ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ-ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ "QUALITE COIFFURE"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ-ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΧΙΩΝ "ESTETICA"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:FROZEN YOGURT "YOGURTLANDIA"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ"AUTO SERVICE ΚΑΤΣΙΟΛΑΣ"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ "SEA FOOD RESTAURANT ΒΥΘΟΣ"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΦΑΓΗΤΟ-ΚΡΕΠΕΡΙ "CREPERI MASATO"

Για Δύο (2) Γλυκές ή Δύο (2) Αλμυρές Κρέπες ή Συνδυασμό τους, με Υλικά της Επιλογής σας! Δεύτερη Επιλογή και μόλις με 2,70 ευρώ για Ένα (1) Εκπτωτικό Κουπόνι Αρχικής Αξίας 6 ευρώ με Ελεύθερη Επιλογή από τον Πλούσιο Κατάλογο σε Κρέπες, Ομελέτες, Βάφλες, Κρύα Σάντουιτς, Σαλάτες, Hot Dog και άλλες Υπέροχες Γευστικές Προτάσεις! Ιδιαίτεροι & Πρωτότυποι Συνδυασμοί Γεύσεων, με Γλυκές & Αλμυρές Απολαύσεις, σε Προκαλούν και σε Προσκαλούν να τις γευθείς με Delivery Παράδοση στο Χώρο σας ή Take away Παραγγελία ή Dine in ... από τη Διακεκριμένη Creperie Masato, στο Κέντρο της πόλης μας! 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ-ΘΕΑΤΡΑ"ΓΙΝΑΜΕ ΒΟΥΛΗ ΚΑΛΛΙΓΡΑΦΙΑ"

Μόλις 20 ευρώ για 2 Εισιτήρια (μόνο 10 ευρώ κατά άτομο) για την Άκρως Διασκεδαστική Σατιρική Επιθεώρηση Γίναμε Βουλή Καλλιγραφία, στο Ανακαινισμένο Θέατρο Ράδιο Σίτυ με το Αχτύπητο Δίδυμο των Αγαπημένων Στάθη Ψάλτη & Μάρθα Καραγιάννη, πλαισιωμένοι από τους Σόφη Ζαννίνου, Βασίλη Κούκουρα, Χριστίνα Ψάλτη, Πέννυ Σταθάκη, Τίσσα Βασιλάκη, Μαρία Σικιανάκη, Ντίνο Σπυρόπουλο και Βασίλη Ζωνόρο! Μια Παράσταση με Άφθονο Γέλιο, Χορό & Τραγούδι... για να ξεχάσουμε τον πόνο μας και να γελάσουμε μέχρι δακρύων... σε σκηνοθεσία του Φώτη Μεταξόπουλου! 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΚΕΝΤΡΑ LASER ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ/LIFTING ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Για Μία (1) Ολοκληρωμένη Συνεδρία της Διάσημης Μη Επεμβατικής Θεραπείας Lifting Προσώπου με Fractional RF και τη Μέθοδο Thermolift σε Όλα τα Σημεία του Προσώπου σας (Full Face) σε Συνδυασμό με Θεραπευτικό Πρωτόκολο Αντιγήρανσης για Άμεσα & Εντυπωσιακότατα Αποτελέσματα Λάμψης, Σύσφιξης του Δέρματος, Επαναφοράς του Οβάλ του Προσώπου, Δραστική Μείωση των Βαθιών Ρυτίδων & των Ρυτίδων Έκφρασης! Lifting Προσώπου, με Επαναδόμηση του Κολλαγόνου για πιο Σφιχτό και πιο Λαμπερό Δέρμα χωρίς Νυστέρι... με την Εγγύηση Αποτελέσματος του Εξειδικευμένου Κέντρου Laser και Αισθητικής Laserline Clinics στο κέντρο της Θεσσαλονίκης! 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ-ΦΩΤΟΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ-ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ "VIVA LA VITA"


