική αποστολή!
Το super τέλειο μίνι πολυόργανο γυμναστικής με 19€ μόνο! Με το Iron Gym γυμνάζετε το κορμί σας από την κορφή ως τα νύχια! Πρωτοποριακός σχεδιασμός για το πρωτοποριακό μονόζυγο! Πανελλαδική αποστολή!
Perfect Sit-Up! Τα λέει όλα το όνομα του! Αποκτήστε το πρωτοποριακό μηχάνημα εκγύμνασης κοιλιακών που θα προσφέρει την τελειότητα στους κοιλιακούς με σίγουρα αποτελέσματα για σφριγηλό σώμα, από το All Sports Club, μόνο με 85€! 

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ:PROMO2FB-ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ-ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΤΟΣΤΙΕΡΕΣ-ΣΑΝΤΟΥΙΤΣΙΕΡΕΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΚΑΦΕΤΙΕΡΕΣ ΦΙΛΤΡΟΥ

ΔΩΡΕΕΣ-ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΑΚΑΚΙΑ-ΖΑΚΕΤΑΚΙΑ-JACKET

ΝΥΜΦΑΙΟ:ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΙΝΟΥΡΙΑ"

ΠΟΖΑΡ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ:ΞΕΝΩΝΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ "ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ"

Ο Ξενώνας "Καλλίνικος" σας Προσφέρει την Δυνατότητα να Απολαύσετε την Αυθεντική Μακεδονική Φιλοξενία. Μόνο 44€ για Μία (1) Διανυκτέρευση ή 69€ για Δύο (2) Διανυκτερεύσεις για Δύο (2) Άτομα και Χαρείται Απλόχερα την Ομορφιά της Φύσης και τα Πανέμορφα Δωμάτια. Συνδυάστε Ορειβασία και Αναρρίχηση, Εκδρομές και Περιπάτους στους Καταπληκτικούς Καταρράκτες, τα Πλακόστρωτα Μονοπάτια, τα Πεζούλια αλλά και τα Δρομάκια. Μία Προσφορά Αρχικής Αξίας 75€-115€ - ΈΚΠΤΩΣΗ 41%

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "EMOTIONS COUNTRY RESORT"

ΠΗΛΙΟ:ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "ΕΡΩΦΙΛΗ"

ΚΑΣΤΟΡΙΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "GIORGIO INN"

BANSKO ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΔΙΑΜΟΝΗ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

BANSKO:ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "RAGNUM HOTEL & SPA 4*"

ΝΑΥΠΛΙΟ:ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Ναύπλιο, Εορταστικό Πακέτο: 135€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, welcome drink και παραδοσιακά γλυκά και κρασί στο δωμάτιο σας! Κάντε της βόλτες σας στο γραφικό Ναύπλιο, επισκεφτείτε το Παλαμήδι και περάστε αξέχαστα. 
Ναύπλιο: 99€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο σε πολυτελές ξενοδοχείο με πρωινό και late check out. Αποδράστε σε ένα από τα πιο ρομαντικά μέρη της Πελοποννήσου και ζήστε ένα φανταστικό 3ήμερο. 

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ/ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ:ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "MEDITERANNEAN VILLAGE AND SPA"

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ:ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "CHATEAU ROND SUITES"

Για μία (1) 3ήμερη Χριστουγεννιάτικη απόδραση δύο (2) ατόμων, με διαμονή τριών (3) ημερών και δύο (2) διανυκτερεύσεων ή, δεύτερη επιλογή, με μόλις 293€ για 4ήμερη διαμονή με (3) διανυκτερεύσεις κατά την περίοδο από 27-12-2012 – 29-12-2012 ή από 02-01-2013 – 04-01-2013. Δύο επιλογές γορτινής ξεγνοιασιάς σε μοναδικές πολυτελείς δίκλινες σουίτες με σούπερ ημιδιατροφή (πρωινό & βραδινό), αλλά και με δωρεάν χρήση χαμάμ και υδρομασάζ, όλα στο 5*Chateau Rond Suites, μία ανάσα από τα ιαματικά Λουτρά Πόζαρ, στο Λουτράκι Αριδαίας! Ατμόσφαιρα γιορτινή, χριστουγεννιάτικο πνεύμα μπροστά στο τζάκι και απόδραση χωρίς τύψεις! Μόνο οικονομία & μαγεία!

Απολαύστε ένα Super Εορταστικό τριήμερο 2 ατόμων στο πανέμορφο Πόζαρ στο Λουτράκι Αριδαίας! Διαμονή στο πολυτελές Chateau Rond σε ευρύχωρη Σουίτα με πρωϊνό και ένα γεύμα στο εστιατόριο Υδρόλιθος! Δωρεάν χρήση χαμάμ και πισίνας με υδρομασάζ σε prive χώρο!