ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΕΚΤΥΠΩΣΗ 100 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΕΓΧΡΩΜΩΝ-ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ROMCO"

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ CAVITATION-ΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΡΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ&ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ LIPOGEN

ΥΠΕΡΟΧΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΕΔΙΛΑ SPARKLES STEVE MADDEN ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 44€

ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ-ΜΟΥΤΣΑΤΣΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ LOVE CASUAL LIVING

ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ OLEA ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΕΣ MENU 2 ΑΤΟΜΩΝ

ΝΑΥΠΛΙΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΟ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ 109€

 109€ από 220€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο Ναύπλιο για όλο το Καλοκαίρι, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Chroma Design Hotel & Suites ή στον Ξενώνα Άρωμα! Παρέχεται Welcome drink κατά την άφιξη και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες στην καρδιά του κοσμοπολίτικου Ναυπλίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! H προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος! 

ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "PANORAMA RESORT"

 94€ από 240€ ( Έκπτωση 61%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ για 2 Παιδιά ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, στη Φοινικούντα Μεσσηνίας σε Ευρύχωρο Πλήρως Εξοπλισμένο διαμέρισμα με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Panorama Resort! Παρέχεται Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στον όμορφο προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά!
Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στη Φοινικούντα, στο Panorama Resort! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα με Πρωινό σε Μπουφέ, με 179€ από 360€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Εarly ckeck in στις 10:00 και Late check out κατόπιν διαθεσιμότας για να απολαύστε 4 ημέρες στη Φοινικούντα!Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! 

ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 179€ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "GALINI WELLNESS SPA&RESORT"

179€ από 358€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών, στο 5 αστέρων Galini Wellness Spa & Resort του Ομίλου Mitsis με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, στα Καμένα Βούρλα! Ελεύθερη χρήση της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας και Παιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά!!! 

ΚΑΡΜΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ME 35€ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΤΑΔΙΟ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ /ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ-ΜΠΛΟΚ-ΣΥΝΤΑΓΟΛΟΓΙΟΥ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΦΙΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ "PRESS ON DEMAND"

 2,5€ από 4€ για εκτύπωση Μπλοκ ή Συνταγολογίου, διαστάσεων 21x14.5 (Α5), σε επαγγελματικό χαρτί & δώρο η μακέτα, από το ''PressOnDemand.gr'' στη Νίκαια - έκπτωση 38%! Από 3€ για δημιουργία Aφίσας με το αγαπημένο σας θέμα/φωτογραφία, διαστάσεων έως 70x100, σε επαγγελματικό χαρτί, από το ''PressOnDemand.gr'' στη Νίκαια
 Από 5€ για εκτύπωση επαγγελματικών καρτών σε velvet χαρτί 300 gr, δωρεάν σχεδιασμό μακέτας, καθώς και δυνατότητα εκτύπωσης qr-code, από το ''PressOnDemand.gr'' στη Νίκαια
 Από 5,5€ για εκτύπωση 50 φωτογραφιών σε επαγγελματικό χαρτί, με δυνατότητα αποστολής στο χώρο σας, από το ''PressOnDemand.gr'' στη Νίκαια

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 3€ ΓΙΑ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ-ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ-ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

2 ΜΗΝΕΣ YOGA ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ


 Yoga!!29€ από 90€ για δύο (2) μήνες Yoga στο Α.Σ. Προμηθέας στο Μοσχάτο. Ένας νέος χώρος με πολλές και διαφορετικές πολεμικές τέχνες, μαχητικά αθλήματα και μαθήματα αυτοάμυνας. Έκπτωση 68%!!
29€ Μόνο για δύο (2) μήνες Yoga στον Α.Σ. Προμηθέας στο Μοσχάτο! Μάθετε τώρα την Πρακτική τέχνη που βασισμένη στην τακτική εξάσκηση σοφών τεχνικών, καλλιεργεί το σώμα και το νου, βοηθώντας τους ασκητές της να έχουν αρμονία, υγεία, ευεξία, ηρεμία, άφθονη ενέργεια και αυξημένη συνείδηση! Για όλες τις ηλικίες! Αρχικής Αξίας 90€ - Έκπτωση 68%!!

ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΠΙΑΤΑΚΙ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ-ΠΟΤΟ

 11€ το άτομο για πραγματικά ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΟΤΟ και Όλες οι νοστιμιές τση Κρήτης στο Πιατάκι σας. Η προσφορά περιλαμβάνει: απεριόριστη κατανάλωση από πράσινη σαλάτα, ρύζι με κάρυ, χοιρινή τηγανιά, μπεκρή μεζέ, λουκάνικό σχάρας, πατάτες τηγανιτές, τζατζίκι, γίγαντες, κεφτεδάκια και απεριόριστο κρασί με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε λευκό, ροζέ ή κόκκινο. Γευτείτε απεριόριστους εκλεκτούς μεζέδες και άφθονο κρασί στο νέο στέκι των Νοτίων Προαστίων. Από το ΠΙΑΤΑΚΙ στον Άγιο Δημήτριο. Αρχικής αξίας 30€. Έκπτωση 63%
11€ ΜΟΝΟ το άτομο, για Απεριόριστο Φαγητό ΚΑΙ Ποτό, στο Μουσικό Μεζεδοπωλείο Πιατάκι στον Άγιο Δημήτριο! Απολαύστε Κρητικούς Μεζέδες με την Συνοδεία Άφθονου Κρασιού σε έναν όμορφο και Μοντέρνο Χώρο που συνδυάζεται περίφημα με την Παραδοσιακή Διακόσμηση! Απολαύστε το!