ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ-HAIR STUDIO "ΕΥΗ"ΠΥΛΑΙΑ-ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ

Για δύο (2) χτενίσματα, δύο (2) λουσίματα και δύο (2) θεραπείες αναδόμησης με μάσκα ενυδάτωσης, ή δεύτερη επιλογή, με μόλις 20€ για ολική βαφή μαλλιών, χτένισμα, λούσιμο και μάσκα ενυδάτωσης ή τρίτη επιλογή, με μόλις 25€ για Ανταύγειες σε ολόκληρο το κεφάλι, Χτένισμα, Λούσιμο και Μάσκα Ενυδάτωσης! Τρεις φορές πιο γιορτινή, πιο λαμπερή, πιο τέλεια, μόνο στο Hair Studio ‘’Έύη’’! Τρισευτυχισμένη… με λάμψη, γοητεία και οικονομία και τα Χριστούγεννα!!!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΜΗΝΙΑΙΟΙ ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ-ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΟΠΤΙΚΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ "DNA"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΑΚΕΤΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ-ΦΥΤΙΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ-ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΑ KORRES

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΦΑΚΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ POWER BEAM

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ-ΜΑΣΚΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΩΗΜΑΤΟΣ

Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας για τα Χριστούγεννα!!! Γνωρίστε την πλουσιότερη σειρά καλλυντικών μασκών ομορφιάς προσώπου και σώματος που κυκλοφορεί αυτήν την στιγμή στην Ελληνική αγορά σε μορφή βαμβακερής κομπρέσας που έχουν σαν βάση το φυτοκολλαγόνο και περιέχουν πραγματικά εκχυλίσματα φυτών και φρούτων! 4 Μάσκες Προσώπου και 1 Μάσκα Ματιών μόνο 10,50€ από 18,10€ - ή - 4 Μάσκες Προσώπου και 1 Μάσκα Στήθους μόνο 11,50€ από 19,10€. Μια μεγάλη προσφορά από την εταιρεία Dermal Beauty στη Νέα Ερυθραία!!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ ΓΙΟΡΤΩΝ/ΓΟΥΡΙΑ-ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΟΛΥΚΟΦΤΕΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΩΝ SLICE O MATIC

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ HD ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ IRENEW

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΟΘΟΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ-ΚΟΥΚΛΕΣ/ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΟΜΠΕΣ ΚΗΡΟΖΙΝΗΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ-ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ/ΦΟΥΣΚΩΤΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΦΥΣΙΚΑ EXTENSIONS ΚΕΡΑΤΙΝΗΣ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

EYBOIA-ΙΣΤΙΑΙΑ:ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "AENAON STUDIOS"

ΔΕΛΦΟΙ:ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ "AMALIA DELPHI HOTEL"

3 Εορταστικές Ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις στoυς Δελφούς τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στο 4 αστέρων Amalia Delphi Hotel, σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό σε μπουφέ, με 159€ από 320€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τα 2 άτομα! Προσφέρεται 1 μπουκάλι κρασί στο δωμάτιο για καλωσόρισμα! Την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς παρέχεται Gala με πλούσιο βραδινό μπουφέ και μουσική! Προσφέρεται 1 ποτό καθημερινά ανά άτομο στο Bar του Ξενοδοχείου! Για 2 παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες εορταστικές ημέρες στους μαγικούς Δελφούς, μια ανάσα από την Αράχωβα!!!

3 Εορταστικές Ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις στoυς Δελφούς τα Φώτα στο 4 αστέρων Amalia Delphi Hotel, σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε μπουφέ), με 149€ από 300€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τα 2 άτομα! Για 2 παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται 1 μπουκάλι κρασί στο δωμάτιο για καλωσόρισμα και 2 ποτά στο Bar του Ξενοδοχείου! Παρέχεται Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες εορταστικές ημέρες στους μαγικούς Δελφούς, μια ανάσα από την Αράχωβα!!!

ΓΡΕΒΕΝΑ:ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ

ΜΠΑΝΣΚΟ:ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "HOTEL IDA"

ΜΑΝΗ:ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ΚΑΣΤΡΟ ΜΑΙΝΗ"

ΜΑΝΗ:ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ "ΑΚΡΟΤΑΙΝΑΡΙΤΗΣ"

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ:ΔΙΑΜΟΝΗ "ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ"

ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ-ΠΑΛΙΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΣΠΟΤΙΚΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ:ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ "DIAMANTI HOTEL"

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "APOLLO RESORT ART HOTEL"

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ "ΠΛΑΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ"

ΑΘΗΝΑ:ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑ "ZERVAS RESTAURANT"

ΑΘΗΝΑ:ΡΑΚΟΜΕΛΑΔΙΚΑ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ "Η ΒΕΣΠΑ"

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΑ-ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ "ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΕ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ"

