ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ / ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ - ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ - ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ - ΤΡΙΠΛΟ PEELING

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ & ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΗΣ ΤΟΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ " ANASSA "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ / PERSONAL TRAINING - PILATES - POLEDANCE

Για Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα 12 Δυναμικών Συνεδριών Personal Training με Σύγχρονες και Μοντέρνες Μεθόδους Άσκησης για να Αποκτήσετε Τέλεια Φυσική Κατάσταση, Άριστη Ευλυγισία και Γραμμωμένο Σώμα, στον ιδιαίτερης Αισθητικής Χώρο Προσωπικής Ευεξίας Zen in the City by Loukia στο Κέντρο της πόλης μας! Μόλις 29 ευρώ για 7 Συνεδρίες Αερόβιας Άσκησης με τη Χρήση Μηχανημάτων & 5 Συνεδρίες Personal Duo με επιλογή από Pilates (με τη Χρήση Μηχανημάτων - Οργάνων) ή TRX (Άσκηση με Ιμάντες - η Τελευταία Λέξη Δυναμικής Εκγύμνασης) ή Poledance (ο πιο Ευχάριστος Συνδυασμός Άσκησης, Χορού και Αισθησιακής Κίνησης) ή συνδυασμός των Τριών Επιλογών & 1 Μέτρηση Ανάλυσης του Σώματος σας & Διατροφική Καθοδήγηση! 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΡΙΘΕΣΙΟΥ - ΔΙΘΕΣΙΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΔΙΠΛΩΜΑ ( ΜΑΘΗΜΑΤΑ ) ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ - ΜΗΧΑΝΗΣ/ ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΙΑΚΩΒΑΚΗΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Για να αποκτήσεις εύκολα και οικονομικά δίπλωμα οδήγησης για μηχανάκι κατηγορίας Α + Α1 (125 κυβικά) με δέκα (10) θεωρητικά και δέκα (10) πρακτικά μαθήματα (διάρκεια εκάστου: 45΄) ή, δεύτερη επιλογή με μόλις 79€ για δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου (Β κατηγορία) με είκοσι (20) μαθήματα θεωρητικά και είκοσι (20) μαθήματα πορείας (διάρκεια εκάστου:45΄)! Δίπλωμα χωρίς …τσάκιση στην οικονομία και την ασφάλειά σου, μόνο με την υπογραφή της κορυφαίας σχολής οδηγών Ιακωβάκης στη Θεσσαλονίκη! Εσύ Οδηγείς!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑΣ - ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ " GOLDEN SCISSORS " ΠΟΛΙΧΝΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ - ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΕ ΤΕΛΑΡΩΜΕΝΟ ΚΑΜΒΑ " PROJECT DESIGN "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ / KIDSPARTY - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΕΝΕΡΓΑ ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ / ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΣΕΤ ΜΥΛΩΝ - ΣΠΑΤΟΥΛΑΣ - ΠΙΝΕΛΟΥ " SULEHRIA BROTHERS "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ AIR WALKER

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΜΠΑΛΑ - WASHING BALL ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / STICKY PAD " OUFO.GR "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΑΝΔΡΙΚΟ ΡΟΛΟΙ GUESS W12623G1

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΝΟΜΙΜΟ ΣΠΡΕΥ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ

Νόμιμο Σπρέυ Αυτοάμυνας - FarbGel Self Defense Spray. Απολύτως νόμιμο σπρέυ αυτοάμυνας. Δεν περιέχει χημικά, δακρυγόνα ή άλλες τοξικές ουσίες. Εκτοξεύει με μεγάλη δύναμη και σε απόσταση 4 μέτρων κόκκινο τζελ το οποίο ακινητοποιεί στιγμιαία τον επιτιθέμενο δίνοντας σας πολύτιμο χρόνο να ξεφύγετε και να καλέσετε σε βοήθεια! Μόνο 26,90€ με παραλαβή από το κατάστημα ή με πανελλαδική αποστολή στον χώρο σας από την ProfitStore.gr στην Πλατεία Αττικής και στο Νέο Κόσμο. Αρχική αξία 29,90€ - Έκπτωση 10%!!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / GEL ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Gel Ανάπλασης Αντιγήρανσης από Σαλιγκάρι Babaria - Snail Anti-Age Gel. Ένα εξαιρετικό gel προσώπου καθημερινής χρήσης για ανάπλαση & απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος. Με ενεργά συστατικά και βιταμίνες που εξαφανίζουν τα σημάδια γήρανσης, κάνοντας το δέρμα πιο απαλό κι ελαστικό! Μόνο 29,90€ με παραλαβή από το κατάστημα ή με πανελλαδική αποστολή στον χώρο σας από την ProfitStore.gr στην Πλατεία Αττικής και στο Νέο Κόσμο. Αρχική αξία 39,90€ - Έκπτωση 25%!!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΤΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΞΕΠΑΓΩΜΑΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ MIRACLE THAW - ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ - ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ IRON GYM μΟΝΟΖΥΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΜΠΑΛΑ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ - ΟΡΓΑΝΑ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ " PERFECT SIT UP "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΔΙΑΦΑΝΗ ΘΗΚΗ ΚΙΝΗΤΟΥ iPHONE 4/4S - ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ - ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ " MEDIΠΡΙΝΟΥ "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / MINI CAMERA - ΜΠΡΕΛΟΚ ΚΛΕΙΔΙΩΝ " STARTAB "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ANDROID 4.0 TV BOX 1.5GHz CPU/1GB DDR3 - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΝΑΤΑ ΝΕΡΟΥ MANIQUICK

