ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΣ"&"ΑΠΟΛΛΩΝ"

Για Ένα Εισιτήριο Δύο Ατόμων (μόλις 4 ευρώ κατά άτομο) για τη πολυαναμενόμενη Ταινία της Spentzos Film, την Ξέφρενη Κωμωδία του Ντιέγκο Καπλάν Δύο συν Δύο (2+2) που έσπασε Tαμεία στη Λατινική Αμερική και αποτελεί την Latin Εκδοχή του Ελληνικού Safe Sex! Απόλυτη Κινηματογραφική Απόλαυση ... στη Μισή Τιμή, στον Θερινό Κινηματογράφο Ελληνίς στο κέντρο της πόλης!
Για Ένα Εισιτήριο Δύο Ατόμων (μόλις 4 ευρώ κατά άτομο), για να Απολαύστε τo Εξαιρετικό Επίκαιρο Πολιτικό Θρίλερ Ο Κανόνας της Σιωπής (The Company You Keep) με τον Αγαπημένο Ρόμπερτ Ρέντφορντ και την Υπέροχη Σούζαν Σάραντον στον Θερινό Κινηματογράφο Απόλλων στο κέντρο της πόλης!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ-ΠΙΝΕΛΑ-ΤΣΑΝΤΑΚΙΑ-ΜΑΣΚΑΡΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ "ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΜΠΑΚΑΛΗ"

Για Ένα Πλήρες Πλούσιο Γεύμα 2 Ατόμων με Ελεύθερη Επιλογή από τον Πλούσιο Κατάλογο Υπέροχων Ελληνικών Γεύσεων Θαλασσινών και Κρεατικών, στον Όμορφο και Νησιώτικης Αισθητικής Χώρο του Αγαπημένου Restaurant Το Στέκι του Μπακάλη! Γαριδομακαρονάδα, Γιουβέτσι Θαλασσινών, Γαρίδες και άλλες Μοναδικές Γευστικές Απολαύσεις, στο πιο Νόστιμο Στέκι της πόλης, που γίνεται... Πόλος Έλξης για Αξέχαστες Γαστρονομικές Εμπειρίες και Μοναδικός Γευστικός Προορισμός για όλους εκείνους που ξέρουν να ξεχωρίζουν τα Φρέσκα Ψάρια, τα Επιλεγμένα Θαλασσινά αλλά και τα πεντανόστιμα Κρεατικά! 

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ/ΜΕΖΕΔΑΚΙΑ-ΟΥΖΟ-ΚΡΑΣΙ-ΤΣΙΠΟΥΡΟ-ΜΠΥΡΑ "ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ"

ΤΗΝΟΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "TINOS RESORT"

ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "pORTO PANORAMA"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ LED

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΑ DOVE 750ML

ΑΘΗΝΑ-ΨΥΡΡΗ:ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ "21"

ΑΘΗΝΑ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ:ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ/3ΜΗΝΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ "FITNESS CLUB"

ΝΑΞΟΣ(ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓ.ΑΝΝΑΣ):ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "NAXOS MARE"

ΑΘΗΝΑ-ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΘΕΡΑΠΕΙΑ BRAZILIAN KERATIN/ΚΟΥΡΕΜΑ-ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ "νΑΤΑΣΣΑ"