16€ για μία Πλήρη Περιποίηση Προσώπου που περιλαμβάνει Οξυγονοθεραπεία με Ατμό για Λάμψη, Ανανέωση και Σύσφιξη Δέρματος, Λεπτομερή Καθαρισμό Στιγμάτων, Μασάζ Προσώπου, Θεραπεία Ματιών για Μαύρους Κύκλους, Ρυτίδες και Πρήξιμο ματιών, μία Αποτρίχωση Άνω Χείλους και ένα Σχήματισμό Φρυδιών, από τα Γυμναστήρια Viva La Vita, αρχικής αξίας 90€.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ-ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ:ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ-WEBHOSTING-DOMAIN.GR

400€ για την κατασκευή μιας δυναμικής ιστοσελίδας με 7 custom-made συνδεμένες ιστοσελίδες, Facebook page, webhosting, κατωχύρωση Domain .gr, newsletter με αποστολή 12,000 email/month απο την εταιρεία webtrust στο χαλάνδρι. Αρχικής αξίας 1150€ 

140€ για μία δυναμική ιστοσελίδα, προσωπική ή εταιρική με εντυπωσιακό σχεδιασμό και άριστη λειτουργικότητα που περιλαμβάνει φιλοξενία, domain name, απεριόριστους λογαριασμούς emails, SEO προβολή και πολλές ακόμα παροχές που θα σας φέρουν πιο κοντά και πιο γρήγορα από ποτέ στο κοινό που σας ενδιαφέρει, από την “Ιστοτεχνική”, αρχικής αξίας 1100€ - Έκπτωση 87%!!!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ ΡΟΥΧΩΝ "LAUNDRY BALL"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΦΟΥΡΝΟ ROBOT HOBBY

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΓΟΥΡΙΑ ΣΕ 2 ΧΡΩΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ-ΨΗΦΙΑΚΟΙ ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΑΛΚΟΟΛ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΟΜΠΕΣ ΧΑΛΑΖΙΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:AB ROCKET-ΟΡΓΑΝΑ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ:ΞΕΘΑΜΠΩΜΑ ΦΑΝΑΡΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ"PAINTBULL"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ-UNISEX ΡΟΛΟΓΙΑ MARC ECKO

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΤΑΧΥΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑΣ ΜΠΑΝΙΟΥ/ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ-ΝΕΡΟΥ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΓΟΥΡΙΑ ΑΠΟ ΚΕΡΑΜΙΚΕΣ ΧΑΝΤΡΕΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ:ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΕΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:GADJET-ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ "UFO GAME"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ-ΑΝΔΡΙΚΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ESPRIT

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΜΠΙΣΚΟΤΟΜΗΧΑΝΕΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΟΥ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ-ΣΕΤ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ-ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ-ΚΟΛΙΕ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΒΙΒΛΙΑ-DVD "ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΝΙΛΣ ΧΟΛΓΚΕΡΣΟΝ"

ΚΑΛΑΜΑΤΑ:ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "AKTI TAYGETOS CONFERENCE RESORT"

ΜΠΑΝΣΚΟ:ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "HOTEL BANDERITSA 4*"

ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΟ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ:ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ

3 Εορταστικές Ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις στο Πλατύστομο Φθιώτιδος τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στο 4 αστέρων Thermae Platystomou Resort & Spa, σε πολυτελές δίκλινο δωμάτιο με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό), με 249€ από 500€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τα 2 άτομα! Την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πραγματοποιείται Revegion με εορταστικό μενού! Παρέχεται μία χρήση της εσωτερικής πισίνας του Yδροθεραπευτηρίου ημερησίως, το οποίο περιλαμβάνει Yδρογυμναστική, Aντίστροφη κολύμβηση, Mασάζ ποδιών, Αντίστροφο βάδισμα, Yδρομασάζ, Nεροκουρτίνες για τον αυχένα, Kανόνια για την πλάτη, Jacuzzi, Aερομασάζ! Για ένα παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Απολαύστε 3 εορταστικές ημέρες στο Πλατύστομο Φθιώτιδος!!!

