ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ 4 ΑΣΤΕΡΩΝ ALAS RESORT&SPA

 Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο 4 αστέρων Alas Resort & Spa, στη Μονεμβασιά! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, μόνο με 289€ από 578€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί, Φρούτα και Μελομακάρονα στο δωμάτιο για καλωσόρισμα! Παρέχονται 2 Massage 20 λεπτών για το σύνολο της διαμονής και Ελεύθερη χρήση της Sauna, του Hamam, του Jacuzzi και του Γυμναστηρίου στο κέντρο ευεξίας Alas Spa! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Φώτα!
 Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο 4 αστέρων Alas Resort & Spa, στη Μονεμβασιά! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, μόνο με 389€ από 778€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί, Φρούτα και Μελομακάρονα στο δωμάτιο για καλωσόρισμα! Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Gala με Ζωντανή Μουσική και Ανήμερα Πλούσιο Εορταστικό Γεύμα! Πρέχεται ένα Massage 20 λεπτών και Ελεύθερη χρήση της Sauna, του Hamam, του Jacuzzi και του Γυμναστηρίου στο κέντρο ευεξίας Alas Spa! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Φώτα!

ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΑΠΟ 149 ΕΥΡΩ ΣΤΟ "MIR LUXURY BOUTIQUE HOTEL" (ΙΣΧΥΕΙ Κ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ)

 149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών στα Ιωάννινα, σε Junior Suite με θέα στη Λίμνη και Πρωινό με τοπικά σπιτικά προιόντα στο δωμάτιο, στο MIR Luxury Boutique Hotel! Προσφέρονται μαθήματα παρασκευής για τοπικές πίτες και μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων. Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για τα Φώτα!

ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ " Η ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΤΣΟΛΙΑ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ(ΚΑΙ ΓΙΑ DELIVERY) ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ&ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙΑ

 9.3€ για 2 μεγάλες πίτες του τσολιά, 1 μερίδα πατάτες και 2 αναψυκτικά 330ml, από το εστιατόριο Η πίτα του τσολιά στην Καισαριανή 4.9€ για 1 μερίδα μπριζολάκια, από το εστιατόριο Η πίτα του τσολιά στην Καισαριανή

ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ ΠΗΛΙΟΥ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ "ΦΙΛΥΡΑ"

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΕΡΓΟ " ΤΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΑΤΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΕ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "BEAUTY STYLE"

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ "ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ-ΧΡΗΣΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΕΡΟΒΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

 Γυμνασμένοι και Απόλυτα Fit…όλο το Xειμώνα, με... Oλοκληρωμένο Mηνιαίο Πρόγραμμα Γυμναστηρίου, με χρήση όλων των Οργάνων-Μηχανημάτων Ενδυνάμωσης και Αερόβιας Άσκησης (Διάδρομοι-Ποδήλατα-Ελλειπτικά-Ελεύθερα Βάρη, κ.α.) & Μηνιαία συμμετοχή σε Ομαδικά Προγράμματα Αίθουσας (Zumba, Pilates, TRX, Cros fit, Mix Aerobic, Abs&Hips, Ορθοσωματική Γυμναστική, κ.α) & Απεριόριστη Χρήση Σάουνας & 1 Λιπομέτρηση & 1 Σωματομέτρηση & Διατροφική Παρακολούθηση και Συμβουλευτική με την Εγγύηση Δυναμικού Αποτελέσματος του Γυμναστηρίου Εν Σώματι!