ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4* BEST WESTERN ZANTEP

 Διαμονή στη Ζάκυνθο στο 4* Best Western Zante Park Hotel για 4 ημέρες - 3 διανυκτερεύσεις για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 5 ετών, με 177€ για πακέτο Ημιδιατροφής (πρωινά και δείπνα) ή με 252€ για πακέτο ALL INCLUSIVE (πρωινά, γεύματα, δείπνα και απεριόριστη κατανάλωση σε ροφήματα, αναψυκτικά, χυμούς, αλκοολούχα ποτά, σνακ και σάντουιτς) και ελεύθερη χρήση γυμναστηρίου και πισίνας! Απολαύστε διαμονή υψηλών προδιαγραφών στον διάσημο Λαγανά Ζακύνθου, τον πιο όμορφο κόλπο του Ιονίου μια ανάσα από την πόλη και το αεροδρόμιο της Ζακύνθου!

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΕΡΓΟ "ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10€ ΤΑ 2 ΑΤΟΜΑ

 Αν κάποιος με αγαπούσε, όλα θα ήταν αλλιώς… Το έργο του Ζαν Ρενέ Λεμουάν είναι ένα συγκλονιστικό ταξίδι στη ζωή της Ιφιγένειας που ξεπερνά το μυθικό πρόσωπο. Η Ιφιγένεια, την οποία υποδύεται η Λένα Παπαληγούρα, είναι μια νεαρή που αναπολεί, που ελπίζει, που έχει φίλους, ισχυρές σχέσεις με τα αδέλφια και τους γονείς της, που μοιράζει τα υπάρχοντά της σε βαλίτσες και μπαούλα και αφήνει σημειώματα να τα βρουν οι αγαπημένοι της λίγο πριν παραδοθεί για να ξεκινήσουν οι φρεγάτες που μουλιάζουν στον όρμο. Παρακολουθήστε την παράσταση με μόνο 10€ τα 2 άτομα! 

ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



 Για Ένα Εισιτήριο για να Απολαύσετε την Υπέροχη και Μοναδική Ευανθία Ρεμπούτσικα, σε ένα Μαγικό Μουσικό Ταξίδι μέσα από τις Εικόνες που Γεννάει η Μουσική της... την Δευτέρα 28 Απριλίου ή την Δευτέρα 5 Μαΐου στο Θεάτρο Αριστοτέλειον! Κανονάκι, Άρπα, Ακορντεόν, Πιάνο, Κοντραμπάσο, Τύμπανα και η Ευανθία με το Κόκκινο Βιολί της, θα βρεθούν μαζί στη Σκηνή για να παίξουν Αγαπημένες Μουσικές από το Σινεμά, την Τηλεόραση, και το Θέατρο, με Χρώματα Ανατολής και Δύσης!!!

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ VIVA LA VITA ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΝΤΑΤΙΚΟ 2ΜΗΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ 59€

ΚΥΜΗ ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ CORALI HOTEL ΜΕ 60€

60€ από 120€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στην Κύμη Ευβοίας, στο Corali Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρονται δωρεάν οι απογευματινοί καφέδες! Παρέχεται Χρήση Μπιλιάρδου, Video Games, Hλεκτρονικών Yπολογιστών και 2 Ποδηλάτων για 2 ώρες, καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες αγναντεύοντας το απέραντο γαλάζιο!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά! 

ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ-4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ "ΘΕΑΣΙΣ SUITES"

 Ζήστε ένα.... Αξέχαστο 4ήμερο στα μαγευτικά Τρίκαλα Κορινθίας! (ισχύει και για Πάσχα). Aπολαύστε 3 διανυκτερεύσεις σε μια από τις πέτρινες σουίτες, με jacuzzi και τζάκι, του Ξενώνα Θέασις Suites στα μαγευτικά Τρίκαλα Κορινθίας! Περιλαμβάνει διαμονή για 2 άτομα, Πλούσιο πρωινό, Δωρεάν ξύλα για το τζάκι, Late check-out και Δωρεάν διαμονή για 1 παιδί έως 10 ετών. Αρχικής αξίας 360€. Έκπτωση 61%.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ

 Για Ένα Εισιτήριο της Υπέροχης Παιδικής Μουσικής Παράστασης Τι Λέει η Αλεπού; στο Θεάτρο Αριστοτέλειον Εμπνευσμένη από τους Κορυφαίους Μύθους του Αισώπου σε Μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα & Στίχους της Ελένης Ζιώγα! Απολαύστε την Ευανθία Ρεμπούτσικα, Παρέα τόσο με τους Μικρούς  της Φίλους, όσο και με Σολίστες Μουσικούς, να Ζωντανεύουν μέσα από τη Μουσική, το Τραγούδι και τις Παιδικές Φωνές, Αγαπημένους Ήρωες και Χιλιοειπωμένες Ιστορίες όπως Η Αλεπού και ο Κόρακας, Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας, Ο Λαγός και η Χελώνα κ.α. Κλασσικούς Μύθους του Αισώπου!

ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ARISTOTELES HOLIDAY RESORT&SPA

ΑΝΤΡΙΚΗ POLO ΜΠΛΟΥΖΑ NAUTICA ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 29€

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΧΑΜΑΜ-ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 17€

ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΡΑΚΟΜΕΛΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΕΣ ΓΕΥΜΑ 2 ΑΤΟΜΩΝ

ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ Η ΠΛΗΡΕΣ PEDICURE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ CHIC&BEAUTY NAILS

50 ΧΑΡΤΑΚΙΑ-20 ΦΙΛΤΡΑΚΙΑ RIZLA DRUM SWAN ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 26,5€