ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ LOUKUMAMI ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ EL TACO BUENO AUTENTICO ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 28€ ΓΙΑ ΓΕΥΜΑ 2 ΑΤΟΜΩΝ

ΑΙΓΙΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ HOTEL RACHEL

ΛΟΥΤΡΑ ΑΙΔΗΨΟΥ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ALKISTIS HOTEL"

 Τετραήμερο Αγίου Πνεύματος στα Λουτρά Αιδηψού, στο Alkistis Hotel! 99€ για 3 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο με πλούσιο πρωινό ή 149€ για 3 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο με πλούσιο πρωινό και ημιδιατροφή! Δωρεάν διαμονή για ένα παιδί έως 6 ετών, late check out (18:00) και welcome drink!!
 Αποδράστε τον Ιούνιο στα Λουτρά Αιδηψού, στο Alkistis Hotel! 109€ για 3 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο με πλούσιο πρωινό ή 159€ για 3 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο με πλούσιο πρωινό και ημιδιατροφή! Δωρεάν διαμονή για ένα παιδί έως 6 ετών, late check out (18:00) και welcome drink!!

ΠΟΡΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2015 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 35€/ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΑ STUDIOS "KOSTIS VILLAS"

ΣΕΤ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 4,9€

ΠΛΥΣΙΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ "PAPADOPOULOS CAR WASH"

 5€ για έναν επαγγελματικό και ολοκληρωμένο καθαρισμό του αυτοκινήτου σας εσωτερικά και εξωτερικά (με κέρωμα) καθώς και απολύμανση του A/C, για να ξαναγίνει γρήγορα και οικονομικά σαν καινούριο, από τους επαγγελματίες του Papadopoulos CarWash στον Κορυδαλλό, αρχικής αξίας 15€ - Έκπτωση 67%!!!

KUNDALINI/HATHA YOGA ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 9€ ΓΙΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ "MYYOGA"

ΤΗΝΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "PORTO GANGO HOTEL" ΜΕ 99€

 99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών στην Τήνο, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ στο Porto Tango Hotel! Παρέχεται δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι κατά την άφιξη και την αναχώρηση, καθώς και Εarly check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 3 ημέρες τις ομορφιές του Κυκλαδίτικου νησιού! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!