ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΕΚΟ ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

 Για ένα (1) πλύσιμο αυτοκινήτου μέσα – έξω στο χέρι, με full ενεργό αφρόλεπτομερή καθαρισμό στο εσωτερικό του, γαλάκτωμα ελαστικών καθώς και μία κρυσταλλοποίηση παρμπρίζ με κορυφαία προιόντα νανοτεχνολογίας Nano-Premium Glass με προϊόντα εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ και την εξειδίκευση του ΕΚΟ Μαρτίου! Όλα με την εγγύηση της ΕΚΟ και την εξειδίκευση του ΕΚΟ Μαρτίου! Καθαρό κέρδος για εσένα και το αυτοκίνητό σου!


ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ THE ART OF HAIR ΣΤΗΝ Ν.ΙΩΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ-ΧΤΕΝΙΣΜΑ/ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ

 25€ Μόνο, για Ανταύγειες Ανεξαρτήτου Μήκους, Ένα (1) Κούρεμα, Ένα (1) Χτένισμα και Μία (1) Θεραπεία με Μετάξι, για να Κάνετε την Αλλαγή που χρειάζεστε, από το Κομμωτήριο The Art of Hair στην Νέα Ιωνία!! Αρχικής Αξίας 100€ - Έκπτωση 75%!!
12€ Μόνο, για Ένα (1) Γυναικείο Κούρεμα, Ένα (1) Λούσιμο, Ένα (1) Χτένισμα (ίσιο ή φλού) και Μία (1) Θεραπεία με Μετάξι, για Ένα Καινούργιο Look που θα Εντυπωσιάσει, από το Κομμωτήριο The Art of Hair στην Νέα Ιωνία!! Αρχικής Αξίας 30€ - Έκπτωση 60%!!
 20€ από 100€ για αντάυγειες σε όλα τα μήκη των μαλλιών και μία θεραπεία μεταξιού στο κομμωτήριο The Art of Hair δίπλα στον ηλεκτρικό σταθμό της Νέας Ιωνίας. Έκπτωση 80%!!
 7€ από 15€ για ένα ( 1 ) κούρεμα, ένα ( 1 ) λούσιμο και μία ( 1 ) θεραπεία ή ένα ( 1 ) χτένισμα, ένα ( 1 ) λούσιμο και μία ( 1 ) θεραπεία στο κομμωτήριο The Art of Hair δίπλα στον ηλεκτρικό σταθμό της Νέας Ιωνίας - έκπτωση 53%!!
 12€ Μόνο, για ένα (1) Κούρεμα & ένα (1) Χτένισμα & ένα (1) Λούσιμο & μια (1) Θεραπεία με Μετάξι, από το κομμωτήριο The Art of Hair στην Νέα Ιωνία! Πλησίον Ηλεκτρικού Σταθμού! Αρχικής Αξίας 20€, Έκπτωση 66%



ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ-DELIVERY ΑΠΟ ΤΟ PETIT DELIVERY ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 4.99€ για ένα burger της αρεσκείας σας, πατάτες και ένα αναψυκτικό 330ml, από το εστιατόριο Petit Delivery στην Αθήνα

 4.96€ για μια μακαρονάδα Ναπολιτέν και ένα σουφλέ σοκολάτας, από το εστιατόριο Petit Delivery στην Αθήνα


 4.95€ για ένα οποιοδήποτε club sandwich και ένα sorbetto (λεμόνι ή πορτοκάλι) μεγάλο μέγεθος, από το εστιατόριο Petit Delivery στην Αθήνα



 4.85€ για μια σαλάτα με γραβιέρα και γαλοπούλα και ένα αναψυκτικό 330ml, από το εστιατόριο Petit Delivery στην Αθήνα

 5.7€ για μια σαλάτα μεσογειακή και ένα παγωτό με κρέμα της επιλογής σας, από το εστιατόριο Petit Delivery στην Αθήνα

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ ΠΗΛΙΟΥ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΔΙΟΜΗΔΗ

