ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ WU-SHU ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ"

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΚΩΜΩΔΙΑ "Ο ΕΒΡΑΙΟΣ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ

 Για Ένα Εισιτήριο Δύο Ατόμων (μόλις 7,5 ευρώ ανά άτομο) για την Εξαιρετική και Επίκαιρη Ανατρεπτική Κωμωδία Ο Εβραίος, που έπειτα από Δύο Συνεχείς Επιτυχημένες Χρονιές στην Αθήνα, έρχεται για λίγες Παραστάσεις στο Θέατρο Κολοσσαίον με τους Αγαπημένους Μίνα Χειμώνα, Κοσμά Ζαχάρωφ & Γιάννη Παπαθανάση! Μία Παράσταση Βασισμένη στο L'Ebreo του Τζιάννι Κλεμέντι που Απέσπασε Βραβείο Kαλύτερου Σύγχρονου Ιταλικού Έργου το 2007, με ένα Απρόβλεπτο Σενάριο που Διαδραματίζεται με Μοναδικό Τρόπο στη Θεσσαλονίκη του 1955...αλλά κρύβει Απίστευτες Ομοιότητες με τη Σημερινή Κατάσταση στη Χώρα μας!!! Η Προσφορά ισχύει για Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων!  

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΜΟΙΩΣΗΣ ΜΑΧΗΣ AIRSOFT ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Μπες στον Kόσμο της Περιπέτειας και της Αδρεναλίνης! Μπες στον Κόσμο του Airsoft, του Νέου Παιχνιδιού Προσομοίωσης Μάχης, που ήρθε από το Εξωτερικό και έγινε αμέσως...η Νέα Μόδα! Μία Δυναμική και Ρεαλιστική Προσομοίωση Μάχης με Εξοπλισμό Airsoft -έως 3 Ώρες- με μόλις 10 ευρώ (από 20 ευρώ) για τη Συμμετοχή Ενός Ατόμου, με Πλήρη Εξοπλισμό Υψηλών Προδιαγραφών και 1000 Πυρομαχικά με Πλαστικές Βιοδιασπώμενες Μπίλιες Airsoft bb's, για τους Λάτρεις των Μοναδικών Extreme Sports…στην πρώτη Νόμιμη Πίστα για Airsoft στην Ελλάδα, στις ιδιόκτητες Εγκαταστάσεις (7.800 τ.μ.) της Airsoft City στο Δρυμό Θεσσαλονίκης!  

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΑΝΔΡΙΚΟ TOMMY HILFIGER POLO ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 29€

ΜΑΘΗΜΑΤΑ KRAV MAGA-ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ TRX ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

 15€ από 23€ για πέντε (5) συνεδρίες ΤRX στο Εν Δυνάμει στην Καλλιθέα. Στο Εν Δυνάμει ανακαλύπτετε τον κρυμμένο εαυτό σας και τις δυνατότητές του. Μαζί ανακαλύπτουμε τη δύναμη μέσα μας για να κάνουμε τα πάντα δυνατά. Έκπτωση 36%!!

ΜΑΘΗΜΑΤΑ JUDO ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΖΟΥΝΤΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΝΕΡΟΥ DISPENSER WATERING PENGUIN ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 7.50 €

ΓΙΟΡΤΙΝΟ ALL DAY SPA ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ MESICAL ESTHETIC

ΑΡΑΧΩΒΑ ΠΑΣΧΑ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "MAISONS ARAXOVA"

ΣΕΤ ΒΑΨΙΜΑΤΟΣ PAINT RUNNER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ HELLAS-TECH

ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ "STELLA'S BOUDOIR" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