ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΣΕΛΙ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΣΕΛΕΥΚΟ

ΜΥΚΟΝΟΣ(ΕΛΙΑ)ΠΑΣΧΑ-ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "VILLA MARIA"

 Πάσχα ή Πρωτομαγιά στην κοσμοπολίτικη Μύκονο! Μόνο 149€ από 299€ (-50%) για 3 διανυκτερεύσεις (περίοδος του Πάσχα ή Πρωτομαγιάς) ή 99€ από 199€ (περίοδος εκτός Πάσχα) για 2 διανυκτερεύσεις με διαμονή 2 ατόμων σε δίκλινο διαμέρισμα με θέα και πρωινό στην Villa Maria στη φημισμένη παραλία Ελιά.

 Πάσχα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο! Μόνο 199€ από 399€ (-50%) για 4 διανυκτερεύσεις (περίοδος του Πάσχα) ή 99€ από 199€ (περίοδος εκτός Πάσχα) για 2 διανυκτερεύσεις με διαμονή 2 ατόμων σε δίκλινο διαμέρισμα με θέα και πρωινό στην Villa Maria στη φημισμένη παραλία Ελιά.

ΚΑΤΌΙΚΟΝ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ MUAY THAI ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "MALIKOUTIS CAMP"

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ Η ΒΑΠΤΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΑΧΑΡΙΤΣΕΣ

ΣΟΥΤΙΕΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ WWW.E-CHRISTIN.COM

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ "ERGOFIT" ΣΤΟΝ Ν.ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΜΗΝΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "SAN MARCO HOTEL"

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΑΡΕΤΗ ΣΤΗ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ-ΝΥΧΙΩΝ




 Brazilian Keratin!!50€ από 120€ για μία (1) θεραπεία μαλλιών Brazilian Keratin διάρκειας έως και 6 μήνες από το Κομμωτήριο Αρετή στην περιοχή της Λυκόβρυσης. Τέλειο αποτέλεσμα για μείωση του όγκου των μαλλιών και αποκτήστε λαμπερά, ίσια και πλούσια μαλλιά. Έκπτωση 58%!!
 12€ για μία Βαφή Ρίζα, ένα Λούσιμο και ένα φορμάρισμα, με την άριστη εξυπηρέτηση του Κομμωτηρίου Αρετή, στη Λυκόβρυση, αρχικής αξίας 35€.

17€ για ένα (1) χτένισμα, ένα (1) λούσιμο, ένα (1) manicure (απλό ή γαλλικό) και ένα (1) pedicure (απλό ή γαλλικό), με την άριστη εξυπηρέτηση του Κομμωτηρίου Αρετή, στη Λυκόβρυση, αρχικής αξίας 58€. 


ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "ROBERTO COIFFURE ΣΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΒΑΦΗ-ΚΟΥΡΕΜΑ/ΘΕΡΑΠΕΙΑ BRAZILIAN KERATIN TREATMENT ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ROBERTO COIFFURE

 18€ για 1 Βαφή βιολογική σε όλο το κεφάλι, 3 Χτενίσματα (ίσιωμα ή φλου), 1 Κούρεμα και 1 Θεραπεία αναδόμησης μαζί με λουσίματα, για όλα τα μήκη μαλλιών με επαγγελματικά προϊόντα Wella, L’ oreal και KMS, για μια πλήρη περιποίηση μαλλιών που θα ανανεώσει εμφάνιση και διάθεση!!! Στο ζεστό και φιλόξενο χώρο του Roberto Coiffure, στο Καματερό. Αξίας 110€. Έκπτωση 84%.

 Best Offer!!! Μόνο 20€ για την επαναστατική θεραπεία Brazilian Keratin Treatment (χωρίς ίχνος φορμαλδεΰδης) για Όλα τα μήκη μαλλιών, που σας χαρίζει ολόισια, μεταξένια και χωρίς φριζάρισμα μαλλιά με αποτέλεσμα που διαρκεί έως και 5 μήνες, στο ζεστό και φιλόξενο χώρο του Roberto Coiffure, στο Καματερό. Αξίας 60€. Έκπτωση 67%.

ΡΟΔΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 20€ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "KALITHEA SUN AND SKY"

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 30€ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

 Διακοπές στη ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ: Από 30€ το άτομο για Διανυκτέρευση στο κοσμοπολίτικο ξενοδοχείο ''Marina Bay Hotel'' στη Σκάλα! ...Γιατί η οικονομική διαμονή σε ποιοτικά ξενοδοχεία δεν είναι πλέον πολυτέλεια μόνο των ξένων! Δυνατότητα κράτησης ακτοπλοϊκών ή αεροπορικών εισιτηρίων!

 Διακοπές στη ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ: Από 35€ το άτομο για Διανυκτέρευση στο παραδοσιακό ξενοδοχειακό συγκρότημα ''Porto Skala Hotel - Village'' στην κοσμοπολίτικη Σκάλα! ...Γιατί η οικονομική διαμονή σε ποιοτικά ξενοδοχεία δεν είναι πλέον πολυτέλεια μόνο των ξένων! Δυνατότητα κράτησης ακτοπλοικών ή αεροπορικών εισιτηρίων!

ΠΑΡΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "ASTERAS PARADISE"

 Βρεθείτε στο πιο ξακουστό νησί του Αιγαίου και απολαύστε διακοπές τις ημέρες του Πάσχα (18/4/2014 - 21/4/2014), με διαμονή στο Asteras Paradise και έκπτωση έως 46%!!

ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ "OUAOU.GR"

ΛΑΜΠΕΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 2,75 ΕΥΡΩ

ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΑΛ-ΛΙΝΑΡΔΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗΣ-ΣΥΣΦΙΞΗΣ-ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

 Για super body πακέτο με 30!! Συνεδρίες Λιποδιάλυσης, Σύσφιξης και Καταπολέμησης της Κυτταρίτιδας15 συνεδρίες με το Επαναστατικό Μηχάνημα Jupiter (διάρκειας 45' η κάθε μία) και 15 συνεδρίες με θερμαντικό gel (διάρκειας 30' η κάθε μία), για έντονη υπεραιμία, αύξηση κυκλοφορίας του αίματος και γρήγορη λιπόδιαλυση! Τα απίστευτα αποτελέσματα απογειώνονται με τα επώνυμα προϊόντα Juliette Armand και με την εγγύηση του Κέντρου Αισθητικής ΑΛ- Λινάρδου! Αλλάξτε σώμα και διάθεση τώρα!!