ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ LASER ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ

Για 16 Θεραπείες Laser για Άμεση Αντιμετώπιση της Τριχόπτωσης (Φωτοδυναμικής των PDT-4000 και Laser Cap) - η νέα Επαναστατική Μέθοδος Αισθητικής Δερματολογικής Θεραπείας - με ταυτόχρονη και Δραστική Ενδυνάμωση του Τριχωτού της Κεφαλής με την εγγύηση άμεσου και ολοκληρωμένου αποτελέσματος του εξειδικευμένου Κέντρου Ιατρικής Αισθητικής Lasermed Clinics! Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Εντατικής Θεραπείας και Αναζωογόνησης των Ταλαιπωρημένων Μαλλιών, για Άνδρες και Γυναίκες... στην πλέον οικονομική τιμή! 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ " WASHATERIA "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΝΥΧΙΩΝ " ΜΙΚΡΟ ΓΑΛΛΙΚΟ " ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ SOFOULI CENTER

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΝΥΧΙΩΝ " GLAMOUR NAIL SPOT " ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑΣ " LE BOUCLE COIFFURE "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΚΟΛΙΕ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΣΤΙΛΑΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΑΠΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΔΕΡΜΑ ΣΕ 6 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΠΗΛΙΝΑ ΓΙΟΥΒΕΤΣΑΚΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΦΑΚΟΣ LED ΤΣΕΠΗΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΑΛΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΚΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ - ΚΡΕΜΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΚΜΗΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΑΝΘΕΚΤΙΚΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΩΜΟΥ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ - ΒΙΒΛΙΑ " ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΕΦΕΔΡΙΚΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ-ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ AVIRA INTERNET SECURITY 2012 / ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ



Για 2 μέρες μόνο!!! 24€ από 40€, AVIRA INTERNET SECURITY 2012 για 2 users- 1 χρόνο ή 1 user- 2 χρόνια, Eιδική έκδοση σε DVD, η Πανίσχυρη Σουίτα Προστασίας της Avira, για τις τραπεζικές σας συναλλαγές, τα αρχεία που κατεβάζετε, τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης που δραστηριοποιείστε, με εξελιγμένο ΓΟΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ, από την Web-store, εξουσιοδοτημένο πωλητή της Avira, με Δωρεάν αποστολή πανελλαδικά. Έκπτωση 40%

Για 2 μέρες μόνο!!! 18€ από 32€, AVIRA ANTIVIRUS PREMIUM 2012 για 2 users- 1 χρόνο ή 1 user- 2 χρόνια, Ειδική έκδοση σε DVD, η Απόλυτη Προστασία από ιούς, για το laptop ή τον σταθερό σας υπολογιστή, από την Web-store, εξουσιοδοτημένο πωλητή της Avira, με Δωρεάν αποστολή πανελλαδικά. Έκπτωση 43%

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΑΝΤΛΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΕΡΑ ΑΠΟ ΚΡΑΣΙ " VACUVIN "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΤΖΑΚΙ ΒΙΟΑΙΘΑΝΟΛΗΣ ΔΥΟ ΕΣΤΙΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΕΓΓΥΗΣΗ 2 ΕΤΩΝ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΞΥΛΟΣΟΜΠΕΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΖΕΣΤΑΣΙΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ! 25€ κουπόνι που σας εξασφαλίζει έκπτωση 37% για μία ΞΥΛΟΣΟΜΠΑ KOMPAKT M 12KW με ΦΟΥΡΝΟ, υψηλής απόδοσης και μέγιστης οικονομίας, με ΕΓΓΥΗΣΗ 24 ΜΗΝΩΝ, από την Avant Garde Energy. Αρχικής αξίας 430€ - Δίνετε στην επιχείρηση 270€ επιπλέον. Δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά!

ΖΕΣΤΑΣΙΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ! 25€ κουπόνι που σας εξασφαλίζει έκπτωση 38% για μία ΞΥΛΟΣΟΜΠΑ IVA 9KW, υψηλής απόδοσης και μέγιστης οικονομίας, με ΕΓΓΥΗΣΗ 24 ΜΗΝΩΝ, από την Avant Garde Energy. Αρχικής αξίας 330€ - Δίνετε στην επιχείρηση 205€ επιπλέον. Δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΓΑΜΟΥ / ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΔΙΑΚΟΠΕΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " AETON MELATHRON " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Διακοπές στα Τρίκαλα!! 199€ από 250€ για τρεις (3) ημέρες/ δύο (2) διανυκτερεύσεις για τα 2 άτομα στο 4άστερο Θέρετρο Aeton Melathron, με ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ, προσφορά του Megia Travel. Η φυσική ομορφιά και οι γραφική αισθητική της πόλης των Τρικάλων θα σας συναρπάσει. Έκπτωση 20%!!

Απόδραση για 2 στα Τρίκαλα! 199€ από 250€ για τρεις (3) ημέρες διακοπές / δύο (2) διανυκτερεύσεις για τα 2 άτομα στο 4άστερο θέρετρο Aeton Melathron, με ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ, προσφορά του Megia Travel. Η φυσική ομορφιά και η γραφική αισθητική της πόλης των Τρικάλων θα σας συναρπάσει. Έκπτωση 20%

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ / 3ΗΜΕΡΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΕ ΣΟΥΙΤΑ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " CASA DI NEVE " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - 3ΗΜΕΡΟ ΑΠΟΔΡΑΣΗ / ΔΙΑΜΟΝΗ - ΞΕΝΩΝΕΣ " ΧΡΥΣΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ "

ΑΘΗΝΑ ( ΜΑΡΟΥΣΙ ) ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ - ΔΙΑΜΟΝΗ " HOTEL CIVITEL OLYMPIC " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΝΤΙΑ - ΝΑΥΠΛΙΟΥ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ - STUDIOS / ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Κάντια - Ναυπλίου: 74€ ένα 4ήμερο για 2 - 4 άτομα σε πλήρως εξοπλισμένο studio.Σε καθαρά, όμορφα δωμάτια, με όλες τις ανέσεις και για όλη την οικογένεια, μια προσφορά για χαλάρωση και ξεκούραση μόλις 17χλμ από το Ναύπλιο! Σε καταπληκτική τιμή! 

