ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ-DELIVERY ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΤΣΑΡΙΑ VENEZIA PIZZA ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ



 7.5€ για μια μεγάλη πίτσα (35cm), από το εστιατόριο Venezia Pizza στο Γαλάτσι  


 4.5€ για μια ατομική πίτσα (22cm), απο το εστιατόριο Venezia Pizza στο Γαλάτσι 


ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "HOTEL ASTERAS"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "MAREBLUE BEACH HOTEL 4*"

 ALL INCLUSIVE Πάσχα στην Κέρκυρα! 189€ για 4 ημέρες - 3 διανυκτερεύσεις στο 4* Mareblue Beach Resort για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 12 ετών, με καθημερινά πλούσια πρωινά, γεύματα και δείπνα σε μπουφέ ή a la carte, απεριόριστη κατανάλωση σε ντόπια (αλκοολούχα και μη) ποτά, κρασί, μπύρες, αναψυκτικά, χυμούς, snacks και παγωτά, ξαπλώστρες και ομπρέλες για τις πισίνες, ελεύθερη χρήση του γυμναστηρίου και των αθλητικών εγκαταστάσεων, καθημερινές δραστηριότητες για παιδιά στον παιδότοπο ή σε γήπεδα με εκπαιδευτές και άλλα events!!!


ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΣΕΤ DISNEY ΑΠΟ ΜΠΟΥΦΑΝ&ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΗΣ DISNEY-ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΣΤΥΛΟ ΜΑΣΑΖ ΜΕΣΩ ΔΟΝΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ MEDISANA

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ NANOKERATIN ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ

 59€ για μία ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΕ NANOKERATIN SYSTEM (SMOOTHING KERATIN TREATMENT-ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΟΦ:68239). Το αποτέλεσμα διαρκεί 3-5 μήνες και αφήνει τα μαλλιά λεία, μεταξένια και εξαιρετικά λαμπερά. Η Nanokeratin System μπορεί να εφαρμοσθεί άφοβα σε όλους τους τύπους μαλλιών και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική σε ταλαιπωρημένα και ξηρά μαλλιά, όπως τα βαμμένα μαλλιά και μαλλιά με ανταύγειες. Από το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ στου Ζωγράφου. Αρχικής αξίας 250€. Έκπτωση 76%

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΣΤΟ ΞΥΛΙΝΟ ΧΩΡΙΟ ΑΠΟ 59€


  Σέρρες:Το Ξύλινο Χωριό 119€ για τριήμερο για 2 άτομα σε σουίτα με πρωινό, τζακούζι, τζάκι με δωρεάν ξύλα σε διώροφη μεζονέτα και γλυκό του κουταλιού για καλωσόρισμα . Η πολυτέλεια και η χαλάρωση σας περιμένει...

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΜΜΑ ΜΗΧΑΝΗΣ ΜΕ 14,90€

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ SEXY SET ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΑΠΟ ΤΟ "WOMENSECRET.GR-ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ "PARADISE GYM" ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΕ 79€

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΑΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΑΥΧΕΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ" ΣΤΟ Ν.ΨΥΧΙΚΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΑΣΑΖ ΜΕ 25€

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΝΔΡΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "THINK SILVER EXCLUSIVE" ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΜΒΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ "VIP PROMOTIONS"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 1 ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΟΥΤΕΡ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ MIND THE GAP ΜΕ 24,9€

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ-ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΟ" ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ PEDICURE-MANICURE ΣΤΟ "V AND V" ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΣΕ CHALET ΣΤΟ "ZEUS VILLAGE"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ MASSAGE ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΓΑΛΑ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑΣ ΣΤΟ "EDEM SPA" ΣΤΟ Π.ΦΑΛΗΡΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΠΟΥΓΚΙΑ ΣΤΟ EDEM SPA ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ "BEAUTY TEC"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ HOT STONES ΜΑΣΑΖ 45 ΛΕΠΤΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ "CHIC&BEAUTY"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΥ ΜΑΣΑΖ ΣΤΟ "MASSAGE LILAIA" ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ από το ολοκαίνουριο (εγκαίνια 22/01/2014) κέντρο χαλαρωτικού και θεραπευτικού Massage Lilaia στην Κηφισιά! ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ 20€ για να κακομάθετε τον εαυτό σας και το ταίρι σας με μία μοναδική εμπειρία χαλάρωσης! Επιλέξτε το αιθέριο έλαιο της προτίμησής σας και απολαύστε 45' λεπτά χαλαρωτικού massage μαζί με το σύντροφό σας σε ένα ρομαντικό περιβάλλον βγαλμένο από άλλη εποχή!! Αρχικής Αξίας 40€. Έκπτωση 50%.

 Μοναδική εμπειρία Μassage στο ολοκαίνουριο (εγκαίνια 22/01/2014) κέντρο χαλαρωτικού και θεραπευτικού Massage Lilaia στην Κηφισιά! 12€ για ένα χαλαρωτικό massage διάρκειας 45' για άντρες και γυναίκες! Επιλέξτε το αιθέριο έλαιο της προτίμησής σας και με τη βοήθεια της θεραπευτικής μουσικής, ταξιδέψτε μακριά από το άγχος της καθημερινότητας! Αρχικής Αξίας 20€. Έκπτωση 40%.



ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΧΙΩΝ-ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ "GS STUDIO HAIRDRESSING&SPA" ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΑ


 Γυναικεία Περιποίηση και Πολυτέλεια ...στα Άκρα!!! 15€ για 1 Manicure (χρώμα ή γαλλικό), 1 Pedicure (χρώμα ή γαλλικό) και 1 σχηματισμό/καθαρισμό φρυδιών, με επαγγελματικά προιόντα Essie, απολαμβάνοντας τις πολυτελείς υπηρεσίες του κορυφαίου GS Studio Hairdressing & spa στην Βούλα, με την υπογραφή του George Sarris (απόφοιτος TONY and GUY, μέλος παγκόσμιας ομάδα TAFT για επιλογή και δημιουργία χτενισμάτων στην EUROVISION). Αξίας 125€. Έκπτωση 67%.


 Γυναικεία ομορφιά και Πολυτέλεια!!! 20€ για 1 Βαθύ Καθαρισμό μαζί με Ενυδατική Μάσκα συνολικής διάρκειας 120 λεπτά, για να επαναφέρετε την ελαστικότητα, την φωτεινότητα και την φρεσκάδα της επιδερμίδας σας, απολαμβάνοντας τις πολυτελείς υπηρεσίες του κορυφαίου GS Studio Hairdressing & spa στην Βούλα, με την υπογραφή του George Sarris (απόφοιτος TONY and GUY, μέλος παγκόσμιας ομάδα TAFT για επιλογή και δημιουργία χτενισμάτων στην EUROVISION). Αξίας 60€. Έκπτωση 67%.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ-ΝΥΧΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "ΧΡΥΣΑ HAIRPLAY" ΣΤΟΝ Ν.ΚΟΣΜΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΡΟ ΣΤΟ "MEDICAL ESTHETIC"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΜΟΥΖΑΚΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "MOUZAKI PALACE HOTEL&SPA"

 Καθαρά Δευτέρα στην Καρδίτσα, στο 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 8 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται δύο Μπουκάλια Κρασί τοπικής παραγωγής, 2 Relax Massage σε στρώμα Αέρος και Νερού διάρκειας 20 λεπτών, μία Περιποίηση Προσώπου για βαθιά ενυδάτωση, ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας καθώς και της Sauna και του Γυμναστηρίου! Απολαύστε 4 ημέρες ξεκούρασης και αναζωογόνησης και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 1 ΤΕΣΤ ΤΡΟΦΙΚΗΣ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ "BODY AND HEALTH"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΣΕΤ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΜΕ 210 ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ KUNDALINI YOGA ΣΕ ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ "ΠΑΛΙΟΚΑΣΤΡΟ" ΑΠΟ 115€

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΝΔΡΙΚΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ-ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 1 ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ LAPTOP ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΜΕ 22,9€

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΓΛΕΝΤΙ "Ο ΓΑΜΟΣ"

