ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ MAIO-IOYNIO ΣΤΟ "ALAS RESORT&SPA"

ΣΙΘΩΝΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΗΜΕΡΟ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "DESPOTIKO APARTMENT HOTEL&SUITES"

 Πολυτελές Διήμερο Δύο ατόμων (& Παιδιά έως 12 ετών Δωρεάν) σε Junior Suite ή Deluxe Apartment ή Superior Apartment με Πλήρες Πακέτο Hμιδιατροφής (Πρωινό & Βραδινό), Early Check in & Late Check out & Δωρεάν Χρήση του Jacuzzi και του Γυμναστηρίου... στο Κοσμοπολίτικο και Εξωτικού αέρα Despotiko Apartment Hotel & Suites πάνω στη παραλία της Τριστινίκας και περιτριγυρισμένο από την Πυκνή και Άγρια Φύση της πανέμορφης Σιθωνίας! Χαλαρώστε και αναζητήστε Στιγμές Ποιοτικής Απόδρασης σε ένα Περιβάλλον...που προκαλεί το Μυαλό να Ταξιδέψει… με Δυνατότητα Αγοράς Πολλαπλών Κουπονιών, για να δημιουργήσετε Οικονομικά το δικό σας Πακέτο Διακοπών! 

ΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ 58€ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ STUDIO


 Άνδρος, Άγιος Πέτρος: 87€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένο studiο. Αποδράστε για ένα τετρήμερο, χαλαρώστε στον καταπράσινο κήπο και κολυμπήστε στην πανέμορφη παραλία του Αγιού Πέτρου.
 Άνδρος: 108€ για ένα 4ήμερο για 3-4 άτομα σε εξοπλισμένο διαμέρισμα. Χαρείτε την όαση των Κυκλάδων με την οικογένεια ή την παρέα σας! 
 Άνδρος: 72€ για ένα 3ήμερο για 3-4 άτομα σε εξοπλισμένο διαμέρισμα. Εξερευνήστε το καταπράσινο Κυκλαδονήσι οικογενειακά ή με τους φίλους σας!

ΜΥΚΟΝΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

SEXY COVER-UP WRAP ΦΟΡΕΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 12€

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "HOTEL OASIS"

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ GLOW IT ΜΕ 6€ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΤΕ ΤΟ ΦΥΤΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ(ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ-ΕΛΙΕΣ-ΜΠΟΝΣΑΙ)

ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 299€ ΓΙΑ 8ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΑ "PAHNIS STUDIOS"