ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:PERSONAL TRAINING/POWER PLATE

Ολοκληρωμένα Προγράμματα 15 ή 20 Συνεδριών Personal Training με το Δυναμικό Power Plate, το Διάσημο TRX και το Επαναστατικού Αποτελέσματος Cardio Wave για Άμεσες και Εντυπωσιακές Αλλαγές στο Σώμα σας στον Νέο - Ολοκαίνουργιο & Υπερπολυτελή Χώρο του Famous Esportes by Giota Firfiri, στην Κούσκουρα, στο κέντρο της πόλης! Προγράμματα Έντονης Μυϊκής Ενδυνάμωσης, Άμεσης Απώλειας Βάρους, Δραστικής Βελτίωσης της Φυσικής Κατάστασης & Αναδιαμόρφωση του Σώματος ... στην Οικονομικότερη και πιο Ελκυστική Τιμή, για να εντυπωσιάσετε και φέτος το Καλοκαίρι !!!!!  

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑ/ΚΩΜΩΔΙΕΣ "Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ"

Μόλις 13 ευρώ για Ένα (1) Εισιτήριο των Τελευταίων Παραστάσεων της Εκπληκτικής Διαδραστικής Κωμωδίας Η Σεξουαλική Ζωή του Κυρίου & της Κυρίας Παπαχαραλάμπους με τους Γιάννη Ζουγανέλη, Τζόυς Ευείδη και Γεράσιμο Σκιαδαρέση σε Σενάριο της Αγαπημένης Δήμητρας Παπαδοπούλου, στο Θέατρο Εγνατία! Απολαύστε με Γέλιο μέχρι Δακρύων τη συνέχεια ή ... αν προτιμάτε, το Sequel της Sold Out, Κωμωδίας της Δήμητρας Παπαδοπούλου Η Σεξουαλική ζωή του Κυρίου & της Κυρίας Νικολαϊδη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/STAND UP COMEDY "ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΖΑΡΑΛΙΚΟΣ"

Για Ένα (1) Εισιτήριο Εισόδου με Κρασί ή Μπύρα για την Τελευταία Αποχαιρετιστήρια Απολαυστική Παράσταση Άφθονου Γέλιου μέχρι Δακρύων, του Αγαπημένου Χριστόφορου Ζαραλίκου στη Μουσική Σκηνή Ζωντανή Μαύρη Τρύπα στα Λαδάδικα! Ο Όρθιος Κωμικός ξαναχτυπά και Σατιρίζει... την φαιδρή πλευρά της καθημερινότητας , παίζοντας μοναδικά με το Κοινό και ως γνήσιο πειραχτήρι δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο... προσφέροντας εγγυημένο Κέφι, τρελή Διάθεση και ανατρεπτικό Χιούμορ! 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΚΙΝΗΤΑ/SMARTPHONE SAMSUNG GALAXY S4 16GB/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ-ΔΙΣΚΟΙ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΦΩΣ LED

13,90€ για ένα ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ-ΔΙΣΚΟ με ενσωματωμένος φως LED. Με ισχυρές λαβές που προσαρμόζονται και κλειδώνουν εφαρμοστά στα μπράτσα του καναπέ ή της πολυθρόνα σας. Μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό ή το ρόφημά σας, ή να διαβάσετε το αγαπημένο σας βιβλίο. Μετατρέπεται εύκολα σε έναν εύχρηστο και ιδανικό δίσκο με μοντέρνες χειρολαβές στα πλάγια. Δυνατότητα αποστολής με courier σε όλη την Ελλάδα. Από το κατάστημα SULEHRIA STORES στην Αθήνα. Αρχική αξίας 30€. Έκπτωση 54%

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΛΚΟΤΕΣΤ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ/ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ

