ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "HAIR STUDIO EVI" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΑΠΟ 7 ΕΥΡΩ

 Ανανεώστε την Ανοιξιάτικη Εμφάνιση & την Εορταστική Διάθεση σας, με Τρεις Εξαιρετικές Προτάσεις Ολοκληρωμένης Ανανέωσης των Μαλλιών σας, στον Όμορφο Χώρο του Hair Studio Εvi στην Τούμπα! Πρώτη Επιλογή μόλις με 7 ευρώ για Χτένισμα (συμπεριλαμβανομένου Σινιόν), Θεραπεία Αναδόμησης & Λάμψης και Λούσιμο Μαλλιών! Δεύτερη Επιλογή μόνο με 19 ευρώ για Ολική Βαφή Μαλλιών με Επώνυμα Προϊόντα Schwarzkopf ή Everline Χτένισμα (συμπεριλαμβανομένου Σινιόν), Θεραπεία Αναδόμησης & Λάμψης και Λούσιμο Μαλλιών! Τρίτη Επιλογή μόλις με 23 ευρώ για Ανταύγειες (σε όλο το Κεφάλι), Χτένισμα (συμπεριλαμβανομένου Σινιόν), Θεραπεία Αναδόμησης & Λάμψης και Λούσιμο Μαλλιών!

ΚΡΑΣΙ(ΛΕΥΚΟ Η ΚΟΚΚΙΝΟ) ΔΙΤΤΟΣ ΤΣΑΝΤΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

 Πάσχα και Γιορτές με Επώνυμο Κρασί, σε Απόλυτα Εορταστική Τιμή!!! Μόλις 19,50 ευρώ για Έξι (6) Φιάλες Κρασί (Λευκό ή Κόκκινο) της Επώνυμης Ετικέτας Διττός Τσάνταλη, από Εκλεκτές Ποικιλίες, που ξεχωρίζουν για το Πλούσιο Άρωμα τους και τη Σπάνια Γεύση τους, για να συνοδέψουν το Εορταστικό σας Τραπέζι και όχι μόνο, τα Βράδια με την Παρέα σας ή για να τα Δωρίσετε στα Αγαπημένα σας Πρόσωπα... από την Εξειδικευμένη Κάβα Κρασιών και Ποτών Wine24shop.gr στην περιοχή της Βούλγαρη, με Παραλαβή από το Κατάστημα ή με Δυνατότητα Αποστολής στο Χώρο σας, σε όλη την Ελλάδα! 

ΧΑΝΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ "CHRISPY WORLD"&"RAINBOW APARTMENTS"


 Διακοπές στα ΧΑΝΙΑ: Από 18€ το άτομο για Διανυκτέρευση στα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα ''Rainbow Apartments'' στο Μακρύ Τοίχο! Δυνατότητα κράτησης ακτοπλοϊκών ή αεροπορικών εισιτηρίων!

ΤΗΝΟΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ "THEOXENIA HOTEL"

ΕΛΑΤΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ)4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΜΙΚΡΗ ΑΡΚΤΟΣ"

 Πάσχα στην Ελάτη Τρικάλων, στο Ξενοδοχείο Μικρή Άρκτος! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ, με 149€ από 298€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι, Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες!
 89€ από 180€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, στην Ελάτη Τρικάλων, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ στο Ξενοδοχείο Μικρή Άρκτος! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι, Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! 

ΑΝΤΙΚΥΡΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "HOTEL IRIDANOS"

ΠΑΡΟΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ-4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ SEA VIEW HOTEL