ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ "INTRO HALL" ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΜΗΝΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

ΓΟΥΟΚ ROYALTY LINE ΜΕ ΚΕΡΑΜΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 29.9€

 36,9€ για ένα σετ που περιλαμβάνει ένα (1) τηγάνι WOΚ της εταιρείας Blaumann από σφυρήλατο αλουμίνιο, με γυάλινο καπάκι, τριπλή κεραμική επίστρωση & κατάλληλο για όλες τις εστίες και μαζί 3 ανοξείδωτα ελβετικά μαχαίρια και έναν αποφλειωτή της εταιρείας Swiss Hufeisen, με παραλαβή από το "Sulehria Store" στην Πανεπιστημίου και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής, αρχικής αξίας 75€ - Έκπτωση 51%!!

 Γουόκ της ROYALTY LINE, με Κεραμική Επίστρωση και Γυάλινο Καπάκι, από 29.9€! Από την Hellas-tech με παραλαβή ή πανελλαδική αποστολή ή αντικαταβολή με ένα email ή τηλεφώνημα (2102477860) στην πόρτα σας! Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε Extra Bonus!

TETRIS ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΤΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ TETRIS LIGHT ΑΠΟ 34.9€

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΛΕΤ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ

 Η Εταιρία αρτIVITIES, το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζουν τη Θεατρική παράσταση Μόνος με τον Άμλετ στη Θεσσαλονίκη! Μόλις 10 ευρώ για Ένα (1) Εισιτήριο των Τελευταίων Παραστάσεων της Πρωτότυπης Σκηνικής Αποτύπωσης του Πολυπρόσωπου Θεατρικού Αριστουργήματος του William Shakespeare Άμλετ σε Διασκευή για έναν Ηθοποιό! Μόνος με τον Άμλετ με τον Αιμίλιο Χειλάκη στο Θέατρο Αριστοτέλειον... Ο Αιμίλιος Χειλάκης Ερμηνεύει όλους τους Χαρακτήρες της Τραγωδίας, με Μοναδικό Όπλο το Κείμενο του Μεγάλου Άγγλου Συγγραφέα στη Διαχρονική Μετάφραση του Γιώργου Χειμωνά! 

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "HANGOVER 4" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΕΓΝΑΤΙΑ

MUSICAL ANNIE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΥΦΕΡΟ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ ΤΟΥ ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Έπειτα από την Τεράστια Επιτυχία στην Αθήνα το πιο Αγαπημένο και Τρυφερό Μιούζικαλ του Μπρόντγουαιη, κατέκτησε και το Κοινό της Θεσσαλονίκης στις 10 Εμφανίσεις του παίρνοντας Παράταση...για 3 Νέες και Τελευταίες Παραστάσεις! Μόλις από 9 ευρώ για Ένα (1) Εισιτήριο Διακεκριμένων, Προνομιακών και Λοιπών Θέσεων για να Απολαύσετε το Κορυφαίο & Φαντασμαγορικό Musical Αnnie, με τους Αγαπημένους Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Μιχάλη Χατζηγιάννη, Κατερίνα Παπουτσάκη, Αργύρη Αγγέλου, Ιωάννα Πηλιχού & 45 ακόμη Ηθοποιούς, Μουσικούς Χορευτές και Παιδιά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης! Απολαύστε μία Εντυπωσιακή Υπερπαραγωγή, Ένα Παραμύθι που Εξυψώνει όσο κανένα άλλο την Αξία της Αγάπης, με Πλούσια Σκηνικά, Μοναδικές Ερμηνείες, Εκπληκτική Μουσική, και Ανεπανάληπτα Τραγούδια, Δημιουργώντας ένα Πραγματικό Υπερθέαμα για όλη την Οικογένεια! Η Προσφορά ισχύει για Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων!

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ "ESCAPE-HEALTH&NUTRITION CLUB" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 Απόλυτα Ολοκληρωμένο Μηνιαίο ή Τριμηνιαίο Πρόγραμμα Γυμναστηρίου, για Εντατική και Αποτελεσματική Άσκηση, σε Τιμή Πρόκληση... με Χρήση όλων των Οργάνων - Μηχανημάτων Ενδυνάμωσης Technogym (Διάδρομοι-Ποδήλατα-Ελλειπτικά-Ελεύθερα Βάρη, κ.α.) με Εξατομικευμένο Αποτελεσματικό Προπονητικό Πρόγραμμα με την παρουσία Προσωπικού Γυμναστή & Πλήρη Συμμετοχή σε Ομαδικά Προγράμματα Αίθουσας (Zumba, Pilates, Yoga, Aerobics, Spinning, κ.α) & Συνεδρίες Solarium Mega Sun & Μια (1) Λιπομέτρηση & Κατάρτιση Εξατομικευμένου Προγράμματος Διατροφής... με την Εγγύηση Δυναμικού Αποτελέσματος του Γυμναστηρίου Escape - Health & Nutrition Club στον Πεζόδρομο Καλαμαριάς! 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ

ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "BOUTIQUE HOTEL ΘΑΛΑΣΣΑ"

ΣΚΙΑΘΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 15€ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "BLUE HORIZON STUDIOS"

ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ "BELVEDERE HOTEL LESVOS"

ΑΓΚΙΣΤΡΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ "LAZA BEACH INN"

ΤΑΒΕΡΝΑ "ΤΟ ΕΛΑΤΟ" ΣΤΗ ΧΑΣΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΕΥΜΑ 2 ΑΤΟΜΩΝ

ΜΑΝΗ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 99€ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΥΣ "ΠΕΤΡΙΝΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ"

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ "ΑΜΑΔΡΥΑΔΕΣ"

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ PETRINO GUEST HOUSE

ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ "LAMSO" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΧΑΛΙΩΝ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