13,5€ για το πανίσχυρο ''Kilokiller All in one Slimming'' με 60 κάψουλες, με 24ωρη και 4πλή δράση που καίει το λίπος, διατηρεί επίπεδο στομάχι, απομακρύνει τις τοξίνες και βοηθά στην πέψη, για αδυνατισμένο σώμα χωρίς στερήσεις, με παραλαβή από το “Φαρμακείο Μπάρτζη” στην Καλλιθέα και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής, αρχικής αξίας 25,45€ - Έκπτωση 47%!
11,90€ για το επαναστατικό μαγνητικό σκουλαρίκι Quιt Smoking που προσαρμόζεται στο αυτί σας και σας βοηθά να κόψετε το κάπνισμα χωρίς βελόνες, χάπια ή επιθέματα. Από τη Value4MoneyProducts. Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα! Αρχικής Αξίας 29€, Έκπτωση 59% !!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΓΥΑΛΙΩΝ ΗΛΙΟΥ HD VISION WRAPARROUNDS

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΜΑΝΟ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ "ANNIE NAILS"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΦΟΡΗΤΕΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ/ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

 Πανελλαδικά: Κάντε με τα ρούχα σας ότι θέλετε ή επιδιορθώστε τα στο λεπτό! Μόνο 24,90€ για μια Φορητή Ραπτομηχανή ρεύματος και μπαταρίας, ιδανική για επιδιορθώσεις και όχι μόνο, εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά. Ράβει τέλεια με διπλή ραφή για μέγιστη αντοχή της ραφής, διαθέτει πεντάλ ποδιού start-stop, διακόπτη οn-off, διακόπτη επιλογής ταχύτητας ραψίματος και έχει ενσωματωμένο φωτάκι led πάνω από την βελόνα που λειτουργεί με διακόπτη. Από την Hellas Tech στην καλύτερη τιμή της αγοράς! και με δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά. Αρχικής Αξίας 69€ - Έκπτωση 64% !!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΜΑΣΑΖ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Πανελλαδικά: Ξαπλώστε ή καθίστε και απολαύστε το τέλειο μασάζ στο σπίτι σας! Μόνο 13,90€ για ένα Μαξιλάρι με ενσωματωμένο σύστημα μασάζ δύο ταχυτήτων (Low-High), που βοηθά στην ανακούφιση από την ένταση και τον πόνο. Ορθοπεδικά σχεδιασμένο του προσφέρει εξαιρετική υποστήριξη σε μέση και πλάτη, ενώ λειτουργεί με δύο μπαταρίες AA ώστε να μπορείτε να το απολαύσετε οπουδήποτε. Από την Hellas Tech στην καλύτερη τιμή της αγοράς! και με δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά. Αρχικής Αξίας 29€ - Έκπτωση 52% !!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΚΕΥΗ PERFECT PUFF ΓΙΑ ΓΛΥΚΕΣ/ΑΛΜΥΡΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:TABLET PC 9.7''/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΤΡΩΜΑΤΑ CAMPING&ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ CAMPING/ΣΚΗΝΕΣ-ΥΠΝΟΣΑΚΟΙ-ΠΑΣΑΛΑΚΙΑ ΜΕ LED-ΓΚΑΖΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙ KORRES

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΗ ΓΙΑ ΛΑΔΙ/ΞΥΔΙ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΜΕ 11 ΘΗΚΕΣ&ΛΑΜΠΕΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 75W

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΓΚΡΙΛ ΚΟΥΖΙΝΑΣ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΑΡΟΣ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ

XANIA(ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΗ):ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ "GEORGIOUPOLIS BEACH HOTEL"

ΑΙΔΗΨΟΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ΕΡΜΗΣ SPA HOTEL"

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "MATHIOS VILLAGE"

ΤΗΝΟΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ΑΓΕΡΙ"

ΣΚΟΠΕΛΟΣ:ΞΕΝΩΝΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ΛΙΟΦΩΤΟ"&"ΠΕΛΑΓΟΣ"

ΑΙΓΙΝΑ(ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ):ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "SANDY BEACH"

ΑΘΗΝΑ-ΠΑΛΛΗΝΗ:ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ "χΡΥΣΟ ΠΕΤΑΛΟ"

ΑΘΗΝΑ-ΧΑΛΑΝΔΡΙ:ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ/ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ "ITALIAN PALACE"

ΑΘΗΝΑ:LATIN FESTIVAL 21-22 ΙΟΥΝΙΟΥ ATHENS BACHATA SALSA FESTIVAL "AMMOS BEACH"