ΒΥΖΙΤΣΑ ΠΗΛΙΟΥ:ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ

ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ:ΞΕΝΩΝΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ "ΤΣΕΓΑΝΗ"

ΝΑΥΠΛΙΟ:ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "AMALIA NAFPLIO HOTEL"

3 Εορταστικές Ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις στο Ναύπλιο τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στο 4 αστέρων Amalia Nafplio Hotel, σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό σε μπουφέ, με 169€ από 340€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τα 2 άτομα! Την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς παρέχεται Gala με πλούσιο βραδινό μπουφέ και ζωντανή μουσική! Προσφέρεται 1 ποτό καθημερινά ανά άτομο στο Piano Bar του Ξενοδοχείου! Για 2 παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00! Απολαύστε 3 γεμάτες εορταστικές ημέρες στο κοσμοπολίτικο Ναύπλιο !!!

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ:ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ΥΨΙΒΑΤΟΝ MOUNTAIN RESORT"

ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓΡΙΑΣ-ΒΟΛΟΣ:ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "VALIS RESORT"

ΚΑΣΤΟΡΙΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "EUROPA"

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ:ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΞΕΝΩΝΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ "ΜΕΛΙΜΝΙΑ"

ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ:ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ZEUS HOUSES"

BANSKO ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΜΟΝΗ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-ΜΕΤΕΩΡΑ:ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ ΠΗΛΙΟΥ:ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΔΙΟΜΗΔΗ"

Μαγικές Μέρες στη Μακρινίτσα Πηλίου!!159€ από 310€ για 4ήμερη διαμονή 2 ατόμων με 3 διανυκτερεύσεις, σε standard δίκλινο δωμάτιο πηλιορείτικης παραδοσιακής αρχιτεκτονικής με πρωινό και σπιτικά γλυκά εδέσματα στο δωμάτιο, στο Αρχοντικό Διομήδη, στη πανέμορφη Μακρινίτσα Πηλίου. Το εντυπωσιακό κτίριο του 18ου αιώνα αποτελεί αυθεντικό απόσταγμα της ιστορίας και της αρχιτεκτονικής του τόπου και είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί την περίοδο των Εορτών για στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης . Έκπτωση 49%!!

ΑΡΑΧΩΒΑ:ΔΙΑΜΟΝΗ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΣΠΟΤΙΚΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ:ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ

Δεσποτικό Ιωαννίνων: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Μοναδικές, ξεχωριστές γιορτές , με χρώμα και άρωμα ελληνικής φύσης, σε άνετα δωμάτια με όλες τις ανέσεις και σε εκπληκτική τιμή! 
79€ για 4ήμερη απόδραση (3 διανυκτερεύσεις) σε δίκλινο δωμάτιο στο υπέροχο Δεσποτικό Ιωαννίνων με πλούσιο πρωινό, δωρεάν διαμονή για το πρώτο παιδί έως 8 ετών και εορταστική ατμόσφαιρα, για την περίοδο από 27-12-2012 έως 07-01-2013 στο Διαμάντι Hotel , αρχικής αξίας 131€. Έκπτωση 40%!
79€ το δίκλινο δωμάτιο, 4 ημέρες (3 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα, με πλούσιο πρωινό, στο Δεσποτικό Ιωαννίνων, στο Diamanti Hotel για την περίοδο 27/12/2012 έως 08/01/2013. Για ένα παιδί έως 8 ετών, η διαμονή είναι δωρεάν. Αρχική τιμή 118€, έκπτωση 33%.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - ΦΩΤΑ!!79€ από 118€ για ένα 4ήμερο (3 διανυκτερεύσεις) δύο Ατόμων με Πρωινό στο Diamanti Hotel που βρίσκεται στο ΔΕΣΠΟΤΙΚΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ!! Το στολίδι του Δεσποτικού είναι το παραδοσιακό πέτρινο ξενοδοχείο «Διαμάντι» και έτοιμο να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και φυσικής διαβίωσης. Έκπτωση 33%!!