 Για Ένα (1) Εισιτήριο Εισόδου...με ή χωρίς Ποτό με Γαμοφαγητό, Γαμοτουρτάκι, Μουσική, Χορό και Τραγούδι για να Διασκεδάσετε Μοναδικά με την Πρωτότυπη Μουσικοθεατρική Παράσταση - Γλέντι Ο Γάμος, με Ένα Πλούσιο και πολυάριθμο Καλλιτεχνικό Σχήμα στη Μουσική Σκηνή Love Casual Living, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου ή τη Κυριακή 9 Φεβρουαρίου! Διασκεδάστε σε Ένα Ανεπανάληπτο Γάμο με Τρελή Διάθεση... είτε με το Σόι της Νύφης, το Φτωχοπασέ Μικροαστικών Συνοικιών Θεσσαλονίκης είτε με το Σόι του Γαμπρού, το Ξιπασμενοπλούσιο Βορείων Προαστίων Αθηνών, και να είστε βέβαιοι...ότι σ' αυτόν τον Γάμο θα θέλετε να ξαναπάτε!!!! 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑΝΙΣΗ "ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΟΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ" ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Mετά την Τεράστια Επιτυχία τους τα τελευταία 2 Χρόνια στην Αθήνα, τώρα...για λίγες μόνο Παραστάσεις και στη Θεσσαλονίκη!!! Μόλις 12 ευρώ για Δύο (2) Εισιτήρια (μόνο 6 ευρώ κατά άτομο) της Συγκλονιστικής Παράστασης Οι πιο Δυνατές... σε Ελεύθερη Διασκευή της Άννας Ανδριανού, από το Μονόλογο του Αύγουστου Στριντμπεργκ, με τις Αγαπημένες Άννα Αδριανού, Υρώ Λούπη και Αλεξάνδρα Τσιάγκα στο Θέατρο Σοφούλη! Μια Μοναδική Αναμέτρηση της Ερωμένης με τη Σύζυγο, Δύο Ερωτικοί Θηλυκοί Ρόλοι, Δυο Διαφορετικές Απόψεις Ζωής, Δυο Τρόποι να Αγαπάς, να Μισείς, να είσαι Γυναίκα!!! 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟ "LASERLINE CLINICS" ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Αποκτήστε Αψεγάδιαστο Σώμα με την Εγγύηση Αποτελέσματος του Εξειδικευμένου Κέντρου Laser και Αισθητικής Laserline Clinics στην Τσιμισκή, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης! Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα 12 Συνεδριών Άμεσης Λιπογλυπτικής Σώματος, με την Κορυφαία και Διάσημη Μέθοδο Endermologie LPG Cellu M6 & το Πρωτοποριακό Μηχάνημα Tight Lift RF με τη Χρήση Ραδιοσυχνοτήτων & την Προηγμένη Μέθοδο της Κοσμητικής Ιατρικής Vaser Shape (Med Contour 2) & την Πλατφόρμα Δόνησης Power Platform & Ένα Μήνα (1) Εξατομικευμένης Διαιτολογικής Παρακολούθησης & Ένα (1) Μassage με Αιθέρια Έλαια από Εξειδικευμένο Φυσιοθεραπευτή... για Εντυπωσιακά και Άμεσα Αποτελέσματα σε Αδυνάτισμα, Σύσφιξη, Μυϊκή Ενδυνάμωση, Λιποδιάλυση και εξάλειψη της Κυτταρίτιδας, του Τοπικού Πάχους και της Χαλάρωσης για Γυναίκες και Άνδρες! 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓ.ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ

 Μια κούπα ειδική για… Βαλεντίνους! 5€ για μια πανέμορφη κούπα με την αγαπημένη φωτογραφία σας από την μια πλευρά και ένα θέμα Αγ. Βαλεντίνου από επιλογή 6 διαφορετικών στην άλλη, από το "Galanis Photo Studio" στην Καλλιθέα, αρχικής αξίας 10€ - Έκπτωση 50%!!

 Tο πιο όμορφο και τρυφερό δώρο για την γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου και όχι μόνο! Εκτυπώστε μία (1) αγαπημένη σας φωτογραφία και σε (διαστ. 30Χ30) ή με 12€ από 35€ (διαστ. 30Χ40) ή με 15€ από 40€ (διαστ. 50χ50 ή 60Χ40), δικής σας επιλογής, και σας φτιάχνουμε καμβά Ζωγραφικής, με χοντρό τελάρο, τύπου box, με γκαλερί τελάρωμα έτοιμο για " κρέμασμα " και με δωρεάν αποστολή σε όλη την Θεσσαλονίκη! Ερωτικό πνεύμα οικονομίας, αλλά και καθημερινό στολίδι φαντασίας, μόνο από την Ρroject Design για εσάς και τους αγαπημένους σας!