ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΚΩΜΩΔΙΑ " ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΑ

ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ/ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ) 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ GOLDEN SUN HOTEL


 99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών στη Φοινικούντα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό στο Golden Sun Hotel! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!
 Πρωτομαγιά και Αγίου Πνεύματος στη Φοινικούντα, στο Golden Sun Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, μόνο με 109€ από 218€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΚΑΛΑΜΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "DOLPHIN RESORT HOTEL"

ΚΑΛΑΜΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ-ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "DOLPHIN RESORT HOTEL"

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " CAVEWOMAN " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ 4&5 ΜΑΙΟΥ

 Μετά την Τεράστια Επιτυχία που γνωρίζει εδώ και 8 Χρόνια ο Caveman…έρχεται η Cavewoman, η Γυναίκα των Σπηλαίων, με μία Εξαιρετική Παράσταση που ήδη έχει Μαγέψει το κοινό της Αθήνας… και έρχεται και στην Θεσσαλονίκη για να μας μεταφέρει την Γυναικεία Ματιά στις σχέσεις δύο τόσο Διαφορετικών Πλασμάτων που καλούνται να μοιράσουν ένα Πλανήτη, ένα Σπίτι και το χειρότερο…ένα Μπάνιο! Μόλις 10 ευρώ για Ένα (1) Εισιτήριο για την Κορυφαία & Υπέροχη Κωμωδία Cavewoman με Απρόβλεπτες Εξελίξεις, Ανατροπές και Απογειωτικές Εκρήξεις Γέλιου & ένα Ρεσιτάλ Ερμηνείας από την Αγαπημένη Σύλβια Δελικούρα, στο Θέατρο Αριστοτέλειον στις 4 & 5 Μαΐου! Η Προσφορά ισχύει για Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ-ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ-ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ-ΣΑΛΟΝΙΩΝ-ΧΑΛΙΩΝ-ΚΑΝΑΠΕΔΩΝ-ΚΑΡΕΚΛΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ BIO OKEANIS

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΑΛΟΝΙΟΥ-ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "CAR SPA"

ΛΟΝΔΙΝΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ Η 5ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 3 ΑΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

 249€ το άτομο για 4ήμερο ταξίδι στο Λονδίνο, την πιο ζωντανή ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, με αναχώρηση στις 25 Φεβρουαρίου και επιστροφή 1 Μαρτίου, με πακέτο που περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια από και προς Αθήνα (μαζί με τους φόρους και τον επίναυλο καυσίμου), χειραποσκευές και 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό στο Bayswater Hotel που βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της πόλης, από το Escape Team Travel!! Super Offer! ΛΟΝΔΙΝΟ (Για όλο τον Φεβρουάριο): 250€ το άτομο για αεροπορικά εισιτήρια (συμπεριλαμβάνονται φόροι) για 5 ημέρες / 4 νύχτες σε κεντρικό ξενοδοχείο 3 * με πρωινό σε μπουφέ.
 Λονδίνο: 264€ για 4ήμερη απόδραση, με Αεροπορικά, Πρωινό & Όλους τους Φόρους πληρωμένους

ΔΙΜΗΝΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ " THE PULSE "

 Small Group Training σε Υπερσύγχρονο Γυμναστήριο με τιμή Έκπληξη!!! 38€ από 130€ για δίμηνη συνδρομή γυμναστηρίου, ΑΥΣΤΗΡΑ σε groups των 4 ατόμων, και δωρεάν εγγραφή που περιλαμβάνει απεριόριστη χρήση σε όργανα και ελεύθερη συμμετοχή στα πιο HOT FITNESS TRENDS (CROSSFIT, PILATES, TRX, YOGA, ΤΑΕ ΒΟ, ANTIGRAVITY YOGA) - Ή - 45€ από 180€ για τρίμηνη συνδρομή, μαζί με εξατομικευμένο προπονητικό πρόγραμμα και εργομετρικό έλεγχο, για να προσαρμόσετε την γυμναστική στις δικές σας επιθυμίες και ανάγκες, στο Πρότυπο και μοντέρνο γυμναστήριο The Pulse στον Άγιο Στέφανο. Έκπτωση 71%.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ FESTIVAL ΣΕ ΑΙΓΑΛΕΩ-ΑΘΗΝΑ-ΜΕΝΙΔΙ-ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΤΗΣΙΑ

 17€ από 50€ για 1 μήνα μαθημάτων Χορού (3 μαθήματα την εβδομάδα διάρκειας 50 λεπτά το καθένα) - Ή - 49€ από 190€ για 4 μήνες μαθημάτων Χορού (3 μαθήματα την εβδομάδα διάρκειας 50 λεπτά το καθένα) και δωρεάν εγγραφή στη σχολή, με ελεύθερη επιλογή ανάμεσα σε Latin, Salsa, Argentine Tango, Zumba, Reggaeton, HipHop, Ευρωπαϊκούς και Ελληνικούς χορούς, για να μάθετε χορό από επαγγελματίες δασκάλους, επιλέγοντας το είδος που σας ταιριάζει και με το οποίο θα… εκφραστείτε! Στις μοντέρνες Σχολές Χορού Festival σε Κ. Πατήσια, Αιγάλεω, Αθήνα, Χολαργό και στην ολοκαίνουρια σχολή στις Αχαρναί! Έκπτωση 66%

ΡΕΘΥΜΝΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΙΝΔΙΚΟ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΔΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ " INDIAN TANDOORI MASALA "

ΜΑΡΑΘΙΑ ΦΩΚΙΔΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ/ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ)

ΩΡΕΟΙ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2015 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 49€ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "7+7 STUDIOS"