Κάντια - Ναυπλίου: 59€ ένα 3ήμερο για 2 - 4 άτομα σε πλήρως εξοπλισμένο studio. Σε καθαρά, όμορφα δωμάτια, με όλες τις ανέσεις και για όλη την οικογένεια, μια προσφορά για χαλάρωση και ξεκούραση μόλις 17χλμ από το Ναύπλιο! Σε καταπληκτική τιμή! 

ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΩΝΕΣ / ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Ελατοχώρι Πιερίας: 199€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δίχωρη σουίτα με τζάκι.Μοναδικές στιγμές σε ένα πανέμορφο τοπίο. Μια προσφορά με πολλές παροχές και καταπληκτική τιμή. Αγοράστε την τώρα και ταξιδέψτε στη ομορφιά της φύσης! ( Ισχύει για 25 - 28/10/2012 ) 
Ελατοχώρι Πιερίας: 149€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε studio με τζάκι.Ξεκούραση και χαλάρωση σε ένα υπέροχο τοπίο, αποκτήστε την προσφορά μας και αποδράστε για μια εκδρομή αξέχαστη! ( Ισχύει για 25 - 28/10/2012 ) 

Ελατοχώρι Πιερίας: 117€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Μια πρόταση για την 28η Οκτωβρίου σε εκπληκτική τιμή και με μοναδικές παροχές. Αγοράστε την τώρα και χαλαρώστε με πολυτέλεια σε ένα ονειρεμένο τοπίο! ( Ισχύει 25 - 28/10/2012 ) 

Ελατοχώρι Πιερίας: 275€ ένα 4ήμερο για 4 άτομα με πρωινό σε μεζονέτα.Με την οικογένεια ή την παρέα σας απολαύστε ένα μοναδικό ταξιδάκι, σε μια υπέροχη μεζονέτα και σε μια τιμή καταπληκτική! ( Ισχύει για 25 - 28/10/2012 ) 
Ελατοχώρι Πιερίας: 129€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε έναν πανέμορφο ξενώνα.Οικογενειακή ατμόσφαιρα και σπιτική φιλοξενία σε ένα πανέμορφο τοπίο. Μια μοναδική προσφορά!Αποκτήστε την και αποδράστε από την καθημερινότητα!( Ισχύει για διανυκτερεύσεις Παρασκευή & Σάββατο ) 

Ελατοχώρι Πιερίας: 119€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε έναν πανέμορφο ξενώνα.Οικογενειακή ατμόσφαιρα και σπιτική φιλοξενία σε ένα πανέμορφο τοπίο. Μια μοναδική προσφορά!Αποκτήστε την και αποδράστε από την καθημερινότητα!( Ισχύει για διανυκτερεύσεις Κυριακή έως και Πέμπτη βράδυ ) 

MANH / 3ΗΜΕΡΟ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΔΙΑΜΟΝΗ " ΠΕΤΡΙΝΟΙ ΠΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΜΕΣΗΝΙΑΚΗΣ ΜΑΝΗΣ "

BANSKO / 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΔΙΑΜΟΝΗ " LUCKYBANSKO " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ / 3 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 3 ΑΤΟΜΑ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ BOUTIQUE HOTEL " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ / 3ΗΜΕΡΟ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ - ΞΕΝΩΝΕΣ " ΑΚΡΟΛΙΜΝΙΑ " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΝΑΥΠΛΙΟ / ΤΡΙΗΜΕΡΟ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " DIAS HOTEL " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ DONUTS " REMEZZO " ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ / ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ " ΖΩΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟ " ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

20€ από 50€ για ένα πλήρες μενού 2 ατόμων, με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, που περιλαμβάνει 1 σαλάτα, 2 ορεκτικά, 2 κυρίως πιάτα, 1κιλό κρασί ή 2 αναψυκτικά ή 2 μπύρες και 2 γλυκά, στο γνωστό  εστιατόριο-μεζεδοπωλείο "Ζωή Ποδήλατο", στον Άγιο Δημήτριο- έκπτωση 60% 

 19,50€ από 63,5€ για πλήρες menu 2 ατόμων, με ελεύθερη επιλογή απο τον κατάλογο, που περιλαμβάνει 1 (μια) σαλάτα, 2 (δύο) ορεκτικά, 2 (δύο) κυρίως πιάτα ή 1 (μια) μεγάλη μεζεδοποικιλία, ποτά/αμαψυκτικά και 2 γλυκά, στο βραβευμένο εστιατόριο "Ζωή Ποδήλατο", στον Άγιο Δημήτριο- έκπτωση 69%!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ / ΜΠΑΡ - RESTAURANT " SHOWROOM "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ / ΘΕΑΤΡΑ - ΠΑΡΑΜΥΘΙ " ΧΕΝΣΕΛ ΚΑΙ ΓΚΡΕΤΕΛ "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ / ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ - ΓΕΥΜΑ 2 ΑΤΟΜΩΝ " VENTI " ΨΥΡΡΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ / ΓΕΥΜΑ ΚΡΕΑΤΙΚΩΝ " Η ΣΤΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ " ΒΛΑΧΙΚΑ ΒΑΡΗΣ