ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 19ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΠΝΟΘΗΚΗ ΜΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΠΡΙΓΚΗΠΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 15ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ 6ΑΔΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΞΥΛΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 180ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΚΑΙ TATTOO ΑΠΟ ΤΟ "STUDIO STYLING"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 69ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ "PERFECT SIT-UP"

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΒΑΡΘΑΚΟΘΡΗΣ-ΔΙΟΝΥΣΙΟ-ΚΟΚΟΤΑΣ-ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ "ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ"

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ" ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΚΑΛΥΒΑΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΤΣΑΡΗ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙΝΟ "UP STAGE"

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 9,50ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ "CHRISTMAS FACTORY" ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΤΟΥ Δ.ΑΘΗΝΑΙΟΝ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 14,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΚΟΛΑΝ ΜΕ ΡΑΦΕΣ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "DEDIS RESORT" ΜΕ 239ΕΥΡΩ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 49,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΡΕΣΟΣΙΔΕΡΟ&ΑΠΟ 89ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΑΝΤΙ-ΜΙΚΡΟΒΙΑΚΟ ΦΙΛΤΡΟ


Ηλεκτρικό πρεσοσίδερο HUMAN HU-503 και όλα... στρώνουν! Από 49,9€ αποκτήστε ένα σύστημα σιδερώματος με συνεχόμενη παροχή ατμού και επαναγέμισμα νερού όποτε επιθυμείτε και κάντε το σιδέρωμα... παιχνίδι από το P Home Art - Βαμβακόπουλος ή με αποστολή!
Γνωρίστε την Anti-infective Dirt Devil, την πρώτη ηλεκτρική σκούπα με αντι-μικροβιακό φίλτρο που όχι μόνο διώχνει την σκόνη αλλά εμποδίζει την ανάπτυξη των βακτηρίων & μειώνει τις δυσάρεστες οσμές από τη Μedisana! Από 89€ ... και μ' ένα σμπάρο, 2 τρυγόνια!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ KORRES

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ-ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΜΟΝΗΣ Η ΔΙΠΛΗΣ ΟΨΗΣ

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 12ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΜΩΔΙΑ "ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ"

ΝΑΥΠΛΙΟ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "PALAZZO LUXURY HOTEL"

Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στο Ναύπλιο, στο Βραβευμένο Amfitriti Palazzo Luxury Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ, με 219€ από 440€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Τοπικό Λικέρ για καλωσόρισμα και σπιτικά γλυκά στο δωμάτιο, μια Πιατέλα Αλλαντικών και Τυριών και ένα Μπουκάλι Κρασί στο Τζάκι του Ξενοδοχείου! Απολαύστε για 4 ημέρες την γιορτινή ατμόσφαιρα του Ναυπλίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΖΑΚΥΝΘΟΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ)ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ 80ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "STRADA MARINA HOTEL"

ΑΘΗΝΑ:ΟΜΟΡΦΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ&ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ "VENUS STYLE"


 Best Offer!!! 9€ για 1 Βιολογικό Βαθύ και Σχολαστικό Καθαρισμό προσώπου μαζί με 1 Μάσκα Πρωτείνης Μεταξιού και 1 Ενυδάτωση με βλαστοκύτταρα ή Βotox (μη ενέσιμο) ή υαλουρονικό οξύ (μη ενέσιμο), για να επαναφέρετε τη χαμένη λάμψη του προσώπου σας με ειδικά μηχανήματα και επαγγελματική περιποίηση που συμβάλουν στη σύσφιξη των πόρων και την λείανση της επιδερμίδας! από το Venus Style στην Αθήνα. Αξίας 100€. Έκπτωση 91%.

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 29ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "CAFEZOE-INTERCONTINENTAL"

Κυριακάτικο τραπέζι στο Cafezoe του ξενοδοχείου InterContinental και με χώρο παιδικής ψυχαγωγίας για τους μικρούς μας φίλους! 29€ το άτομο για να απολαύσετε εντυπωσιακές λιχουδιές & εκλεκτό κρασί με απεριόριστη κατανάλωση φαγητού και ποτού στον πιο πλούσιο buffet της πόλης στο βραβευμένο εστιατόριο Cafezoe του ξενοδοχείου InterContinental... Και έναν ιδιαίτερο χώρο απασχόλησης - ψυχαγωγίας για τα παιδιά, ώστε να απολαύσει όλη η οικογένεια μια υπέροχη Κυριακή με πολύ γέλιο & κέφι, αρχικής αξίας 58€ - Έκπτωση 50%!

ΓΛΥΦΑΔΑ:ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 6ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΟΤΑ ΣΤΟ "1221 CLUB"

6€ για ΔΥΟ ΠΟΤΑ της επιλογής σας. Η προσφορά ισχύει κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Ένα Club διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Στην αρχή με ξένη mainstream μουσική με φοβερές αλλαγές από τους Dj και στη συνέχεια απογειώνεται η ατμόσφαιρα με την έναρξη των Ελληνικών. Ουσιαστικά είναι ένα Club με Live εμβόλιμες ενέσεις διασκέδασης το οποίο πρέπει να το βιώσεις για να το καταλάβεις. Είναι κάτι το διαφορετικό. Στο απόλυτο 1221 CLUΒ στην Γλυφάδα. Αρχικής αξίας 16€. Έκπτωση 63%

49€ για ΈΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ της επιλογής σας. Η προσφορά ισχύει κάθε Παρασκευή και Κυριακή. Ένα Club διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Στην αρχή με ξένη mainstream μουσική με φοβερές αλλαγές από τους Dj και στη συνέχεια απογειώνεται η ατμόσφαιρα με την έναρξη των Ελληνικών. Ουσιαστικά είναι ένα Club με Live εμβόλιμες ενέσεις διασκέδασης το οποίο πρέπει να το βιώσεις για να το καταλάβεις. Είναι κάτι το διαφορετικό. Στο απόλυτο 1221 CLUΒ στην Γλυφάδα. Αρχικής αξίας 80€. Έκπτωση 39%

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 25ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ "ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΝΗΛΙΚΩΝ"