ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ΔΥΟ-FULL BODY MASSAGE

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΖΑΚΙΩΝ-ΚΑΜΙΝΑΔΩΝ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ/ΓΛΥΚΕΡΙΑ-DILEK KOC-ΖΙΩΓΑΛΑΣ-ON THE ROAD

Για Ένα (1) Εισιτήριο Εισόδου...με ή χωρίς Ποτό για να Απολαύσετε Μία από τις Υπέροχες Εορταστικές Μουσικές Παραστάσεις με Κορυφαία Ονόματα της Ελληνικής Δισκογραφίας στη Μουσική Σκηνή Love Casual Living! Επιλέξτε ανάμεσα σε Γλυκερία και Dilek Koc στις 30 Δεκεμβρίου ή Νίκο Ζιώγαλα, On the Road και Βάσια Βουγιουκλή την 1 Ιανουαρίου ή την Μουσικοθεατρική Παράσταση UP ΟΛΑ, με τους Εύη Σιαμαντά, Στάθη Παχίδη, Αστέρη Πελτέκη και ROCK4 στις 2 Ιανουαρίου...και Καλή σας Διασκέδαση!!! 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΕΔΙΑ-ΑΓΩΝΑΣ PAINTBALL

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ(4-18)

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ/ΕΚΤΥΠΩΣΗ 100 ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ/ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ "FIXE LIVE"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - 10€ για την αγορά ενός κουπονιού, για ένα τραπέζι ΓΙΑ ΕΞΙ ΑΤΟΜΑ για το ΣΑΒΒΑΤΟ 29/12/2012 και την Παραμονή Πρωτοχρονιάς ΔΕΥΤΕΡΑ 31/12/2012 για να διασκεδάσετε παρέα με τους ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ, ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΤΑΚΗ, ΕΛΕΑΝΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ και ΙΩΑΚΕΙΜ ΦΩΚΑ. Δίνετε στο κατάστημα μόνο άλλα 110€. Στο FIX Live στη Θεσσαλονίκη. Αρχική αξίας 150€ τα τέσσερα άτομα. Έκπτωση 47%
Διασκεδάστε και γιορτάστε με Γιάννη Πλούταρχο στο FIX Live στη Θεσσαλονίκη!! 10€ εκπτωτικό κουπόνι για τραπέζι έξι (6) ατόμων στο FIX Live για να διασκεδάσετε παρέα με τους Γιάννη Πλούταρχο, Κώστα Μαρτάκη, Ελεάνα Παπαιωάννου και Ιωακείμ Φωκά. Η προσφορά ισχύει για το Σάββατο 29/12/2012 - ή - για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς 31/12/2012! Δίνετε στο κατάστημα 110€ επιπλέον το Σάββατο ή την Παραμονή Πρωτοχρονιάς. Καλή Διασκέδαση!!
Και το Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη γίνεται.. Fix! Μόνο με 20€ το άτομο αλλάξτε χρόνο στο πιο In Live Stage, το Fix, παρέα με Γιάννη Πλούταρχο, Κώστα Μαρτάκη, Ελεάννα Παπαιωάννου και Ιωακείμ Φωκά. Ισχύει για Σάββατο 29/12 και Παραμονή Πρωτοχρονιάς 31/12, για τραπέζι έως 6 άτομα κομπλέ! Αρχικής Αξίας 37,50€/άτομο - Έκπτωση 47% !!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΚΡΕΜΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ NIVEA CREME

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ COLGATE

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:GEL ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ GILLETE-ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΑ ADIDAS

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΕΤ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ-ΒΑΡΑΚΙΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:SEXY ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ/ΣΟΥΤΙΕΝ/ΣΤΡΙΝΓΚ/ΔΙΧΤΥ


15€ για ένα σετ εσωρούχων σε μαύρο χρώμα, Bra & Crotchless Thong, one size, αρίστης ποιότητας, γιατί ο Αη Βασίλης κάνει και πολύ προσωπικά δώρα, που είναι πάντα ευπρόσδεκτα, αρχικής αξίας 30€ και με αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Έκπτωση 50%
12,5€ για ένα σετ εσωρούχων δίχτυ, σε μαύρο χρώμα, Fishnet Bikini Set Black, one size, αρίστης ποιότητας, γιατί ο Αη Βασίλης κάνει και πολύ προσωπικά δώρα, που είναι πάντα ευπρόσδεκτα, αρχικής αξίας 25€ και με αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Έκπτωση 50%
12€ για ένα σετ εσωρούχων δίχτυ, σε μαύρο χρώμα, Fishnet Halter Set Black, one size, αρίστης ποιότητας, γιατί ο Αη Βασίλης κάνει και πολύ προσωπικά δώρα, που είναι πάντα ευπρόσδεκτα, αρχικής αξίας 24€ και με αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Έκπτωση 50%

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:CONDITIONER ΜΑΛΛΙΩΝ PANTENE PRO-V

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΘΕΡΜΑΣΤΡΕΣ ΧΑΛΑΖΙΑ&ΘΕΡΜΑΣΤΡΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΒΑΘΙΑ ΤΗΓΑΝΙΑ 28CM

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΤΖΑΚΙΑ ΒΙΟΑΙΘΑΝΟΛΗΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΞΥΛΙΝΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ-ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΡΑΣΙΟΥ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ-ΧΡΩΜΑΤΩΝ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΡΩΣΙΚΑ ΚΥΑΛΙΑ 8Χ30