 25η Μαρτίου στο Πήλιο!!129€ από 270€ για ένα 3ήμερο (2νύχτες + 1 επιπλεόν νύχτα για όσους το επιθυμούν) στο Αρχοντικό Διομήδη, στη πανέμορφη Μακρινίτσα Πηλίου! Μοναδική ευκαιρία για απόδραση 2 ατόμων σε double room με δωρεάν ροφήματα, γλυκά εδέσματα, Late Check out στις 15:00 και Δωρεάν διαμονή ενός παιδιού έως 5 ετών! Το εντυπωσιακό κτίριο του 18ου αιώνα αποτελεί αυθεντικό απόσταγμα της ιστορίας και της αρχιτεκτονικής του τόπου και είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί για στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης. Έκπτωση 52%!!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "STUDIO 43" ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΑΣΚΕΛΙ ΠΟΡΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΑ STUDIOS "KAIKAS" Η "ZONTANOS"

ΒΕΝΕΤΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "HOTEL ARISTON 3*"

ΠΑΤΙΝΑΖ ΜΕ 3€ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΛΑΓΩΝΙΚΑ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ DELIVERY

 4.9€ για 1 φιλέτο κοτόπουλο στήθος , απο το εστιατόριο του Λαγώνικα στα Κάτω Πετράλωνα

 6.2€ για 2 τυλιχτά με γύρο της επιλογής σας, μια μερίδα πατάτες φρέσκιες και ένα αναψυκτικό της επιλογής σας , απο το εστιατόριο του Λαγώνικα στα Κάτω Πετράλωνα

 5.5€ για μια μερίδα γύρο της επιλογής σας, απο το εστιατόριο του Λαγώνικα στα Κάτω Πετράλωνα

 6€ για 2 τυλιχτά γίγας με γύρο της επιλογής σας, απο το εστιατόριο του Λαγώνικα στα Κάτω Πετράλωνα
 9.8€ για 8 καλαμάκια της αρεσκείας σας, απο το εστιατόριο του Λαγώνικα στα Κάτω Πετράλωνα

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ 108€

ΙΝΔΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΚΕΦΑΛΗΣ&ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ FULL BODY MASSAGE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "SECRET BEAUTY"

 15€ για ένα ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ FULL BODY ΜΑΣΑΖ διάρκειας 50 λεπτών που περιλαμβάνει τρία είδη τεχνικών: Thai, Ρεφλεξολογία, Ayurvedico και Αρωματοθεραπεία με ελαιόλαδο και αιθέρια έλαια. Η προσφορά ισχύει για γυναίκες και άνδρες και για ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ της εβδομάδας. Από την εταιρεία SECRET BEAUTY στην Αθήνα. Αρχικής αξίας 50€. Έκπτωση 70%

ΒΡΕΥΞΕΛΛΕΣ-ΓΑΝΔΗ-ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ-ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 6ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ 685€ ΤΟ ΑΤΟΜΟ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΜΑΝΗ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ ΑΒΙΑΣ


 Μεσσηνιακή Μάνη - Πασχαλινή Προσφορά: 119€ για 4ήμερο για 2 - 4 άτομα σε πολυτελή μεζονέτα. Ξεκούρασης στο όμορφο ακρογιάλι Αβίας σε μια super τιμή, σε μια καταπληκτική μεζονέτα αρκούν για να σας πείσουν να επιλέξετε αυτόν τον προορισμό που θα σας αποζημειώσει ανεπιφύλακτα! 

ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ STUDIO FEMELES ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

ΠΕΥΚΙ ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ STUDIOS"

ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ&ΟΜΟΡΦΙΑΣ "MAY'S DAY SPA" ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ&ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ




 Θεσσαλονίκη:Μανικιούρ και Πεντικιούρ με ΔΩΡΟ!15€ για ένα ολοκληρωμένο manicure(απλό ή γαλλικό) & ένα ολοκληρωμένο pedicure(απλό ή γαλλικό) ΚΑΙ ΔΩΡΟ ένα σχεδιάκι. Περιποίηση των άκρων σας με επώνυμα προϊόντα! Προσφορά του κέντρου αισθητικής & ομορφιάς May’s Day Spa στη κάτω Τούμπα. Αρχική αξία 35€. Έκπτωση 57%!! 
 Θεσσαλονίκη: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΤΟ φοιτητικό ΠΑΣΟ ΣΑΣ!!Μόνο 19€ για έναν ολοκληρωμένο καθαρισμό προσώπου, με επώνυμα καλλυντικά Murad και… ξεχάστε τα μαύρα στίγματα και τα σπυράκια!Η προσφορά απευθύνεται σε φοιτητές και ισχύει με την επίδειξη του φοιτητικού σας πάσου. Προσφορά του κέντρου αισθητικής & ομορφιάς May’s Day Spa,στη κάτω Τούμπα. Αρχική αξία 35€.Έκπτωση 46%!!
 Θεσσαλονίκη: Καταπληκτική τιμή για ημιμόνιμο manicure!Μόνο 6€ για ένα ολοκληρωμένο manicure (απλό ή γαλλικό) με ημιμόνιμη βαφή σε όλα τα χρώματα.Μόνιμα περιποιημένα νύχια με επώνυμα προϊόντα! Προσφορά του κέντρου αισθητικής & ομορφιάς May’s Day Spa,στη κάτω Τούμπα.Αρχική αξία 15€. Έκπτωση 60%!! 

ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Ο ΨΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΡΓΩ

ΙΤΑΛΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "PARMIGIANI RISTORANTE ITALIANO" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ

ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "CHATEAU ROND SUITES"

 Chateau Rond Suites στο Λουτράκι Αριδαίας στην Πέλλα! 3ήμερη διαμονή για 2 άτομα σε πολυτελή DELUXE σουίτα με ημιδιατροφή (πρωινά και γεύματα ή δείπνα στο εστιατόριο "Υδρόλιθος") και δωρεάν χρήση σάουνας και υδρομασάζ! Ισχύει και για το Πάσχα! Κάντε κράτηση με ενα τηλεφώνημα άμεσα (2102477872-863) και χωρίς πιστωτική κάρτα!
 Πολυτελές 3ήμερο (ισχύει και για το Πάσχα!) στο Chateau Rond Suites στο Λουτράκι Αριδαίας στην Πέλλα, για 2 άτομα σε πολυτελή DELUXE σουίτα με ημιδιατροφή (πρωινά και γεύματα ή δείπνα στο εστιατόριο "Υδρόλιθος") και δωρεάν χρήση σάουνας και υδρομασάζ! 152€ για 2 διανυκτερεύσεις Κυρ. - Πέμ. 180€ για 2 διανυκτερεύσεις Παρ. & Σάβ. 

 ΠΑΣΧΑ στο 5άστερο CHATEAU ROND SUITES, στο Λουτράκι Αριδαίας! Από 153€ για υπερπολυτελή διαμονή 3 ημερών (2 διανυκτερεύσεις) για δύο άτομα σε σουίτα με τζάκι, με πλούσιο πρωινό, δωρεάν χρήση σάουνας και υδρομασάζ, γεύμα ή δείπνο στο εστιατόριο ΥΔΡΟΛΙΘΟΣ και Δωρεάν διαμονή για ένα παιδί έως 6 ετών.

ΨΗΦΙΑΚΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΥΠΕΡΥΘΡΩΝ FTN ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 31€

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ PULLOVER ΣΕ 7 ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "ZIZU.GR"

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΡΩΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΠΑΛΛΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΚΟΝΤΡΑΜΠΑΣΟ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΑΡΙΖΑ ΡΙΖΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΣΤΟ "CLUB ΤΟΥ ΜΗΛΟΥ"

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "STELLA'S BOUDOIR" ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΛΛΙΩΝ BRAZILIAN KERATIN TREATMENT

ΕΛΙΞΙΡΙΟ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΗΣ OLAY ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 27,2€