ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΤΑΙΝΙΑ "ΗΡΑΚΛΗΣ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟΝ ΘΕΡΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ "ΑΠΟΛΛΩΝ"

 Για Ένα Εισιτήριο Δύο Ατόμων (μόλις 4 ευρώ κατά άτομο), για την Πανελλήνια Πρεμιέρα της Πολυαναμενόμενης Υπερπαραγωγής της Paramount και Θρυλικής Περιπέτειας Ηρακλής με τους Αγαπημένους Ντουέιν Τζόνσον, Ίαν ΜακΣέιν, Τζον Χερτ, Ρούφους Σιούελ, Τζόζεφ Φάινς, Ρεμπέκα Φέργκιουσον και την Εκρηκτική Ιρίνα Σάικ στον Θερινό Κινηματογράφο Απόλλων στο κέντρο της πόλης μας! Απολαύστε τη Μαγεία του Θερινού Κινηματογράφου στο Maximum…στην πλέον Minimum Τιμή!!! 

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΒΕΡΜΟΥΔΑ ΕΦΙΔΡΩΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 22,90 ΕΥΡΩ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ APLO24

 Πλήρης Οδική Ασφάλεια...σε Μοναδική Τιμή... Χωρίς Προπληρωμή...παρά μόνο τη Στιγμή που θα την Χρειαστείς... με Ολοκληρωμένη Κάλυψη και σημαντικά Bonus… με την Ποιοτική Εγγύηση της Εξειδικευμένης Εταιρίας aplo24! Μόλις από 9,90 ευρώ για την Ετήσια Κάρτα Μέλους - Οδικής Βοήθειας της aplo24 για Ένα έως Τρία Αυτοκίνητα, με Πλήρεις Παροχές Oδικής Bοήθειας…μόλις Xρειαστεί, και Φροντίδας Ατυχήματος με 24ωρη Πανελλαδική Κάλυψη, με Προνομιακή Τιμή Συμβολαίου Οδικής Βοήθειας, το οποίο το Ενεργοποιείτε Μόνο και Εφόσον το Χρειαστείτε, σε Περίπτωση Οποιασδήποτε Βλάβης ή Ατυχήματος με Δωρεάν Συμβουλευτική και Νομική Υποστήριξη, με κάλυψη όλων των Διαδικασιών Αποζημίωσης σας, με Παροχή Αυτοκινήτου Αντικατάστασης, και πολύτιμα Bonus Εκπτώσεων για Υπηρεσίες Φροντίδας του Οχήματος σας και Ετήσια Έκπτωση 3% για Καύσιμα Υγραερίου για το Αυτοκίνητο σας με Κέρδος Δεκάδων Ευρώ στην Kατανάλωση των Kαυσίμων σας! aplo24… γιατί απλά Δεν Χρειάζεται να Προπληρώνεις Κάτι που Ίσως Δεν θα Χρησιμοποιήσεις…και το Πληρώνεις Μόνο τη Στιγμή που θα το Χρειαστείς!

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΝΙΚΟΣ ΚΩΤΣΗΣ"

ΤΑΥΛΑΝΔΕΖΙΚΟ ΜΑΣΑΖ 45 ΛΕΠΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 19 ΕΥΡΩ ΣΤΟ "PLEASURE BEAUTY CENTER"

ΧΤΕΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ-ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 109 ΕΥΡΩ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΤΑ 3 ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 5 ΕΥΡΩ/ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΡΑΦΗΝΑ

ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ-ΜΕΤΑΦΟΡΑ&ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΩΣ 24000BTU ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 60 ΕΥΡΩ

ΛΕΥΚΑΔΑ(ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΕΩΣ 4 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗΝ PENSION MARIA

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΣΕ FULL ΠΟΔΙΑ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΡΙ&FULL BIKINI/MANICURE-PEDICURE ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ "CANELA"

 18€ από 40€ για 1 αποτρίχωση σε Full πόδια (ολόκληρα πόδια) με βιολογικό κερί και Full Bikini για να απολαύσετε μοναδικές υπηρεσίες ομορφιάς με τεχνικές αποκλειστικά αφιερωμένες στην περιποίησης σας, στο ολοκαίνουριο κατάστημα Canela. Έκπτωση 38%.
 14.90€ από 33€ για 1 manicure (χρώμα ή γαλλικό) και 1 pedicure (χρώμα ή γαλλικό) με επαγγελματικά προϊόντα Essie και 1 σχηματισμό /καθαρισμό φρυδιών για την λεπτομερή φροντίδα και περιποίηση των άκρων σας, στο ολοκαίνουριο κατάστημα Canela. Έκπτωση 55%.

ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ-ΟΜΠΡΕΛΑ&ΚΑΦΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ BEACH BAR OASIS ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ ΜΕ 2 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ

ΠΛΥΣΙΜΟ ΜΕΣΑ-ΕΞΩ/ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ "FALIRO SAFE PARK"

 Πλήρες Εσωτερικό - Εξωτερικό Επαγγελματικό Πλύσιμο Αυτοκινήτου στο Χέρι, με χρήση υλικών MA-FRA με 6€! Από το "Faliro Safe Park" στο Π. Φάληρο! Aποκτήστε την προσφορά άμεσα και χωρίς πιστωτική κάρτα!
 15€ από 45€ για έναν Ολοκληρωμένο Μικροβιολογικό Καθαρισμό Αυτοκινήτου, Απολύμανση Καμπίνας και Αντιμετώπιση Βλαβερών Μικροβίων Με Ειδική Συσκευή Όζοντος, Καθαρισμός Αεραγωγών του Air-Condition, Ενυδάτωση Ταμπλό, Εξωτερικό Πλύσιμο, Υγρό Εξωτερικό Κέρωμα, Αδιαβροχοποίηση Παρμπρίζ, Καθαρισμό Ζαντών και Γυάλισμα Ελαστικών στο Faliro Safe Park στο Παλαιό Φάληρο. ΔΩΡΟ μία 24ωρη στάθμευση στο Parking Faliro Safe Park. Έκπτωση 67%!!
 Εξασφαλίστε την υγιεινή καθαριότητα του αυτοκινήτου σας φροντίζοντας εσάς και τους συνεπιβάτες σας, δώστε του την απαραίτητη περιποίηση, και αναζωογονήστε την εσωτερική κι εξωτερική του εμφάνιση, έκπτωση έως 59%!!
 15€ για 1 Πλήρη Μικροβιολογικό Καθαρισμό Ι.Χ. 10 υπηρεσιών με προιόντα MA FRA, που περιλαμβάνει καθαρισμό με ξηρό ατμό, καθαρισμό των αεραγωγών του A/C, ενυδάτωση ταμπλό, απολύμανση καμπίνας και αντιμετώπιση των μικροβίων με γεννήτρια όζοντος, αρωματισμό καμπίνας, εξωτερικό πλύσιμο, υγρό κέρωμα και αδιαβροχοποίηση παρμπρίζ, εξωτερικό υγρό κέρωμα κ.α...με την εγγύηση του Faliro Safe Park στο Π. Φάληρο. ΔΩΡΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΥΠΟΝΙ 1 ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ 24ΩΡΟ. Αρχικής Αξίας 45€. Έκπτωση 67%.


ΤΑΙΝΙΑ-ΚΟΜΕΝΤΙ "ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΖΙΓΚΟΛΟ" ΜΕ ΤΟΝ ΓΟΥΝΤΙ ΑΛΕΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Επιλέξτε το ιστορικό «Cine Alex» στην Αγίας Σοφίας, στην Καρδιά της πόλης μας σε ένα κατάφυτο Περιβάλλον, που αποτελεί «Όαση» για τις Ζεστές Καλοκαιρινές Νύχτες σας...Μόνο με 3,50€ Απολαύστε την Ταινία ''Κι όμως γίνεται'' ή ''Ερασιτέχνης Ζιγκολό'' σε Ψηφιακή Μορφή 4Κ, από την Πέμπτη 24/7/2014 έως και την Τετάρτη 30/7/2014. Μία Προσφορά Αρχικής Αξίας 7€ - ΈΚΠΤΩΣΗ 50%.
 Για Ένα Εισιτήριο Δύο Ατόμων (μόλις 4 ευρώ κατά άτομο), για την Εκπληκτική Κομεντί Ερασιτέχνης Ζιγκολό με τον Εξαιρετικό Γούντι Άλεν & τους Αγαπημένους Σάρον Στόουν, Τζον Τορτούρο, Σοφία Βεργκάρα και Βανέσα Παραντί, στον Θερινό Κινηματογράφο Απόλλων στο κέντρο της πόλης! Απολαύστε τη Μαγεία του Θερινού Κινηματογράφου στο Maximum…στην πλέον Minimum Τιμή!!! 

ΛΑΓΟΝΗΣΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 4 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ-ΚΑΦΕΔΕΣ ΣΤΟ BORA BORA BEACH BAR

ΠΑΚΕΤΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ MEDICHIC

BISTRO DOMENICO ΣΤΑ ΛΑΔΑΔΙΚΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΕΣ ΓΕΥΜΑ 2 ΑΤΟΜΩΝ

ΦΡΙΤΕΖΑ ΕΜΑΓΙΕ 24εκ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 14,90 ΕΥΡΩ