ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ-ΚΑΝΑΠΕΔΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ SLEEP CLEAN

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ LATIN-HIP HOP & ZUMBA BURST ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ BAILA CONMIGO ΣΤΟΝ Ν.ΚΟΣΜΟ

 14€ για Δωρεάν εγγραφή και ένα μηνιαίο πρόγραμμα με 7 μαθήματα χορού latin συν ένα μάθημα Δώρο, από τη Σχολή Χορού Baila Conmigo dance and fitness studio στο Ν. Κόσμο! Αρχικής αξίας 28€. Έκπτωση 50%!
 9€ Μόνο για Ένα Μήνα Μαθήματα hip hop (4 μαθήματα ωριαία) στη Σχολή Χορού Baila Conmigo στο Νέο Κόσμο! Ένας Μοντέρνος Χορός που θα διαπιστώσετε ότι εκτός από μία εξαιρετική άσκηση ολόκληρου του σώματος, το hip hop, προσφέρει και μία απόδραση από τους ταχύτατους ρυθμούς της καθημερινότητας! Για όλες τις ηλικίες! Αρχικής Αξίας 18€ - έκπτωση 50% 8€ Μόνο για Ένα Μήνα Μαθήματα ZUMBA BURST (4 μαθήματα μισάωρα) στη Σχολή Χορού Baila Conmigo στο Νέο Κόσμο! Τώρα ο Διάσημος Μοντέρνος Χορός ZUMBA, ακόμα πιο Δυνατός και με Γρήγορότερο Ρυθμό! Σμιλέψτε το Σώμα σας με τον πιο Διασκεδαστικό τρόπο!! Αρχικής Αξίας 18€ - έκπτωση 55%

ΑΝΤΡΙΚΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΟΤΛΕ GAP ΣΕ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΙΣΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 24,9 ΕΥΡΩ

ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ "ALEXANDER THE GREAT" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

 Για Ένα (1) Εισιτήριο Προνομιακών Θέσεων για το Κορυφαίο Καλλιτεχνικό Γεγονός της Χρονιάς, την Πολυαναμενόμενη Μουσικοθεατρική Υπερπαραγωγή Alexander the Great. Rock Opera, του Κωνσταντίνου Αθυρίδη, από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, για 4 Μοναδικές Παραστάσεις στο Πανέμορφο Βασιλικό Θέατρο, από τις 23 έως τις 26 Οκτωβρίου! Ο Μέγας Αλέξανδρος Ετοιμάζεται να Ξανακατακτήσει τον Κόσμο... Ξεκινώντας από την Θεσσαλονίκη και συνεχίζοντας με Παγκόσμια Περιοδεία, Μέσα από Μία Λαμπερή Παράσταση που θα μας Φέρει Κοντά στον Δυναμισμό, στο Όνειρο και στην Ανθρώπινη Φύση του Μεγάλου Αλεξάνδρου! Η Προσφορά αφορά Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων!

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "HOTEL ΑΛΜΩΠΙΑ"

 Για 3ήμερο Αναζωογόνησης και Χαλάρωσης με Δύο (2) Διανυκτερεύσεις, Δύο (2) Ατόμων σε Double Standard Room με Τζάκι, με Πλούσιο Πρωινό, Δωρεάν Σάουνα, Δυνατότητα Early Check in - Late Check out και Απεριόριστη Κατανάλωση Cafe καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας στο Παραδοσιακό Hotel Αλμωπία, στον Επίγειο Παράδεισο των Λουτρών Πόζαρ στο Λουτράκι Αριδαίας! Αναζωογονηθείτε στους Υπέροχους Ιαματικούς Καταρράκτες και τα Υδροθεραπευτήρια...Απολαύστε τη Μοναδική Εμπειρία του Νatural Spa και ακολουθήστε τους παλμούς της Φύσης μέσα από άγνωστα Μονοπάτια υπέροχες Διαδρομές και εντυπωσιακά Χρώματα! 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣΑΖ-AROMATHERAPY MASSAGE ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑΣ EUPHORIA

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΚΩΜΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΚΑΦΕ ΟΝΕΙΡΩΝ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΟΦΟΥΛΗ

 Για Δύο (2) Εισιτήρια (μόλις 5 ευρώ κατά άτομο) της Υπέροχης Κωμικής Παράστασης Καφέ Ονείρων με τους Γιάννη Λαζαρίδη, Βαγγέλη Μάγειρο, Χρίστο Κοκαράκη, Σοφία Κοπαΐδου και Άνθιμο Κατιρτζόγλου, στο Θέατρο Σοφούλη! Ανακαλύψτε τι Μπορεί να Συμβεί…. Όταν Ένας Παππούς με Αλτσχάιμερ που δεν Θυμάται και πολλά, συναντήσει μια Γιαγιά που δεν Θυμάται τίποτα… στην Απολαυστική Κωμωδία του Άνθιμου Κατιρτζόγλου, που θα σας Μείνει Αξέχαστη Προσφέροντας σας Άφθονες Στιγμές Γέλιου!