Απολαύστε μαζί με τα παιδιά σας, το καινούργιο παιδικό θεατρικό έργο του Χάρη Ρώμα με ΜΟΝΟ 12€ τα δύο (2) άτομα. Το θέατρο ΡΕΧ, με μεγάλη χαρά παρουσιάζει το “Το παιδί που μίλαγε με τα φρούτα” ένα σύγχρονο παραμύθι που αναφέρεται σε καταστάσεις της σημερινής ελληνικής πραγματικότητας που είναι τόσο οικίες στα παιδιά αλλά και στους γονείς, ένα έργο που έγραψε και σκηνοθετεί ο Χάρης Ρώμας και που την Μουσική υπογράφει ο Γιάννης Ζουγανέλης. Αγοράζετε από εμάς 2€ εκπτωτικό κουπόνι και δίνετε τα υπόλοιπα 10€ στο ταμείο του Θεάτρου ΡΕΧ.

ΑΘΗΝΑ:ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ ΠΑΛΛΗΝΗ "ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΠΕΤΑΛΟ"

ΑΘΗΝΑ:ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ "Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ"

ΑΘΗΝΑ:ΙΤΑΛΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΦΙΛΟΘΕΗ "A MODO MIO"

ΑΘΗΝΑ:ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ-SPA ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ-ΜΑΣΑΖ

ΑΘΗΝΑ:ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ-ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ "ALEXANDROS COIFFURE"

ΑΘΗΝΑ:ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΧΙΩΝ-ΦΡΥΔΙΩΝ "SNIPS HAIR SALON"

ΑΘΗΝΑ:ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ "ΑΡΜΟΝΙΑ"

ΑΘΗΝΑ:ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ ΠΕΛΜΑΤΟΣ/ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ


17€ από 180€ για ένα αναζωογονητικό πακέτο χαλάρωσης και ευεξίας που συνδυάζει 4 διαφορετικά είδη μασάζ σε 1 συνεδρία συνολικής διάρκειας 100 λεπτών, από Διαγνωστικό Κέντρο ''Ευ Ζην'' στο Περιστέρι. Απολαύστε Full Body μασάζ, μασάζ ρεφλεξολογίας, Θιβετιανό μασάζ με βεντούζες, μαλάξεις Σουηδικού μασάζ για καλυτερη κυκλοφορία του αίματος και Ινδικό Facial Triple Action μασάζ κεφαλής - αυχένα και ΔΩΡΟ μια συμπληρωματική θεραπεία 10 λεπτών με εφαρμογή ειδικού αρωματικού άλατος. Έκπτωση 91%!!
16€ από 50€ για Μία Συνεδρία Ρεφλεξολογίας Πέλματος Διάρκειας 45′ και Διαδερμικού Ερεθισμού σε 7,200 Νευρικές Απολήξεις του Πέλματος για Απόλυτη Χαλάρωση και Καταπράυνση του Νευρικού Συστήματος. Αναζωογονείστε το Σώμα σας, Καταπολεμήστε το Στρες και την Κούραση και Αποφορτίστε τη Νευρική Ενταση με Ειδικούς Χειρισμούς Μάλαξης και Πιέσεων! Μια Προσφορά από το Διαγνωστικό Κέντρο ''Ευ Ζην'' στο Περιστέρι. Έκπτωση 68%!!

ΑΘΗΝΑ:ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ Π.ΦΑΛΗΡΟ-ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ-ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ

ΑΘΗΝΑ:SERVICE ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΑΡΚΑΣ MERCEDES,KIA,HYUNDAI&RENAULT

ΑΘΗΝΑ:ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ-ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ-ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑ-ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ

ΑΘΗΝΑ:ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ-SERVICE

49€ για ένα ΜΙΚΡΟ SERVICE Ι.Χ. αυτοκινήτου παντός τύπου, μέχρι 2000cc, που περιλαμβάνει ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ, για αλλαγή λαδιών, φίλτρου λαδιού ΚΑΙ έλεγχο air condition με συμπλήρωση φρέον έως 100gr ΚΑΙ ένα γενικό τεχνικό έλεγχο 18 σημείων, για να κινήστε με ασφάλεια στο δρόμο. Από το συνεργείο αυτοκινήτων GOUMAS SERVICE, στην Αργυρούπολη. Δυνατότητα δωρεάν παραλαβής και παράδοσης στο χώρο σας σε: Ηλιούπολη, Δάφνη, Αγ. Δημήτριο, Γλυφάδα, Ελληνικό, Καλαμάκι, Βούλα. Αρχικής αξίας 100€. Έκπτωση 51%
35€ αντί 70€ για ένα ολοκληρωμένο service aircondition αυτοκιν΄΄ητου οποιασδήποτε μάρκας που περιλαμβάνει πλήρωση οικολογικού φρέον, έλεγχο διαρροών και απολύμανση κυκλώματος και αεραγωγών της καμπίνας για εξάλειψη δυσοσμίας και μικροβίων από την Goumas Service στην Αργυρούπολη. Έκπτωση 50%

ΑΘΗΝΑ:ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΝΙΚΑΙΑ "MASTER WASH"

ΑΘΗΝΑ:ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