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ-ΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΔΡΙΚΑ/UNISEX



Ανδρικό Ρολόι TX T3C326 - 315€ από 630€ (Έκπτωση 50%) για ένα ανδρικό ρολόι TX με Γερμανικό μηχανισμό, ανοξείδωτο ατσάλι, μαύρο καντράν με χρυσούς φωσφορίζοντες δείκτες, και σημεία, μαύρο δερμάτινο λουράκι, πυξίδα και βιδωτή κορώνα. Δυνατότητα εξόφλησης σε 6 Άτοκες Δόσεις!
Ανδρικό Ρολόι TX T3B791 - 219€ από 440€ (Έκπτωση 50%) για ένα ανδρικό ρολόι TX με Γερμανικό μηχανισμό, ανοξείδωτο ατσάλι, μαύρο καντράν με ασημι φωσφορίζοντες δείκτες, και σημεία, μαύρο δερμάτινο λουράκι, πυξίδα και βιδωτή κορώνα. Δυνατότητα εξόφλησης σε 6 Άτοκες Δόσεις!
Unisex Ρολόι TX T3C400 - 269€ από 520€ (Έκπτωση 48%) για ένα unisex ρολόι TX με Γερμανικό μηχανισμό, ανοξείδωτο ατσάλι, λευκό καντράν με χρυσούς φωσφορίζοντες δείκτες, και σημεία, λευκό δερμάτινο λουράκι, πυξίδα και βιδωτή κορώνα. Δυνατότητα εξόφλησης σε 6 Άτοκες Δόσεις!
Unisex Ρολόι TX T3C390 - 239€ από 440€ (Έκπτωση 46%) για ένα unisex ρολόι TX με Γερμανικό μηχανισμό, ανοξείδωτο ατσάλι, λευκό καντράν με ασημί φωσφορίζοντες δείκτες, και σημεία, λευκό δερμάτινο λουράκι, πυξίδα και βιδωτή κορώνα. Δυνατότητα εξόφλησης σε 6 Άτοκες Δόσεις!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:LED ΦΩΤΑΚΙ-ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΕΚΤΥΠΩΣΗ 1000 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΚΙΝΗΤΑ ΜΕ 2 SIM "VIEWSONIC V350"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΜΠΡΕΛΟΚ ΜΕ MINI CAMERA

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:HDMI ANDROIX /ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΣΕ TOUCH ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

BANSKO:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ/ΤΑΞΙΔΙΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ


SUPER Τιμή!!! Bansko από Θεσσαλονίκη, 8-10 Φεβρουαρίου μόνο με 50 ευρώ για τρεις ημέρες-δύο διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου! 
SUPER Τιμή!!! Bansko από Θεσσαλονίκη, 15-17 Φεβρουαρίου μόνο με 50 ευρώ για τρεις ημέρες-δύο διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου! 
SUPER Τιμή!!! Bansko από Θεσσαλονίκη, 22-24 Φεβρουαρίου μόνο με 50 ευρώ για τρεις ημέρες-δύο διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου! 
SUPER Τιμή!!! Bansko από Θεσσαλονίκη, 31 Ιανουαρίου - 3 Φεβρουαρίου μόνο με 60 ευρώ για τέσσερις ημέρες-τρεις διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!
SUPER Τιμή!!! Bansko από Θεσσαλονίκη, 7-10 Φεβρουαρίου μόνο με 60 ευρώ για τέσσερις ημέρες-τρεις διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!
SUPER Τιμή!!! Bansko από Θεσσαλονίκη, 14-17 Φεβρουαρίου μόνο με 60 ευρώ για τέσσερις ημέρες-τρεις διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!
SUPER Τιμή!!! Bansko από Θεσσαλονίκη, 21-24 Φεβρουαρίου μόνο με 60 ευρώ για τέσσερις ημέρες-τρεις διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!
SUPER Τιμή!!! Bansko από Αθήνα, 21-24 Φεβρουαρίου μόνο με 80 ευρώ για τέσσερις ημέρες-τρεις διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!
SUPER Τιμή!!! Bansko από Αθήνα, 14-17 Φεβρουαρίου μόνο με 80 ευρώ για τέσσερις ημέρες-τρεις διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!
SUPER Τιμή!!! Bansko από Αθήνα, 7-10 Φεβρουαρίου μόνο με 80 ευρώ για τέσσερις ημέρες-τρεις διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!
SUPER Τιμή!!! Bansko από Αθήνα, 31 Ιανουαρίου - 3 Φεβρουαρίου μόνο με 80 ευρώ για τέσσερις ημέρες-τρεις διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!

ΛΕΥΚΑΔΑ:ΦΩΤΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "IOANIAN BLUE HOTEL BUNGALOWS&SPA RESORT"

3 Εορταστικές Ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις στη Λευκάδα τα Φώτα, στο 5 αστέρων Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με θέα στη θάλασσα και Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), με 139€ από 280€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τα 2 άτομα! Για 2 παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink στο Lounge Bar Scorpios! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας και της Sauna για κάθε ημέρα διαμονής, καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες εορταστικές ημέρες πολυτέλειας στη Λευκάδα!!!

ΑΘΗΝΑ:ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ/ΠΟΛΥΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ "GOLDIES RESTAURANT"