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 20 ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΑΣ / ΕΠΙΠΛΑ.GR

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / TABLET PC WM8650 - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΤΡΙΗΜΕΡΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ / ΔΙΑΜΟΝΗ - ΞΕΝΩΝΑΣ " ΑΜΑΔΡΥΑΔΕΣ " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΙΔΗΨΟΣ - 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " AVRA SPA HOTEL " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΑΝΗ - ΑΕΡΟΠΟΛΗ / ΔΙΑΜΟΝΗ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΑΠΟΔΡΑΣΗ / ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " HOTEL AMELIKO " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Φθινοπωρινή ή Χειμερινή Απόδραση στα Πανέμορφα & Γραφικά Ζαγοροχώρια στο Παραδοσιακό και Πλήρως Ανακαινισμένο Hotel Ameliko από 12 Οκτωβρίου έως 15 Δεκεμβρίου (συμπεριλαμβάνεται το Τριήμερο της 26ης - 28ης Οκτωβρίου)! Πρώτη Επιλογή μόλις με 59 ευρώ για 3ήμερο με 2 Διανυκτερεύσεις, 2 ατόμων σε Double Room με Τζάκι, Παραδοσιακό Πρωινό και Δυνατότητα Early Check In - Late Check Out! Δεύτερη Επιλογή μόνο με 84 ευρώ για 3ήμερο με 2 Διανυκτερεύσεις, 2 ατόμων σε Double Room με Τζάκι, Παραδοσιακό Πρωινό και Δυνατότητα Early Check In - Late Check Out για την Γιορτή της 26ης-28ης Οκτωβρίου! Τρίτη Επιλογή μόλις με 114 ευρώ για 4ήμερο με 3 Διανυκτερεύσεις, 2 ατόμων σε Double Room με Τζάκι, Παραδοσιακό Πρωινό και Δυνατότητα Early Check In - Late Check Out για την Γιορτή της 26ης-28ης Οκτωβρίου!

ΑΓ.ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " ZEUS HOUSES " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - 2ΗΜΕΡΟ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ / ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ - ΚΑΣΤΑΝΙ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ / ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - 3ΗΜΕΡΟ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΤΖΑΚΙ / ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Τρίκαλα Κορινθίας: 39€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα σε υπέροχα δωμάτια με πρωινό. Μια μοναδική προσφορά για ένα υπέροχο σαλέ,διαμονή όπως δεν την έχετε φανταστεί σε μια πανέμορφη τοποθεσία. Αγοράστε την τώρα! 

Τρίκαλα Κορινθίας: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε υπέροχα δωμάτια με πρωινό.Μια μοναδική προσφορά για ένα υπέροχο σαλέ,διαμονή όπως δεν την έχετε φανταστεί σε μια πανέμορφη τοποθεσία. Αγοράστε την τώρα!


Τρίκαλα Κορινθίας:129€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε δωμάτιο με τζάκι.Χαλαρώστε πίνοντας τον καφέ σας δίπλα στο τζάκι, σε ένα υπέροχο δωμάτιο με μοναδική θέα, με πρωινό και σε τιμή καταπληκτική! 

Τρίκαλα Κορινθίας:68€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα σε δωμάτιο με τζάκι. Χαλαρώστε πίνοντας τον καφέ σας δίπλα στο τζάκι, σε ένα υπέροχο δωμάτιο με μοναδική θέα, με πρωινό και σε τιμή καταπληκτική! 

ΠΑΤΡΑ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΒΙΛΑ / ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: 800€ για ένα 8ήμερο για 2 - 10 άτομα σε αυτόνομη βίλα.Μια πολυτελής βίλα με όλες τις ανέσεις, σε μια από τις ομορφότερες πόλεις σε κομβικό σημείο για την εξερεύνηση της γύρω περιοχής. Ιδανικές διακοπές για μεγάλες παρέες ή οικογένειες!!! 

Πάτρα: 300€ για ένα 3ήμερο για 2 - 10 άτομα σε αυτόνομη βίλα. Μια πολυτελής βίλα με όλες τις ανέσεις, σε μια από τις ομορφότερες πόλεις σε κομβικό σημείο για την εξερεύνηση της γύρω περιοχής. Ιδανικές διακοπές για μεγάλες παρέες ή οικογένειες!!!